Stalker "na wesoło" :)

ta ksywka rozwaliła mi nadgarstki;

http://stalkermod.ru/images/stories/imagespost/Noch_peed_rogdestvom_4.jpg

wzięte od i z :

http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=718.0

I jest tam także czak noris :wink:

Dźed Moroz - Kamuflaż naprawdę do d… Ale liczy się humor  :yes:

Taka oto kanapeczka .

He he he dobre, dodałbym ketchup dla końcowego efektu :wink:

:smiley:

F1 rozwalił mi nadgarstki

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Pechowy spawn - czegoś takiego to nawet Misery nie wymyśli  :smiley:

Fakt. :wallbash:

…jak ktos ma niefart to i tam gwoździa znajdzie :slight_smile:

Mam mieszane uczucia, z jednej strony fajne przebranie ale z drugiej fotka z cyklu: mój pan jest idiotą(i mnie męczy).

mam mieszane uczucia, z jednej strony fajne przebranie ale z drugiej fotka z cyklu: mój pan jest idiotą(i mnie męczy).

To nie kącik przyjaciół zwierząt panie V-ka tylko “Stalker na wesoło” :smiley:

Hooligans, ja nie krytykuje ciebie tylko tego kto zrobił z psa ofiarę swojego idiotyzmu, przecież ci napisałem, że fajnie to wygląda i mam poczucie humoru. :smiley:

p.s. mojemu psu bym nigdy tego nie zrobił!

Ale to tylko pies V… nie dajmy się zwariować. Twoje wątpliwości od razu sprowadzają mnie na temat http://www.fronda.pl/a/dla-lewakow-pies-jest-wazniejszy-niz-ludzie,42540.html, czy inne znane z Polski gdy za zabicie czy za obicie kundla grozi wyższa kara niż za gwałt na nieletniej… CHORE BO POLSKIE , więc nie brnijmy w temat. Śmiesznie przebrany pies i tyle :smiley: !

@***Holligans*** wiesz, przyznam @vidkunsen rację.

Jeżeli chcesz swojego psa ubierać w takie kostiumy, bereciki, stroić modelować etc, to proszę bardzo, ja nie bronię :wink:

Ale wdg mnie to jest po prostu męczenie zwierzęcia. 

Taki pies (mam 5 psów myśliwskich, więc wara :p) musi mieć dużo swobody, musi być naturalny, czuć tę swobodę, a nie może być wymodelowany jak dzisiejsze 6-latki. No powiedzmy ładnie ubrany. Przecież ja już widziałem taki psy, i aż ze śmiechu chciało mi się płakać, jak te wyglancowane lalusie nosiły na rękach te wyglancowane pieski, które na widok jakiegokolwiek innego psa chciały się wyrwać z rąk właścicielek :wink:

A i nie jestem obrońcą zwierząt (tata myśliwy, mój pies pogryziony przez lisa z 4 razy przez co trza go było na “ostry dyżur” wywozić :p)

To jednak sprzeciwiam się zarówno takiemu przebieraniu zwierząt, jak i zachowaniu “bo to śmieszne”.

A i odnoszę wrażenie, że masz do @vidkunsen’a jakiś problem, więc proszę - rozwiążcie to na osobności, lub w osobnym temacie :slight_smile:

Pozdrawiam i zdrówka życzę :wink:  

Nie po jajach kolego!!! :smiley:

To się Sidor zdziwił! He he…

W sam raz do pieczary…

Dzień dobry…

RebornFF. Agroprom. Placówka Powinności. Walczę po raz trzeci z nawałnicą zombiaków, tylko po to aby uratować kluczowe dla placówki postaci. Po zakończonej sukcesem akcji, oczom mym ukazało się dwóch bojowników tej, jakże walecznej frakcji…