Dziwne,tylko nas dwóch pyka w tego moda?.Jakoś nie chce mi się wierzyć iż duch pomocy u braci Stalker-owców nagle osłabł.
Zainstalowałem fixy,myślałem że może one coś pomogą,niestety …
Eureka !!!.Po zainstalowaniu fixów trzeba zacząć grę od początku ,w moim przypadku przynajmniej tak było.
Po wysadzeniu drzwi w piwnicy,znajdziemy ciało Tamerłana i …gramy dalej ,do następnego bug-a.
Dobrnąłem do czerwonego lasu,mam tam przeszukać anomalię Krąg Czarownic .Anomalię oczywiscie znalazłem,lecz nic poza tym.Przeszukałem lokację wzdłuż i wszerz,niestety,niczego i nikogo TAM NIE MA !!!.Mówiąc szczerze coraz bardziej denerwuje mnie ten mod.Jak można wypuścić w świat tak niedopracowaną modyfikację.Fix pogania fixa i na fixie jedzie,czy ktoś wogóle testował te arcydzieło przed upublicznieniem.
Mam propozycje…dajcie już spokój z tym " tłumaczem googla" , jakas chora mania. Zwracamy tu uwagę na pisownie i znaki interpunkcyjne a toleruje się takie brednie. Tak samo mogli by iść na łatwiznę nasi tłumacze .
Wrzucać tu oryginał z prośbę o tłumaczenie, jak to gdzieś Malakas robił, przynajmniej ktoś punkty załapie…
No wiem że na tym forum jak ktoś będzie chciał robic to przetłumaczy na polski ale może na gsc albo gdzie indziej jest przetłumaczone na angielski. Ja sam bym troche przetłumaczył ale z tego języka to na pewno nie. Jeszcze z angielskiego na polski by dało rade.
Na razie nic nie obiecuję, ale może coś z tego będzie
Yurek, na moją pomoc w miarę i na miarę moich skromnych możliwości możesz liczyć. Przecież nawet w sygnaturce mam napisane, że jestem maniakiem Sigerousów :yes: