Na wesoło … pomijając kwestie moczu i defekacji to gdzie oni sie myją??? czy maja wszy, świerzb i inne barachło dermatologiczne!!! czy sypiaja w pasiastych(wojskowych) piżamach czy tez nie? pomysł na pułapkę w modach:
Idzie sobie stalker(ogólnie frakcja nie istotna) a tu… a tu w wiosce np pijawek na składach słyszy smiech kobiecy, zagląda ciekawy przez szybke a tu sie rozneglizowane kobity kąpią pod natryskami…diałog, czy chce sie dołączyć do oblucji - tak lub nie - w obu przypadkach kobity zamieniaja s kontrolerów i ten wyraz twarzy graczy przed monitorami gdy fajne kobity zamieniają sie w mutantów…
Kiedyś pogrywałem w moda do Czystego Nieba, jak się nie mylę to “Faction War”. Parę razy zdarzyło mi się trafić na zabawne momenty i teksty stalkerów . Patrzcie kto przyszedł do Zony. Śmiechu było w cholerę .
Kolega Durczok chyba przyszedł reportaż do faktów zrobić :woot: Ale po kolorze avataru chyba zakończył swoją karierę tylko czekać aż ogłoszą to w faktach. Kamil Durczok został zaatakowany przez chomika nie przeżył.
Kolega Durczok chyba przyszedł reportaż do faktów zrobić :woot: Ale po kolorze avataru chyba zakończył swoją karierę tylko czekać aż ogłoszą to w faktach. Kamil Durczok został zaatakowany przez chomika nie przeżył.
Zapewne tak, dodam od siebie, że Durczok przyszedł do Strefy chyba w poszukiwaniu spełniacza życzeń. Chciał pewnie, by jego życzenie się spełniło. Jego życzenie jakie sobie zażyczył to, by jego u^%*%* stół był wreszcie czysty i nigdy się nie brudził . No i wiadomo czym się to skończyło .
Aliści jaka to sztuka w dodatku takim sposobem prowadzić samochód . Zona to stan umysłu, nawet Rosja tego nie przebije .
SmokeHead, zacny z ciebie stalker, że Durczok został ukatrupiony przez chomika . Akurat ostatnio gram w SGM 2.2 i patrzcie kogo znalazłem . Niestety, nie jest to jednak zwierzątko , chyba cosik chomik jakimś cudem dotarł do spełniacza życzeń i stało się .