Mod lekki łatwy przyjemny…tak jak zona w niedzielne popołudnie gdy gadziny szukaja podwieczorku… ![]()
W razie niesmaku i inedosytu wrażeń polecam reborn 2.52 build 320 do Nieba.
Mod ma banalna i p[rzyjemna rozgrywkę.
![]()
Mod lekki łatwy przyjemny…tak jak zona w niedzielne popołudnie gdy gadziny szukaja podwieczorku… ![]()
W razie niesmaku i inedosytu wrażeń polecam reborn 2.52 build 320 do Nieba.
Mod ma banalna i p[rzyjemna rozgrywkę.
![]()
Co trzeba zrobić, aby w chwili, gdy jesteśmy w Menu grała muzyka jak w podstawce SOC ( uważam ją za bardzo nastrojową) a nie zaproponowaną przez autorów moda?
Nie wiem, ja zawsze wyłączam muzykę i daje na maksa efekty z gry.
Co nie co się rozejrzałem i wiem jak nazwać pliki pod podmianę, ale muszą one być w specyficznym formacie ogg. Temat z menu znalazłem tylko w jako mp4 z joutube - jak tu fiku miku zrobić do ogg to nie wiem i na razie nie chce mi się googlować …
hmmmmmmmmmmmm może spróbuj z zewem, sa tam mody gdzie masz w opcjach i w grze własne mp3 ze “swoją” muzyką.
Można chyba dodac własną muze do moda tylko znaleźść trzeba urządzenie/program do transformacji plików mp3 na ogg.
Twórcy modów jakoś to zrobili.
Co trzeba zrobić, aby w chwili, gdy jesteśmy w Menu grała muzyka jak w podstawce SOC ( uważam ją za bardzo nastrojową) a nie zaproponowaną przez autorów moda?
Przygotowalem te dwa potrzebne pliki i wrzucilem tu:
http://przeklej.org/file/ihqcb0/gamedata.rar
Paczka bez hasła waży okolo 1,26MB.
Wystarczy pliki wypakować do folderu z grą (ścieżka gamedatasoundsmusic) i zatwierdzić zamianę ![]()
Zaciąłem się, ukończyłem zadanie od tego majora spod mostu i mam tylko questy na odnalezienie i oddanie pakietu Czarownikowi oraz zniszczenie grupy Zetta, gdzie mam iść? Co dalej?
1.Udaj się do Doliny Mroku - znaleźć Magika.
Pogadaj z Sidorowiczem chyba wyśle cię do baru albo wykonaj zadanie czarownika.
Nie myślałem, że w tym modzie można utknąć ![]()
Ps. Jest do niego taki krótki poradnik.
Dzięki stary (kazik), no wielkie dzięki! Moda już skończyłem, ale przyda się przy innych modach !
Zaciąć to się chyba tylko mi udało. Po prostu myślałem, że coś nie tak i jakiś tam quest mi nie wskoczył, dzięki.
@edit
SIedze dalej, teraz jak mam znaleźć tego Gaussa to gdzie mam iść? Na Prypeć od razu czy jak?
Podążaj głównym wątkiem - gauss sam się nawinie …
Ja tam tego Gaussa nie znalazłem ale to quest poboczny to się za bardzo nie przejąłem. Jakoś na niego nie wpadłem podczczas zwiedzania zony.
Prośba o reupload textur
Bawię się ostatnio tym modem, to znaczy, sprawia mi przyjemność zmienianie tego nieco zapomnianego, aczkolwiek całkiem ciekawego moda.
Zauważyłem @Anton_Gorodecki, że lubisz damskie personaże, ja również. Jest na czym oko zawiesić i jest to pewna odmiana, dlatego w moim spojrzeniu na TeamX miejsce Fanata, zajęła Gertruda.
Zabójcza piękność, co tu dużo mówić🙂 I fajne detale kombinezonu.
@gawron - Mała prośba, skoro masz moda na kompie.
W #1 zniknął screen tytułowy z nazwą moda. Inna sprawa, że był on niezbyt atrakcyjny. Czy mógłbyś ( a uprawnienie do edycji cudzych wpisów chyba masz? ) wstawić na jego miejsce obraz strony tytułowej, albo jakiś ciekawy screen z "domalowanym "tytułem.
Jako autor #1 byłbym wdzięczny.
@kondotier, chyba gotowe.
@gawron Nie chyba, a na pewno
.
A przy okazji dziękuję za przypomnienie tego ciekawego moda. Dla wielu nowych forumowiczów, rzecz do zagrania.
Dnia 2.01.2018 o 11:56, kondotier napisał:
Dla wielu nowych forumowiczów, rzecz do zagrania.
Jest wiele nowych rzeczy, ale faktycznie mod jak najbardziej jest wart zagrania/przypomnienia.