Tajemnicze Ugrupowanie

Dobrze nie pamiętam, ale pierwsze rozmowy z Nyczem i Fomą trzeba było chyba przeprowadzić od razu obydwie, a to zadanie od Fomy zrobić jako pierwsze.

Ale to nie jest jego koniec. Autor moda, po jego zaakceptowaniu i pozytywnych opiniach przez rus grających, zdecydował się na jego kontynuację. Oby jak najwcześniej dał tę resztę, której teraz ze względu na niedopracowanie nie wstawił.

Ten mod jest idealnym, dla rozpoczynających przygodę z modami. Ma w sobie wszystko to, co zachęci do wyzwań z większymi i trudniejszymi modami. A dla weteranów Zony, miły przerywnik na deser.

…słuchajta z innej beczki tak: a co jeśliby stworzyć moda w którym jest rostok, bar, wysypicho, jakis las Limańsk elektrownia oraz Prypeć, główny bohater to miły młodzieniec po 40-stce który ma fryz na kodżaka, był w syfie(dla mniej kumatych w wojsku) i zerwał się do zony bo: dzieciaki już dorosłe a matki swoich kinderów już nie trawił, kaloszki wiąże sobie jak falschirmjäger, sztany starego typu z bundeswehry, flayers, kaniołka wełniana i te jasnobłękitne oczy które nie kłamią lecz tylko poświadczają nieprawdę, … aha, jego koleś z bywszego otriada od nietoperzy (takie tam naszywki z wojska :wink: ) polazł za taka jedną i trza go poszukać bo jest za rok zlot absolwentów z takiej tam szkoły z Pitra…

muza stonowana, żaden tam szajs anglosaski tylko ballady Sokyry Peruna, Kolowrata oraz Vandala…a na koniec jako bonus teledysk Viagry( jak jeszcze były młode)

dajcie znać jak wam mój pomysł przypadnie do gustu…

Boże..

@vidkunsen

Osobiście przyznałem ci bodajże trzy ostrzeżenia, za każdym razem gdy piszesz post jest to samo. Nie w tym temacie, piszesz jak.. nie będę tutaj cię obrażał, ale dziecko z podstawówki nie pisze takich głupot jak ty, dodatkowo głupot których nie można zrozumieć. Zdecyduj się, niemiecki albo polski.

Masz ochotę robić moda ? rób i nikomu nic do tego. Ręce opadają. – Agrael.

1 polubienie

vidkunsen - wszystko to piękne, ale nie w tym temacie. Bo z tym modem nie ma nic wspólnego.

Tego typu rozważania, pasują tutaj: http://stalkerteam.pl/forum/5-hyde-park/.

A co do zrobienia nowego moda, droga stoi otworem. Powodzenia. Tylko nie mów, że nie potrafisz.

nie potrafię ale latwo sie uczę…a teraz w temacie - gdzie mozna oprócz tego forum zapoznać się/ściągnąć w/w mod!

co do tekstów to i często klawiartura nawala, postaram się…

Szukaj u źródła.

Czy wiecie gdzie jest to przejście do Prypeci? Zapomniałem się zrobić screena i teraz nie wiem.

Tutaj :whistling: :

Witam ; Smox pytanko czy mógłbyś zrobić paczke nowej broni do tego moda ?

To co wstawiłem w poście 5, to nie są nowe bronie, tylko zmieniony wygląd broni dostępnej w modzie.

Każdy może sobie zmienić ten wygląd w każdym modzie według własnego gustu.

W tym temacie jest więcej na ten temat - http://stalkerteam.pl/topic/2119-tekstury-broni/?hl=tekstury+broni

Linki co prawda wygasły, ale jeżeli będzie zainteresowanie, to wstawię od nowa.

Dzięki Smox ja jestem zainteresowany , poczekamy może ktoś jeszcze ?

Proszę, oto paczka tekstur - LINK NIEAKTYWNY

Wybierz według własnego uznania. W razie problemów pisz, pomogę.

1 polubienie

Witam, dzięki Smox .

Mam ten sam wylot jak wasyl .Poprostu nie gadam z Famą .Z poradnika wynika ,że jest to zadanie poboczne.

Z Famą można pogadać, należy wyedytować tylko 2 pliki tekstowe. Jeden to “stable_dialogs_bar.xml” a drugi… Zapomniałem, ma “teamx” w nazwie.

Jak znajdę te pliki to podrzucę info, co i jak.

Witam wszystkich.Narobiłem sobie smaka na modzik - ale mam problem.Nie daje się go odpalić - zaraz na starcie pulpit.W info czytałem,że wielkość moda po rozpakowaniu to 35,2 a u mnie po rozpakowaniu 34,9. Dla info dodaję,że rozpakowywałem 7zip.Proszę o poradę jak go odpalić.

Grałem i powiem/napiszę ci, że aż tyle gb to ten mod nie ma.

https://yadi.sk/d/F2lFiZC18ZiK2

TeamX MOD v.2 с Патчем.rar

Owner: Sergash1997

Size: 18,2 МБ

Modified: 01.09.2013 18:41

Skończyłem go jakiś tydzień temu, pobierany z linków z pierwszego posta i nie było problemu z instalacją.
Po rozpakowaniu ważył coś koło 35 mb.
Instalacja to standard z wrzuceniem gamedaty, wszystko w 1 poście.
@ysiu
gra w wersji 1.004? fix i polonizacja dodany?
Archiwum 18.2mb, po rozpakowaniu 35.2mb (rarem i 7zipem sprawdziłem)
Zawartorść gamfaty bez fixa i spolszczenia 36 folderów i 169 plików.

Paradoksalnie wszystko wykonane tak jak zawsze (to nie jest mój pierwszy grany mod) a efekt końcowy tak jak pisałem.To co zauważyłem to właśnie różnica w wielkości gamedata podana jest 35,2mb a u mnie po rozpakowaniu i scaleniu z fixem i polonizacją daje jedynie 34,9mb

No to proponuję pobrać ponownie. Mogło się coś niedociągnąć. Mod malutki, szybko pobierzesz.

@ysiu
Edytowałem posta po twoim to mogłeś przegapić, czysta gamedata moda to 36 folderów i 169 plików. Sprawdź swoją po rozpakowaniu.

Dzięki za info - pobiorę raz jeszcze i sprawdzę zawartość