Może to nie jest najbardziej kulturalny portal ale jest dla mnie śmieszny i trafiłem na coś takiego eksploracje sarkofagu i top komentaż pod nim tzn nasi tam byli
CHIKI BRIKI STRONG 0.2
Bohehe chyba towarzysze zza “wołgi” Spawnerem się bawili
Śmieszne będzie wszystko , jak wszyscy będziemy weseli .
A oto mógopsuj odkryty w internecie:
@SmokeHead To nie towarzysz zza Wołgi. To mój porąbany brat, który dawno skończył ze stalkerem i rozpoczął tzw “Gangsta life”.
Zobacz pierwsze sekundy filmu - widać polskie menu.
“ojś” jak to powiedzieli Niemcy po straceniu Stalingradu . Nie zauważyłem a na najniższej jakości oglądałem bo mam limitowany net jak coś to sory.
Stary? a co ja moge robic jak już skończę tę polibudę? bo z zawodem trudno, inżynierow jak psów a do jewreji na zapad ja nie… .
No przeca ci powiedziałem dawno temu, zostan tak jak twój stary inteligentym bandytą, do wyboru: nabojka/czeta, braterstwo( Scania oder Rußland) lub tak dla sportu zostań rekietrem :
To, że będziesz gęsią to pewne, tradycja.
Patrzcie co znalazłem w czeluściach internetu oczywiście człek skur… wersja stalker
Taaaaaaa ta anomalia to nawet konsylium kontrolerOw jej nie ogarnie :).
I niech nikt mnie w “moim” kraju nie namawia na “zjawiska paranormalne”…
:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:
Chyba zjawiska “anomalne” zwie się polityka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
Wojownik Monolitu pochłonięty przez betonowe piaski
Kilka ciekawych ksywek, które wyłapałem podczas podróży przez Zone:
-Kolian Chammurabi
-Bogdan Wyłupiasty
-(Uzombifikowany) Ilia Bystrooki
-Jasza Gangster (ktoś tu gra rolę tajnika )
Na koniec jak dla mnie najlepsza ksywa, jaką do tej pory widziałem (a widziałem ich wiele):
Najemnik z Zatonu - Griszka Cheetos
Dodatkowo ciekawa sytuacja z dzisiaj - w modzie AA 2.1 - Po wejściu do X16 są 2 zombiaki - jeden z nich trafiony w głowę z Chasera 13 zaczął nienaturalnie się wyginać - ostatecznie, po uderzeniu w metalowe drzwi - skończył przepołowiony przez schody i podpalony przez samotnego Spalacza.
Hmmmmmmmmm ktos gdzieś przyłapał: Cichy - frakcja wolność.
- Najemnik z Zatonu - Griszka Cheetos - Grisza musi uważać na Kolę bo razem tworzą mieszankę wybuchową
Podobno najemnik Cheetos nie lubił się z bandytą o ksywie Pierożek
W międzyczasie pewien snork postanowił polecieć w niebo:
Znalezione na jutubie:
Fajne ;D
Akrobata w Zonie:
Dodatkowo porcja ciekawych pseudonimów:
-(Najemnik) Artiom Szajbus
-(Bandyta) Romka Biurokrata
-(Uzombifikowany) Fima Paranoik
-(członek “Monolitu”) Sioma Nieufny
-(Uzombifikowany) Siewka Szczęśliwiec