Nurek w masce gazowej…
Natknąłem się w necie na śmieszny filmik :devil:
S.T.A.L.K.E.R. - Historia Prawdziwa
Zwyczajny dzień w zonie…
Filmik mojego autorstwa
Różne widziałem filmy ze stalkera, ale ten bije wszystkie na łeb…swoją drogą dla poprawy humoru polecam zobaczyć inne filmy tego gościa…boki można zrywać.
Zew Prypeci ze śmiesznym komentarzem (po angielsku):
To jest zdecydowanie najlepszy dział dla tej mega-produkcji. W każdej sekundzie widać zaangażowanie, pasję i prawdziwe emocje recenzenta…jest kreatywny, jest elokwentny, jest błyskotliwy…Ladies and Gentlemen oto nadchodzi Klocuch.
Czasami jak tak obejrzę z nudów którąś z ‘‘recenzji’’ klocucha to się zastanawiam nad jednym. Czy naprawdę byłby aż takim idiotą, czy może jedynie gra takiego.
_‘’ Sztalker - Gra typu szczelanina, jest także dubling’’ - _Rozwalił mnie ten tekst
@ Agrael
Klocuch w poprzedniej recenzji z dn. 3.05.2012 r (link) popełniał te same błędy…jak można przejść całą grę i nie zorientować się - gdzie jest ekwipunek trupa a gdzie głównej postaci? Już pomijam tutaj ikonę " przekreślonego psa" [8min:34sek], tekst " oni są 2" [17min:30sek] czy “łaki-taki” [24min:25sek]. Jeśli gościu udaje - to po mistrzowsku.
Czasami jak tak obejrzę z nudów którąś z ‘‘recenzji’’ klocucha to się zastanawiam nad jednym. Czy naprawdę byłby aż takim idiotą, czy może jedynie gra takiego.
_‘’ Sztalker - Gra typu szczelanina, jest także dubling’’ - _Rozwalił mnie ten tekst
Ja nie mam takich wątpliwości. Ten cały klocuch, to kompletny idiota. Szkoda mi ludzi, którzy dla chwili wątpliwej popularności robią z siebie idiotę.
Szacun dla was Panowie, że daliście radę obejrzeć te recenzje do końca. Takich kretynizmów to dawno nie słyszałem. :yucky: