przepraszam Panowie ale nie wiedziałem w której sekcji i którego moda wrzucić to pytanie ale muszę bo się uduszę…fakt-skaczę sobie po różnych modach i czasami coś mi się tam miesza…no i mam na kompie zainstalowanych może z 15 różnych modów ;)) ale jedna rzecz nie daje mi spokoju i jest strasznie irytująca !! nie wiem już czy mam jakiś efect “menela” czy co ,:)?
mianowicie pytanie dotyczy systemu talentów w stalker anomaly antology – to te drzewko takie z różnym rozwojem talentów..w poprzednich wersjach można było wejść jakimś klawiszem w wersji 2.1 jest już ukryte w PDA…-no do meritum : byłem pewny że identyczne drzewko talentów było w jakimś innym modzie ,pamiętam jak się zdziwiłem i ucieszyłem jak je zobaczyłem w wersji 2.0 i miałem gdzieś w głowie że to już wcześniej w innym modzie było…byłem niemal pewny że w Gamma…a teraz wchodzę sobie do gamma a tego ni ma!! pomyślałem że może popprzestawiałem skróty klawiszowe w gamma(a dawno nie grałem) czy cuś…ale czytam w necie i nie widzę tego…było te drzewko talentów gdzieś jeszcze? podpowiedźcie bo oszaleje ;++
Nie wiem czy dobrze się domyślam o co ci chodzi z tym “drzewkiem talentów” jakiś system zdolności jak w grach rpg? Bo jeśli tak to coś podobnego było też w modzie Legends Return, za wykonywanie zadań, zabitych wrogów i mutanty zbierałeś punkty doświadczenia, a te co poziom mogleś wymieniać na różne zdolności postaci.
W pierwszym poście opisany jest system doświadczenia
ooooooooo to te z Anomaly !!! Dzięki Ci bardzo Tom3kb !! strasznie dawno nie grałem w Anomaly a te drzewko to mi się ubzdurało że w Gamma było i jak włączyłem teraz Gamma to myślałem że coś się skopało albo coś przestawiłem/usunąłem i szukałem na ślepo !!..ale to mnie męczyło staryyyy ! ! dzięki wielkie jeszcze raz !!!
a to trzeba było osobno instalować? bo tak na szybko sobie włączyłem jakieś stare anomaly 1.5.2 i tego nie widzę…w anomalu 1.5.3 tez nie widzę tego…dziwne..na pewno osobno nic takiego nie instalowałem a na stówe w jakims modzie to było dokładnie takie drzewko…
Ja grałem w czyste Anomaly 1.5.1 to też tego nie było, pewnie w któryś kompilacjach to było, może nawet i w Gammie? Tam w launcherze można włączać albo wyłączyć addony to może standardowo jest teraz nieaktywne, po nazwach byś musiał sprawdzać. Albo widziałeś w jakimś innym modzie/składaku tak jak mówisz.
wczoraj w nocy znalazłem na YT filmik z stalker anomaly Custom …to tam było identyczne drzewko talentów !!! grałem kiedyś zapewne równolegle z Gammą i wspomnienie fałszywie na gammę mnie nakierowało ! Dziękuje wszystkim !
a ja już myślałem że mi się gamma zepsuła ;{{{
czy podpowiecie mi gdzie się piszę i do kogo by prosić o usunięcie całego tego mojego wczorajszego wątku poszukiwań tego drzewka talentów ? po co tu zaśmiecać ludziom skoro nie dotyczy ściśle antology 2.1 a i tak pewnie wszyscy zaglądają codziennie tylko po to by luknąć czy jakiś cudownym zrządzeniem losu pojawiło się spolszczenie