Jak rozgrywka będzie tak samo dobra jak screeny z moda w temacie to zdecydowanie czekamy
.
@mkk7 Pewnie źle nie będzie, ale chyba nie należy rozpatrywać tego w kategoriach modów do Stalkera, a po prostu gier na tym samym silniku co on. Zresztą poczekamy, zobaczymy…
A tymczasem kolejne dwa screeny:
I kolejne 2 obrazki i żadnych konkretów co do projektu.
Jak ktoś ma ochotę przejrzeć wszystkie screeny z moda, które na razie zostały opublikowane to poniżej galeria.
Trzeba przyznać, że screeny robią wrażenie.
Twórcy nie za chętnie dzielą się informacjami o tym projekcie, raz na jakiś czas obrazek.
Dzisiaj pojawił się krótki teaser.
>7 sekundowy teaser
kek.
Takie teasery to ja mogę wam codziennie robić. Bo co one pokazują?
Gówno.
Rozumiem jak by w tych 7 sekundach pokazano coś ciekawego.
Płaćcie to łaskawie Wam coś pokażą xDD Niektórzy ludzie mają tak najebane w głowach że szkoda słów.
Dla mnie ten mod odpada. Wolę czekać na coś pewnego - OLR 3.0 na przykład.
Czyli… dobrze rozumiem, że nie będzie normalnego zwiastuna, dopóki nie uzbiera się co najmniej 25 chętnych wpłacających po 60 baksów?
Dziękuję, postoję.
No też nie lubię jak ktoś w modderce tak “wymusza” kasę, co innego jak daje konto i “jak ktoś chce może coś dać”. No ale to żeby chociaż coś konkretnego pokazali, a tutaj to na razie jest karmienie po jednym obrazku od wielkiego dzwonu.
Ale z drugiej strony w dzisiejszych czasach jest tyle tych różnych inicjatyw w stylu “patronie”, że wcale nie powiedziane, że nie uciulają.
1984 - w tym roku polazłem do wojska.
Czas jest względny - 7 sekund może trwać 1 godzinę i 41 minut:
https://www.filmweb.pl/film/7+sekund-2005-164012
Krótko o w/w “filmie”!: … wygląda zachęcająco!
Jest może jakaś przybliżona data premiery tego moda ?
Jak uzbierają milion dolców od patronów
TwojaStara:
Abstrahując od oczywistych spraw to mam wrażenie, że na tym obrazku jest dokładnie to samo co na poprzednim, tylko od innej strony.
Zgadzam się z w/w uwagą Sierioży, ten “mod” i ekipa od niego to jakaś ściema
https://www.facebook.com/1984mod/
Co do tego moda, polecam wejść na ich stronę na patreonie i zjechać na sam dół - możliwość dotacji w wysokości… uwaga… 10 000$ Nawet nie wiadomo, co się dostanie w zamian
Ten mod jest dla mnie trochę jak Stalker Areal - porobią parę screenów i będą liczyć na to, że ktoś się nabierze i hajsem sypnie, a jak już lud da, to “modderzy” zabiorą, uciekną i się nigdy więcej nie odezwą.
Screeny wygladają super i mają klimat wczesnych buildów,jednak do tej pory nie pokazali zadnych konkretów,żadnego gameplayaczy demonstracji mapy itp itd więc jestem do tego projektu sceptycznie nastawiony.
Dodatkowa prośba o wpłaty,a raczej wyłudzanie typu “dajcie nam tyle i tyle a pokażemy coś więcej” nie wróżą najlepiej.