Już chyba bardziej nie potrafię wyjaśnić gdzie to jest:

W załączniku obiecany plik:
Panowie, bardzo, bardzo dziękuję.
@bolo Teraz możesz tłuc kasę na potęgę ![]()
Wczoraj, już poza fabułą obszedłem wszystkie lokacje, żeby opróżnić schowki i zakończyłem przygodę z modem
z takim stanem konta:

Nie wiem czy autor moda ma jakieś plany, ale przydałby się kontynuacja lub całkiem nowa historia na bazie The Exception.
Lokacje już są ![]()
Teraz to trochę pomyszkuję i kupię dobry sprzęt, jeszcze raz dziękuję.
Po zrobieniu misji na danej lokacji przydatne jest pozwiedzać i obszukać zakamarki.
Jestem na wysypisku i jak na razie mod bardzo dobry (choć nie tak jak łapacz snów), ale design celowników to zbrodnia ![]()
Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów?
5 minut temu, Agrael napisał(a):
Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów?
To masz w PDA w zakładce Dane.

U mnie na koniec moda - 29/73
Na koniec po rozmowie z kobietą - nie opuściłem strefy - wlazłem w w/w tabelkę, sprawdziłem i latałem po strefie by zaliczyć wszystkie anomalne strefy, dałem radę.
wie ktoś gdzie dokładnie jest kompas?
@LisKot a ja cały czas w złym miejscu szukałam jaaaaaa… (X . X)
Ludki jak się używa tych kozików do rzucania? w sloty broni nie wchodzą z resztą w żadne inne też nie
@cez137 Tak jak granatów i śrub. Po wybraniu śruby “zmień amunicję”. Domyślnie chyba za to odpowiadał klawisz “y”.
W tym zadaniu, w którym je dostajemy to i tak lepiej tych bandytów z pistoletu zdjąć. Chciałem zneutralizować bandytę nożem, to umarł z sekundowym opóźnieniem i wszyscy mnie od razu widzieli/wykryli.
Noże do rzucania - y lub opcja v czy b.
Na lokacji Agroprom i Promzona jak chcę coś kupić u handlarzy to mam wylot do pulpitu z takim logiem:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : WinMain
[error]File : D:\engine\src\xrEngine\x_ray.cpp
[error]Line : 1156
[error]Description :
[error]Arguments : stack overflow
stack trace:
0x0000000000A2F992 xrCore.dll, timestamp + 2722 byte(s)
0x0000000000A1F5B9 xrCore.dll, xrDebug::backend + 329 byte(s)
0x0000000000A1FA0F xrCore.dll, xrDebug::fatal + 143 byte(s)
0x00000000400CD68E xrEngine.exe, InitSound2 + 6942 byte(s)
0x00000000400E34DE xrEngine.exe, CApplication::load_draw_internal + 81470 byte(s)
0x000000001F217344 KERNEL32.DLL, BaseThreadInitThunk + 20 byte(s)
0x00000000203626B1 ntdll.dll, RtlUserThreadStart + 33 byte(s)
xrEngine.exe caused an EXCEPTION_BREAKPOINT in module xrCore.dll at 0000000000A1F64A, xrDebug::backend()+0474 byte(s)
Co to oznacza.
Witam, mam problem z pobraniem , kilkukrotnie przed końcem ściągania mnie wywala :(. może jest inny serwer albo torent. Niestety moja prędkość ściągania nie jest powalającą - 2 Mega . A może trzeba wyłączyć antywirusa ?, albo przekraczam czas dostępu do serwera ? Chętnie przyjmę każdą wskazówkę ![]()
Baaardzo Dziękuję ![]()