Tajemnica Kordonu

dzieki wielkie. Wszystko działa. zakończenia są dwa ?? Bo jedno zrobiłem :slightly_smiling_face:

@miki19941 Tak, są dwa zakończenia.

W zasadzie to oba dość pesymistyczne.

21 godzin temu, Agrael napisał(a):

@miki19941 Tak, są dwa zakończenia.

W zasadzie to oba dość pesymistyczne.

to po cholere ta walizka znaleziona co jest do oddania jak nie mozna jej oddać ?? coś ten mod nie do końca jest. nie wiem jak to ugryźć. a po 2 to gdzie mozna znaleźć to zaginione wojsko i pierwszy schowek z notatki ?? ?? to zacznę grę od nowa :slightly_smiling_face: bo tego nie zrobiłem :slightly_smiling_face:

@miki19941 Serio… :face_with_tongue:? Przecież znalazłeś wojskowych w laboratorium skoro ukończyłeś moda - prawie wszyscy zginęli, tylko jeden przeżył - ten, który poprosił Suworowa o zniszczenie labu…
O to chodziło w całej fabule, że po odzyskaniu walizki Suworow staje przed trudnym wyborem - zniszczyć lab i zginąć, albo postąpić zgodnie z wydanym mu rozkazem - wrócić z walizką na Wielką Ziemię i wypełnić rozkaz - nikomu jej nie mieliśmy oddawać bo to są informacje wojskowe czyli ściśle tajne, więc GG będąc wzorowym majorem mógłby ją zwrócić tylko swoim przełożonym, ale to już poza “ekranem”.
Co do schowka to nie podpowiem bo nie zbierałem ich, ale znalazłem coś takiego:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=ERlWnAr6jwo

7 minut temu, Szczepan9205 napisał(a):

@miki19941 Serio… :face_with_tongue:? Przecież znalazłeś wojskowych w laboratorium skoro ukończyłeś moda - prawie wszyscy zginęli, tylko jeden przeżył - ten, który poprosił Suworowa o zniszczenie labu…
O to chodziło w całej fabule, że po odzyskaniu walizki Suworow staje przed trudnym wyborem - zniszczyć lab i zginąć, albo postąpić zgodnie z wydanym mu rozkazem - wrócić z walizką na Wielką Ziemię i wypełnić rozkaz - nikomu jej nie mieliśmy oddawać bo to są informacje wojskowe czyli ściśle tajne, więc GG będąc wzorowym majorem mógłby ją zwrócić tylko swoim przełożonym, ale to już poza “ekranem”.
Co do schowka to nie podpowiem bo nie zbierałem ich, ale znalazłem coś takiego:

Ukryj zawartość

https://www.youtube.com/watch?v=ERlWnAr6jwo

no w sumie racja. mi się nie chciało za tymi schowkami latać. Myślałem ze walizke trzeba do kordonu oddać. Ale git. Nie wiem po co dwie opcje zakończenia. Jak mozna w tym samym czasie zakończyć grę :slightly_smiling_face:

Też moda przeszedłem i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to ogólna estetyka wykonania. Menu, interfejs, inwentarz. Lokacje bardzo ładnie, kolorowe z ładną pogodą, gęsto zapełnione obiektami. Fabuła niby prosta ale fajna. Zadań nie za dużo, nie za mało. Fajnie zrobione cutscenki, jest i dubbing, i napisy. Z minusów, na drugiej lokacji rozgrywka mi nie podeszła, takie latanie w ciemno po lokacji, że może trafimy w to miejsce co coś nam popchnie fabułę. Na trzeciej lokacji u mnie szwankowała inteligencja przeciwników, łazili, celowali w ściany ale strzelać do mnie za bardzo nie chcieli. Jest kilka problematycznych zadań gdzie trzeba ustawić nadajnik, czy nawiązać łączność, łazisz i próbujesz trafić miejsce. Nie wiem w sumie czy to wina moda, jego wymagań ale podczas gry dwa razy wyłączył mi się komputer.

Ogólnie jak na pierwszy projekt jest całkiem dobrze, od strony grafiki i wyglądu nawet bardzo dobrze. Fabuła i rozgrywka mi najbardziej pasowała na Kordonie czyli przez jakieś 3/4 gry.

Jakbym miał oceniać to 7/10, miało być wyżej ale ta końcówka tak mi nie za bardzo przypasowała.

A, w spolszczeniu nie znalazłem żadnych baboli.

3 polubienia

Mod rozegrany i ukończony.

Całkiem niezła i dobrze opowiedziana historia z zony. Gra się z przyjemnością i bez zbytnich przegięć :slightly_smiling_face:. Wszystko co potrzebne zdobywamy w trakcie rozgrywki.

Do dużych plusów tego moda można zaliczyć grafikę (bardzo ładnie to wygląda nawet na słabszych kompach) jak i grywalność bez zacięć na takowych. Mod bardzo stabilny, bez wylotów i dość szybko wczytujący się. Nie ma zbytnio co rozpisywać się, po prostu najlepiej zagrać :slightly_smiling_face:.

3 polubienia

Link do google drive padł.

@mujo70 Ten działa:

https://drive.google.com/file/d/1GLVK1eKwgPgU0cMJ9tr9eMvioMOD0_71/view

Link do wersji 2.7.

6 minut temu, wariat napisał(a):

@mujo70 Ten działa:

https://drive.google.com/file/d/1GLVK1eKwgPgU0cMJ9tr9eMvioMOD0_71/view

Link do wersji 2.7.

Wielkie dzięki, stary.

Wczoraj ograłem tego moda. Bardzo dobra grafika i fabuła. Tylko można byłoby zmienić zadanie ze wspinaniem się po anomalii.

1 polubienie

Mnie propagowanie narkomaństwa ubawiło - sisza. :slightly_smiling_face: