Świadomość

@czernobyl, wyjaśnię może, jaką postać ma mod. Wyżej, w moim poście nr25 opisałem jego ogólną zawartość, ale napiszę jeszcze raz. Mod w tej wersji, jaką posiadam ja i @waler11, jest modem instalującym. Ma wszystko, co potrzeba do odpalenia. Winnym poście pytałem tylko, czy można rozpakować jego gamedaty, które są w db zapisane. Przyznam się, że nie robiłem rozpakowań i innych operacji na tego typu plikach. Jedynie to otwierałem mniejsze notepad-em i edytorem plików. Można do nich zaglądać, ale są olbrzymie, jak na zawartości. Dlatego myślałem, że ktoś już je może tak przerobił, by były do wglądu, jak w normalnych gamedatach, czyli config, gameplay, misc, weapons itd, itp.

To metek jednak nie miałeś racji zaraz sprawdzę w barze jakie to cudo ma kopa. Jest tu wiele takich niespotykanych rzeczy trzeba chodzić po handlarzach a powiem tak że mają istne cuda.

Ale w czym nie miałem racji, bo skąpo wypowiedziałeś się. Wyżej w poście napisałem, że masz bombę i tym samym przyznałem Ci rację. Niżej napisałem, że to bomba paliwowa i taką masz tą co jest niby taka długa. Odpal ją tam gdzie mówisz i zrób screena, to wszyscy zobaczymy @walera “terrorystę” w akcji. :thumbsup:

Te miny to żadna rewelacja

Tej niby 2 miny nie mogę ani użyć ani aktywować może to jakiś brakujący element większej miny a ten pręcik to jakiś zapalnik

Tej niby 2 miny nie mogę ani użyć ani aktywować może to jakiś brakujący element większej miny a ten pręcik to jakiś zapalnik

@waler, ze screena wyczytałem, że to bomba paliwowa, tak ogólnie napisano po rusku. Może wojak się odezwie jaki, co w wojsku mają coś takiego, choć wątpię.

Metek to w jaką wersje gracie 7.4 czy 8.5?

Jak wcześniej opisałem, ver 7.0 patch 4.

To moda masz w formie gamedata.db i zmieniałes pojedyńcze pliki, to musiałeś go rozpakować? Jak możesz daj linka do 4 patcha.

@czernobyl, wejdź na torrenty*org (usuń gwiazdkę) i tam wyszukaj Stalker rus i przeglądaj, znajdziesz Osozanie. Po ściągnięciu torenta, będziesz miał moda i patcha, innych namiarów nie mam.

Metek na torrenty nie wchodze nauczony przykrymi doświadczeniami. W sieci niestety jest ver 7.3.

Czarnobyl podaj mi swój adres na Pw nagram tobie płytkę i jutro bym tobie wysłał jeśli nie chcesz pobrać z torenta to nie znajdziesz innej wersji. Decyzja należy do ciebie.

I tej wersji się trzymaj @czernobyl, bo ja miałem, ale @smox mi dał cynk, że to starsza ta moja wersja. Na tej nowszej nie ma celownika na ekranie, ale mimo wszystko ja mam, zrobiony domowym sposobem.

Czyli kropeczka na ekranie . To domowy sposób dobry na wszystko.

Czyli kropeczka na ekranie . To domowy sposób dobry na wszystko.

Tak i to z ciasta na baranki świąteczne. Myślę, że na jego zapach, to zlecą się okoliczne mutki i enpeceki pod samą lufę. :thumbsup:

W tym modzie mała porada nie należy po przyjściu do baru iść walczyć na arenę po zakończeniu 1 walk wywala do pulpity bez logu. Inna sprawa jeśli zakończymy wszystkie walki wtedy jest ok. I dalej możemy kontynuować granie.

Zabrałem się za polonizację tego moda… :smiley:
Dodam do niego parę zadanek i będzie można w końcu spotkać w Zonie Jurka Poliaka :wink:
Wersja PL będzie FULL (mod + patch 2 + polonizacja w jednym) i bedzie rozpakowana do gamedaty.
Launcher zostanie usunięty, bo nie współpracuje z taką wersją moda.

3 polubienia

No to czekamy z niecierpliwością :slight_smile:

Prace nad polonizacją moda osiągnęły stopień zaawansowania 99%.

Kończę tłumaczenie jednego pliku skryptowego i jednocześnie testuję moje dodatki i kwesty oraz zachowanie nowej postaci NPC - Jurka Poliaka. Jak wszystko zaskoczy tak jak podczas wstępnych testów, to oczekujcie polonizacji z paroma nowymi kwestami mojego autorstwa już WKRÓTCE ! :wink:

3 polubienia

To ja już tupię z niecierpliwości :wink:

To ja już się nie mogę doczekać polskiej wersji :smiley: