Spectrum Project: Droga we mgle

WalcZę z tematem - usiłuje pograć, logi itd: ja mam to na D/gryy/stalker/zew i mody i coś tam,???

WalcZę z tematem - usiłuje pograć, logi itd: ja mam to na D/gryy/stalker/zew i mody i coś tam,???

Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi :slight_smile:

dla systemu windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-Zew Prypecilogs
dla systemów Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-Zew Prypecilogs

a ja mam tak: D/gryy/zew i mody/zew…/ i cos tam dalej …

czy to jest tzw. log??

Tutaj masz wszystko wyjaśnione, co to jest log skąd się go bierze, a także dopisek kondotiera że na niektórych modach logi są w innym katalogu.

Spoko Allen, zobaczę co moge zrobić…

:wink:

Wczoraj - 15.06.2014 pojawiła się nowa wersja moda. Co prawda pisze - ПАТЧ ver 1.07, ale to cały mod. Ma rozmiar (spakowany, do pobrania) 1,2 Gb.

Sposób instalacji:

• usunąć poprzednią wersję moda.

• rozpakować archiwum do folderu z czystą grą.

Nowa gra nie jest konieczna.

Link - http://vk.com/spectrumproject

Ciekawi mnie , jakie zmiany wnosi wersja 1.07 .

O zmianach można przeczytać pod ww. linkiem, klikając na Expand text..

2 polubienia

Jeśli tak to zasysamy .

Sprawdził już ktoś poprawność polonizacji z nową wersją ?

Jak postawię v.1.07 wtedy będę mógł sprawdzić .

Zaktualizowałem pierwszy temat o instrukcje instalacji moda i informacje o nowym patchu(wersji moda).

@Allen - sposób instalacji dotyczy rosyjskiej wersji Stalkera. Podejrzewam, że prawidłowy sposób instalacji na polską wersję Stalkera podał @qwert. Wszystko się wyjaśni jak ktoś pobierze nową wersję i zainstaluje.

@smox - dodałem sposób instalacji na polską wersję napisaną przez qwert’a z postu #96 , jeśli coś jest źle możesz poprawić :slight_smile:

Zainstalowałem v.1.07 i aktualne spolszczenie i gram dalej.Na razie wszystko ok.

2 polubienia

@Allen - jest dobrze, tylko usuń z 1 postu ten mój opis instalacji dotyczący rosyjskiej wersji Stalkera.

1 polubienie

Potwierdzam v 1.07 + spolszczenie - bez zarzutu (na razie na Kordonie ) .

2 polubienia

Panowie gdzie jest ten trup, którego trzeba przeszukać w poszukiwaniu Szmugi (zadanie da Sidora)?

Tam gdzie w podstawce spotykasz Lisa.

Źle się wyraziłem, wybaczcie. :slight_smile: Wiem gdzie powinien być, bo mam znacznik na mapie. Problem polega na tym, iż nie ma tam w okolicy żadnych zwłok.