Sigerous Mod 2.0 Geonezis Addon

Bo nie ma takiego czegoś jak przepustka. Yurek się tak tylko wyraził. Włączenie i wyłączenie radia powoduje aktywację skryptu, który normalnie był aktywowany rozmową z najemnikiem Złym. Swego rodzaju przepustką jest hasło w PDA najemnika Cziornego i kombinezon najemników, konieczne elementy do wejścia na bazę, które “sprawdza” Zło.

Może ktoś wrzucić ponownie nano kombinezony to przyklejony link nie działa.

Proszę bardzo: http://www.wrzuc.to/aSJt19MNl0.wt

@ Gulgoi

Naprawione :wink:

Dodano drugi link do Rapida:

https://www.rapidshare.com/files/3884887098/Nanokombinezony_od_WESKER_а.rar

Mam pytanko, dostałem zadanie dostarczyć przesyłkę Wargowi czy jak mu tam, gość wyleciał w powietrze a skrzynka została mi w plecaku, a i nie mogę jej zostawić ani wywalić , coś podobnegojak na początku gry z tym, że tamta przesyłka waży 0,1 kg a ta skrzyneczka 10 kg, może w dalszej części będzie potrzebna .

Nie będzie potrzebna. Teoretycznie można jej się pozbyć, ale to sporo grzebania w plikach. Prościej jest sobie zwiększyć udźwig o te 10kg

To znowu ja, realizuję obronę Składowska i teraz szukam bandyckiego schowka z amunicją , nie mogę znaleźć, proszę o podpowiedz.

Schowek może być w pięciu miejscach.

Dzięki, znalazłem, ale powstał problem takiej natury, realizuję obrone Składowska , mam odeprzeć ostatnią falę i pojawiło się 3 bandytów wewnątrz, nie można ich rozwalić niczym,dodam,że jest to czas ok. 10:30 czekam kiedy wyją na zewnątz ale oni najwyraźniej nie chca. Co w takiej sytuacji robić.

Mi pomogło w poprzedniej wersji post nr 124
(embedded content)

Opisałem moją walkę z tym questem tutaj, jak masz jakieś własne uwagi to napisz:
(embedded content)

Panowie jak przywrócić pasek szybkiego wyboru?
Podczas próby wczytywania quick save’a wywala do pulpitu bez loga. Wcześniej miałem coś z backend 174+. Kiedyś miałem podobny problem ;/

To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich.
Mam mały problem z wątkiem monolitu. Oddaję aktówkę Leona Kapucynowi, odbieram nagrodę od handlarza, idę do Cyborga- i nic, nie mogę wziąć od niego żadnych questów, jedyna opcja dialogowa to ,Przepraszam, już idę" czy coś w ten deseń. Do Prypeci przybyłem właściwie dopiero co, na razie zdobyłem ,Niezidentyfikowaną broń" i mam aktywne questy od SBU (sprawozdanie naukowe) i Kowalskiego (Zaginiony oddział). Trzeba zrobić coś konkretnego, żeby przyjęli mnie do monolitu?

Musisz mieć osiągnięcie Naznaczony przez Zonę, inaczej mówiąc, musisz przetrwać kilka emisji na otwartym terenie, za pomocą anabiotyków.

Dziwne, bo mam już to osiągnięcie. I jestem pewien że działa, bo parę emisji be anabiotyków już przeżyłem.

No to nie wiem czemu Cyborg nie chce z tobą gadać. Przechodziłem różne wersje SGM do Zewu z 10 razy i zawsze bez żadnych problemów rozmawiałem z Cyborgiem. Jedynym warunkiem było to osiągnięcie. Na wszelki wypadek sprawdź w sobie w PDA czy je masz.

Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy będą dostępne zadania Nowy Artefakt od Hermana i Zlecenie na Oko kruka od Nowikowa?

Pewnie we free playu. Po odlocie helikopterów.

Witam mam pytanie co robimy dalej po zadaniach u Informatora ?

Jeśli znalazłeś wszystkie ukryte dokumenty o tajnych laboratoriach to idź do pralni w Prypeci. Tam w pomieszczeniu gdzie siedział Kowalski będzie płk Samojłow, który powie ci co robić dalej. A tak ogólnie, to po co ja się męczyłem, co? http://stalkerteam.pl/topic/3776-poradnik-sgm-17-20-geonezis/

1 polubienie