Mam Seve, muszę nano zostawić i podejście drugie ![]()
Seva ulepszona maksymalnie, Groza + snajpa + wszystkie dostępne do tej pory misje dl naukowców(asysten naukowców zaliczony), a nadal nie ma opcji dialogowej z polem psionicznym.
W poradnikuhttp://www.stalkerteam.pl/topic/314-poradnik-gry-stalker-cop/ pisze, że musisz mieć granaty plus tabletki psi blok,podejrzewam że muszą to być rzeczy z podstawki i psychodelin i inne wynalazki moda tu nie zadziała.
kazik dzięki, sprawdzę - nie pamiętam już tego z podstawki:)
Załatwiłem sobie granaty, tabletki, nawet kombinezon zmieniłem na Ekolog , a Herman nadal nie ma tej opcji dialogowej ![]()
Zostały mi tylko misje z Noe, spiskiem, chyba trzeba będzie zakończyć tą przyjemną zabawę ![]()
Kurcze dzięki za podpowiedzi, ale to nic u mnie nie daje - może ma ktoś sejwa po wykonaniu po otrzymaniu tego zadania?(najlepiej jak miał dorzucone nanoegoszkielety)
Wyślij sejwa to sprawdzę później
Andrzej75, a zażywałeś już anabiotyki? To są preparaty pozwalające przeżyć emisję. Możliwe, że tu tkwi problem. Poczekaj na emisję i jak dostaniesz info, że masz szukać bezpiecznego miejsca, zażyj anabiotyk.
Mam pytanie: w którym momencie dostanę się do Doliny Mroku? W 2.2 odbywło się to w trakcie scenariusza a ja już zebrałem ekipę do Prypeci i nie wiem czy czegoś nie pominęłem.
Ja już skończyłem linię fabularną z podstawki, zrobiłem praktycznie wszystkie zadania bandytów, świtu, monolitu, naukowców i kto tam był jeszcze. Zostały mi jeszcze linie z Geonezis. O Dolinie Mroku jeszcze nie było mowy.
Dziękuję za informację. Walczę dalej.
Dolina Mroku będzie aktywna po powrocie z Prypeci i z tego co zauważyłem jest potrzebna do pociągnięcia wątku Granita.
Dolina Mroku będzie aktywna po powrocie z Prypeci i z tego co zauważyłem jest potrzebna do pociągnięcia wątku Granita.
W takim razie wszysko przede mną. Fajnie. Dziękuję i plus
Kobal dzięki za pomoc, nie zadziałało, widać faktycznie czas się pożegnać z tym modem - może to wina tego że kilka razy użyłem spawnera? Nie wiem, ale zaliczyłem emisję na Zatonie, Janowie i nic, cóż panowie dziękuje za próby pomocy i wybaczcie zawracanie głowy.
Chyba że ktoś uprzejmy podrzuci mi seva z otrzymania misji na zbadanie pola psionicznego ![]()
http://www.wrzuc.to/VIQY8R.wt Miłej zabawy.
Nie sprzedawajcie Wojskowych Zestawów medycznych to takie duże niebieskie walizki, w fabule będziecie potrzebować 5 takich.Bywają w schowkach SGM.
Cichy dzięki wielkie, powiedz mi tylko co mam dorzucne do tego moda? Umnie po załadowaniu od razu wywala bug trap(tak to się chyba nazywa)
Masz nano-kombinezony.
Edit : i patrz na PW
korn06 dzięki, to lecę z reinstalem gry i sprawdzę raz jeszcze ![]()
Edit:
Cichy napisz co masz “zarzucne”, bo po reinstalce CoP i zaniechaniu dodatku z nanoegzoszkieletami nadal wywala bug trapa.
Miałem dziwne zdarzenie. Zaszedłem do Szluga i było u niego zlecenie które rozpoczęło serię questów aż do Anubisa (tępienie “Szczurów” tunelowych i póżniej rewanż na Powinności. Dostałem je nie ukończywszy głównej linii. Po kontynuacji linii Prypeć - helikoptery w momencie opuszczania bazy w celu ewakuacji wszyscy odeszli a Diegtariew ani drgnie. Próbowałem na różne sposoby to obejść ale pomogło tylko cofnięcie się do momentu przed rozmową ze Szlugiem. Teraz jestem już we freepleju i wszystko ok. Komuś się coś takiego zdarzyło czy ja coś nakaszaniłem? ( nie spawnowałem żadnych przedmiotów questowych bo już kiedyś miałem przez to lipę w DMX)
To jest coś nakaszanione w modzie. Mi major się zawieszał przy wychodzeniu z pralni, jak już się ewakuujemy i włącza się króciutki filmik z przelatującymi helikopterami. Wyglądało to, jakby po filmiku nie umiał hud zaskoczyć. Ekipa pobiegła dalej a ja stałem jak słup soli aż dostałem info, że odlecieli, włączył się drugi filmik, ten jak odlatują i wszystko wróciło do normy. Poradziłem sobie tak, że opuściłem pralnię drugim wyjściem, pobiegłem do przejścia do podziemi i zmieniłem lokację. Po przeładowaniu gry wróciłem do pralni, otworzyłem chłopakom drzwi i wszystko już grało. Ale i tak Striełok i jeszcze jeden wojskowy, dziwnie podobny do Diegtiariowa, zostali zamrożeni na placu w punkcie ewakuacji. I siedzieli tam do końca gry. Co śmieszne w końcówce pojawił się drugi Striełok.
Edit: Co ważne, jak poczekałem aż gra sama odblokuje majora to nie uruchomiło mi się zadanie zabij 400 zombi i zadanie Garika na poszukiwanie Michnika. Widocznie uruchamia je skrypt i musimy być w punkcie ewakuacji.
U mnie sobowtór Diektiariowa i chyba lekarz też siedzą na lądowisku. Nie czekałem na filmik i rozpoczęłem apiać przed zadaniami z free. Po odlocie helikopterów dostałem quest na zombi a co dalej to przede mną. Za pierwszą “zawieszką” w pralni to pomyślałem,że komp wisi. Wolałem zacząć od nowa ten fragment, bo szkoda nie ukończyć tak wspaniałego moda. Dzięki za informacją i plus.
To nie lekarz, to Striełok
cichy uratowałeś mi życie - ale teraz po załatwieniu pola psionicznego, i pozostałych zadań dla świtu, przy próbie przejściu na zaton wywal mi że program przestał działać ![]()