5 godzin temu, vidkunsen napisał(a):
truchło kontrolera
W X-18 jest truchło nibyolbrzyma.
Może przyda się komuś, kto (tak jak ja) dopiero zaczął grę. Detektor Weles na Wysypisku, bez żadnej gimnastyki.
W tym tunelu (z narzędziami) też jest.
Pomocy…bo zwariuję…Gram 2i raz i chciałem jak najszybciej w grze spróbować dorwać mojego fav Sig552 commando. Po rozpakowaniu gamedaty sprawdziłem, że istnieje tylko w 1 schowku w Barze. Po akcji z Cobrą, metodą save/load w końcu dorwałem ten schowek!! ( “Dangerous cointainer” in Bar) Biegusiem do technika i…okazuje się, że tej broni nie da się ulepszyć. Co ciekawe w spawnerze istnieje Sig552 Streloka ( o odrobinę lepszym dmg ), który da się ulepszyć. Przetrząsam całą gamedatę we wszystkie strony i nigdzie nie jestem w stanie znaleźć tego schematu ulepszeń. Zaraz uwojujam do końca. Dołączam spakowaną gamedatę i dla mojej psychiki w rozsypce już proszę Was o pomoc… BTW nie kupujcie UMP45 - też nie ma schematu ulepszeń i nie do się dołączyć żadnej optyki…
Masz pewność co do tych ulepszeń? Niektórzy technicy jedynie naprawiali broń (nie ulepszali).
Mam; jestem w Kordonie i ulepszałem porównując Sig550 i Sig552 Streloka. W slocie mam Sig 552 Streloka ze spawnera, a w ekwipunku Sig552 znaleziony uczciwie w skrytce w Barze…
Liskot - zaraz za duchem jest ruchło kontrolera, przed zejsciem do kanałów.
Rozdział (chyba) 9 0 jako Dubynin.
Czy gdy odstrzelimy tą grupę stalkerów na Agropromie to będziemy mogli zejść do podziemi jakoś?
Fabula poprowadzi do podziemi agropromu.
Nie wiem ale ja staram sie unikać kontrowersyjnych decyzji i czynów gdy mozna sposobem wykonać zadanie.
Nadmierne zabijanie prowadzi do Hagi.
@marko6996 ja też się nad tym zastanawiałem. Daj znać jak Ci się uda tam zejść pomimo trybunału w Hadze
. Czy jest gdzieś dostępna lista wszystkich dostępnych lokacji w grze? Pytam bo widziałem filmik TS z Darkspace…a ja tam nigdy nie trafiłem pomimo ukończenia gry.
57 minut temu, Mayer99 napisał(a):
@marko6996 ja też się nad tym zastanawiałem. Daj znać jak Ci się uda tam zejść pomimo trybunału w Hadze
. Czy jest gdzieś dostępna lista wszystkich dostępnych lokacji w grze? Pytam bo widziałem filmik TS z Darkspace…a ja tam nigdy nie trafiłem pomimo ukończenia gry.
Ja na razie ich nie zabiłem. Teraz to drugi raz przechodzę moda i jak będziesz na tej nowej lokacji (zapomniałem nazwy
) to tam była droga na południe i możliwe że jakoś tam się przechodzi na Darkscape. U mnie to przejście było zaznaczone na czerwono cały czas (albo nie zauważyłem jak się dało).
Edit: Dolina mroku też ma drogę na południe i też jest ciągle zaznaczona na czerwono.
Po co są te wszystkie rzeczy z podziemi hangaru na wysypisku?
Mayer99 - wykonałem ciąg zadań - Agroprom - uczeni, Depot - szef w wagonie i tam mnie skierowano na Kordon do kolesia przy ognisku w wiosce a także do sidora, potem 1 lub 2 zadanka na Kordonie i wejscie na lokację Nowe Szepielietiszcze, jesli darkscape to łoszyna to tam jeszcze nie byłem.
Po Nowych Szepielietiszczach trafiam na Kordon a potem juz jako trep Zurawliow zaczynam przygode na Agropromie.
@marko6996 Te 9 części są do naprawy Grozy 5.45, która jest naprawdę niezłą pukawką:
Kiedy na Wysypisku pojawiają się okręgi żeby znaleźć Stalkerów w kodem do sejfu Kopaczy, trzeba (nie wiedzieć skąd) pójść najpierw na Kordon. Tam z kolei są też 2 takie okręgi se 1 z nich jest zewłok z tą Grozą, którą można naprawić - pojawi się quest.
Kurcze, a ja jeszcze nigdy w żadnym modzie tak długo nie używałem mp5 i aksu (ten tutaj elegancki)
Trzeba wreszcie zabrać jakieś inne pukawki bo wyjdzie, że do końca moda ich nie wykorzystam.
@tom3kb no czas najwyższy coś innego wziąć w Toporowe łapska! Sig550, Vintorez, AK101 są godne polecenia. Gram 2 raz i co się stanie jak oszczędzę Harpoona - tego od misji z Psycho Radio w Dolinie Mroku, pojawi się gdzieś jeszcze? Bo nie bardzo chcę go oszczędzić nawet za 2 razem ![]()
Mój sprzęt sprzed końca gry.
Najdłużej posłużyła mi ta Groza, Wintoriez Przypływ i egza.
Choć też długo używałem AKS-74UM.
Endeavour 85 - L85, Sajga 12K, nóż, plecak wojskowy - 40 kg, skafander jaki był pod ręką taki był na garbie.
Stalker - podstawki + mody - jak oni - stalkery wszelkiej maści - załatwiają 1, 2 oraz 3 (naloty na rygę) w skafanderkach z obiegiem zamkniętym ?.
Ja preferuję Winchestera 1300 i teraz Sig552 ale nie ten znaleziony tylko ze spawnera niestety ( ze względu na możliwość ulepszenia ). Znerfowałem go nieco i jest fair
. Do tego żadne egzo ofkors! Planuje w 2 podejściu nie używać tez assault armour tylko wypróbować coś od handlarza. Na razie mam od niego Wind of Freedom, ale jak uzbieram to wejdę chyba w pancerz Clear Sky…
@vidkunsen ten plecak wojskowy to masz grając Toporem jeszcze??
Mayer99 - jako trep masz plecak od początku jako topór jest do kupienia/zdobycia/znalezienia ? na Agropromie.