Stalker 1984

Jak rozgrywka będzie tak samo dobra jak screeny z moda w temacie to zdecydowanie czekamy :grin:.

@mkk7 Pewnie źle nie będzie, ale chyba nie należy rozpatrywać tego w kategoriach modów do Stalkera, a po prostu gier na tym samym silniku co on. Zresztą poczekamy, zobaczymy…

A tymczasem kolejne dwa screeny:

Spoiler

Autorzy projektu opublikowali kilka nowych zrzutów ekranu:

Spoiler

2 polubienia

I kolejne 2 obrazki i żadnych konkretów co do projektu.

Jak ktoś ma ochotę przejrzeć wszystkie screeny z moda, które na razie zostały opublikowane to poniżej galeria.

Galeria 1984

3 polubienia

I jak zwykle żadnych ciekawych i konkretnych informacji tylko jeden nowy screen.

2 polubienia

Trzeba przyznać, że screeny robią wrażenie.

Twórcy nie za chętnie dzielą się informacjami o tym projekcie, raz na jakiś czas obrazek.

Dzisiaj pojawił się krótki teaser.

>7 sekundowy teaser
kek.

Takie teasery to ja mogę wam codziennie robić. Bo co one pokazują? 
Gówno.

Rozumiem jak by w tych 7 sekundach pokazano coś ciekawego. 

Płaćcie to łaskawie Wam coś pokażą xDD Niektórzy ludzie mają tak najebane w głowach że szkoda słów. 

Dla mnie ten mod odpada. Wolę czekać na coś pewnego - OLR 3.0 na przykład.

1 polubienie

Czyli… dobrze rozumiem, że nie będzie normalnego zwiastuna, dopóki nie uzbiera się co najmniej 25 chętnych wpłacających po 60 baksów? 

Dziękuję, postoję.

No też nie lubię jak ktoś w modderce tak “wymusza” kasę, co innego jak daje konto i “jak ktoś chce może coś dać”. No ale to żeby chociaż coś konkretnego pokazali, a tutaj to na razie jest karmienie po jednym obrazku od wielkiego dzwonu.

Ale z drugiej strony w dzisiejszych czasach jest tyle tych różnych inicjatyw w stylu “patronie”, że wcale nie powiedziane, że nie uciulają.

1984 - w tym roku polazłem do wojska.

Czas jest względny - 7 sekund może trwać 1 godzinę i  41 minut:

https://www.filmweb.pl/film/7+sekund-2005-164012

Krótko o w/w “filmie”!: … wygląda zachęcająco!

Nowe informacje, jak zwykle aż jeden obrazek, leżę i kwiczę

1 polubienie

Jest może jakaś przybliżona data premiery tego moda ?

Jak uzbierają milion dolców od patronów

TwojaStara:

https://www.moddb.com/mods/1984

“Nowe informacje o modzie”

Oczywiście zgodnie z tradycją jeden screen

1 polubienie

Abstrahując od oczywistych spraw to mam wrażenie, że na tym obrazku jest dokładnie to samo co na poprzednim, tylko od innej strony.

Zgadzam się z w/w uwagą Sierioży, ten “mod” i ekipa od niego to jakaś ściema

https://www.facebook.com/1984mod/

Co do tego moda, polecam wejść na ich stronę na patreonie i zjechać na sam dół - możliwość dotacji w wysokości… uwaga… 10 000$ Nawet nie wiadomo, co się dostanie w zamian

Ten mod jest dla mnie trochę jak Stalker Areal - porobią parę screenów i będą liczyć na to, że ktoś się nabierze i hajsem sypnie, a jak już lud da, to “modderzy” zabiorą, uciekną i się nigdy więcej nie odezwą.

1 polubienie

Screeny wygladają super i mają klimat wczesnych buildów,jednak do tej pory nie pokazali zadnych konkretów,żadnego gameplayaczy demonstracji mapy itp itd więc jestem do tego projektu sceptycznie nastawiony.

Dodatkowa prośba o wpłaty,a raczej wyłudzanie typu “dajcie nam tyle i tyle a pokażemy coś więcej” nie wróżą najlepiej.