Tytuł oryginalny: TeamX MOD Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 20.07.2013 r. Autor: Sergash, Alex Meyson Autorzy spolszczenia:@yellow, @metek58, @smox Śr. długość rozgrywki: (ok. 5-7 godzin)
OPIS:
Spoiler
Poznajcie historię byłego żołnierza o ksywce Klim, który przed przejściem na emeryturę postanawia zarobić dodatkowe pieniądze i podejmuje się odnalezienia oraz likwidacji tajemniczego ugrupowania. Czy uda mu się dotrzeć do zamkniętej części Strefy Wykluczenia i wypełnić kontrakt? Przekonajcie się sami!
Polonizacja moda dobiegła końca. Ukończyłem też moda i śmigłowcem odleciałem do domu.
Mod lekki, łatwy i przyjemny. Nikt nie powinien mieć z nim problemu. Jego zaletą jest całkowicie nowa fabuła. Dla poprawienia wyglądu można dodać sobie jakiś mod graficzny i zmienić wygląd broni.
Miło przeczytać, że mod się spodobał. Jest do niego poradnik, w którym daję kierunki działań, nie ma screenów i nie psuję nim gry za dużo pokazując, bo nie potrzeba.
DODANO.
smox - Widziałem, że coś edytowałeś w #1, ale linka do polonizacji nie widzę. Sam wstawisz linka polonizacji do #1? Jeśli nie, to daj go do posta, a ja wstawię.
Teraz już w porządku. Nie zajarzyłem z tym wstawianiem do pobieralni. Ale po powyższej Twojej wypowiedzi, nikt już o tego linka pytać nie będzie :yes: .
Już mi się podoba ten mod. Dopiero zacząłem w niego grać, mamy nową linię fabularną, nowe ugrupowanie o nazwie ‘‘Obłok’’. Ale jeszcze w głąb zony się nie zapuściłem.
Spolszczenie jest zrobione, ale jak @Portals je oceni, to wrzuci do pobieralni. Wyżej (post 10) mówi wyraźnie, co jest z polonizacją, więc zajrzyj tam łaskawie.
Mod został ukończony. Dotarłem do Prypeci a stamtąd zabrał mnie śmigłowiec, szkoda że to już koniec. Moda przeszedłem w jakieś 8h, fajnie się grało, zero jakichkolwiek problemów technicznych czy w fabule. To chyba najkrótszy mod fabularny w jakiego kiedykolwiek grałem
Ale to nie jest jego koniec. Autor moda, po jego zaakceptowaniu i pozytywnych opiniach przez rus grających, zdecydował się na jego kontynuację. Oby jak najwcześniej dał tę resztę, której teraz ze względu na niedopracowanie nie wstawił.
Ten mod jest idealnym, dla rozpoczynających przygodę z modami. Ma w sobie wszystko to, co zachęci do wyzwań z większymi i trudniejszymi modami. A dla weteranów Zony, miły przerywnik na deser.
Mam wylot przy próbie wzięcia zadania z komunikatem " XR_3DA.exe has stoped working". Reinstalowałem grę i złożyłem raz jeszcze moda, ale też nie pomogło. Spróbuję jeszcze raz pobrać moda i dodatki. Czy zadanie od Fomy jest fabularne, czy tylko poboczne?