The Exception

Już chyba bardziej nie potrafię wyjaśnić gdzie to jest:

W załączniku obiecany plik:

fsgame.ltx

1 polubienie

@bolo

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=8p1lWGMV4Gc

1 polubienie

Panowie, bardzo, bardzo dziękuję.

@bolo Teraz możesz tłuc kasę na potęgę :blush:
Wczoraj, już poza fabułą obszedłem wszystkie lokacje, żeby opróżnić schowki i zakończyłem przygodę z modem
z takim stanem konta:

Nie wiem czy autor moda ma jakieś plany, ale przydałby się kontynuacja lub całkiem nowa historia na bazie The Exception.
Lokacje już są :blush:

1 polubienie

Teraz to trochę pomyszkuję i kupię dobry sprzęt, jeszcze raz dziękuję.

1 polubienie

Po zrobieniu misji na danej lokacji przydatne jest pozwiedzać i obszukać zakamarki.

Jestem na wysypisku i jak na razie mod bardzo dobry (choć nie tak jak łapacz snów), ale design celowników to zbrodnia :grin:

Spoiler

Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów?

5 minut temu, Agrael napisał(a):

Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów?

To masz w PDA w zakładce Dane.

U mnie na koniec moda - 29/73

Na koniec po rozmowie z kobietą - nie opuściłem strefy - wlazłem w w/w tabelkę, sprawdziłem i latałem po strefie by zaliczyć wszystkie anomalne strefy, dałem radę.

1 polubienie

wie ktoś gdzie dokładnie jest kompas?

@Szeregowy_Killer

Spoiler

@LisKot a ja cały czas w złym miejscu szukałam jaaaaaa… (X . X)

Ludki jak się używa tych kozików do rzucania? w sloty broni nie wchodzą z resztą w żadne inne też nie

@cez137 Tak jak granatów i śrub. Po wybraniu śruby “zmień amunicję”. Domyślnie chyba za to odpowiadał klawisz “y”.
W tym zadaniu, w którym je dostajemy to i tak lepiej tych bandytów z pistoletu zdjąć. Chciałem zneutralizować bandytę nożem, to umarł z sekundowym opóźnieniem i wszyscy mnie od razu widzieli/wykryli.

1 polubienie

Noże do rzucania - y lub opcja v czy b.

1 polubienie

Na lokacji Agroprom i Promzona jak chcę coś kupić u handlarzy to mam wylot do pulpitu z takim logiem:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : WinMain
[error]File : D:\engine\src\xrEngine\x_ray.cpp
[error]Line : 1156
[error]Description :
[error]Arguments : stack overflow

stack trace:
0x0000000000A2F992 xrCore.dll, timestamp + 2722 byte(s)
0x0000000000A1F5B9 xrCore.dll, xrDebug::backend + 329 byte(s)
0x0000000000A1FA0F xrCore.dll, xrDebug::fatal + 143 byte(s)
0x00000000400CD68E xrEngine.exe, InitSound2 + 6942 byte(s)
0x00000000400E34DE xrEngine.exe, CApplication::load_draw_internal + 81470 byte(s)
0x000000001F217344 KERNEL32.DLL, BaseThreadInitThunk + 20 byte(s)
0x00000000203626B1 ntdll.dll, RtlUserThreadStart + 33 byte(s)

xrEngine.exe caused an EXCEPTION_BREAKPOINT in module xrCore.dll at 0000000000A1F64A, xrDebug::backend()+0474 byte(s)

Co to oznacza.

Witam, mam problem z pobraniem , kilkukrotnie przed końcem ściągania mnie wywala :(. może jest inny serwer albo torent. Niestety moja prędkość ściągania nie jest powalającą - 2 Mega . A może trzeba wyłączyć antywirusa ?, albo przekraczam czas dostępu do serwera ? Chętnie przyjmę każdą wskazówkę :slightly_smiling_face:

Najdrok:

https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/file/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_proekt_the_exception-1679554

https://gamestracker.org/torrents/pc/action/stalker_the_exception/15-1-0-50989

Baaardzo Dziękuję :slightly_smiling_face: