@Sarkazm Bez sarkazmu popatrz na datę wyjścia moda. Ich twórcy dopiero raczkowali.
16 minut temu, kondotier napisał:
@Sarkazm Bez sarkazmu popatrz na datę wyjścia moda. Ich twórcy dopiero raczkowali.
Grałem w poprzednie wersje: 0 problemów. Ta wersja moda jest niemożliwa do ukończenia chociaż poprzednie wersje nie miały takich problemów.
@sarkazm Ja to nie do końca dobrze chyba rozumiem. Czy piszesz o ciągu zdarzeń typu: idziesz w nocy na lądowisko, dostajesz zadanie od łącznika SBU, idziesz do teleportu (który jest, oczywiście, tak jak w przewodniku, lol) i po przejściu, na lokacji, nie ma nigdzie żywej duszy? Czy jednak jednego paciorka brakuje, np. pierwszego?
A czy przypadkiem nie jest to ta wersja moda, w której na Agroprom należało iść w ostatniej kolejności, po zrobieniu zadania przy śmigłowcu na Zatonie, leżącym na płaskowyżu ( w podstawce skok w teleport ze spalonych gospodarstw ). Dopiero wtedy na Agro zaskakiwał skrypt.
Pobrałem gierke, dałem nowa gr i wywala ciągle do pulpitu oto co w logu
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description :
[error]Arguments : Can’t open section ‘novice_bandit_outfit’. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
stack trace:
0023:69737365 nvgpucomp32.dll
wrzuci ktoś link do tego GunPacka?