True Stalker

Witam.
Ja dopiero zaczynam rozgrywkę, i dlatego pytanie techniczne.
Po zainstalowaniu TS oraz patchy od 1 do 4 wciąż mam na ekranie startowym gry że jest to wersja 1.0
Tak ma być?
Pozdr.

Moim zdaniem wersja powinna się zgadzać:

2 minuty temu, OldMan napisał(a):

Moim zdaniem wersja powinna się zgadzać:

Czyli mam coś pochrzanione. Dzięki za info.

@waldiamiga Mogę się mylić, ale jeżeli nadal w menu wyświetla Ci się wersja 1.0 to musiałeś źle wrzucić łatki?
Ogólnie folder, w którym są pliki łatek powinien wyglądać tak:

Więc wejdź w folder z True Stalker → Content → Patches i zobacz czy masz tam te pliki, a jeżeli nie to coś źle wrzuciłeś :face_with_tongue:

@gawron historia Topora (wrzuciłem w spoiler u ciebie) to w sumie taka historia “prawdziwego stalkera” bo ilu takich widzieliśmy we wszystkich modach robiąc zadania i fabułę :smirking_face:

1 polubienie

11 godzin temu, tom3kb napisał(a):

to w sumie taka historia “prawdziwego stalkera” bo ilu takich widzieliśmy we wszystkich modach robiąc zadania i fabułę :smirking_face:

Jasna sprawa, ale nie w każdym modzie człowiek przywiązuje się do postaci, a w tym jakoś mi tak wyszło. Pewnie dlatego, że to dobry mod jest.

Pozwolę sobie jeszcze na screen końcowy.

Spoiler

1 polubienie

Brawo za Sevę, a nie jakieś tam egzo czy assault armour. Ja w tym gameplayu ogrywam pancerz CS3-1, przy zakupie którego dostaje się również hełm Sfera-12. Z innej beczki: jakie unikalne bronie znaleźliście w grze? Moje znaleziska/zdobycze:

Groza 5.45., Wintorez, Ak74, AK74-UB, Saiga, Sig P220, L85a1 z GL i eotech…i to chyba tyle…

@Mayer99Ja tam się dorobiłem na koniec to Egzę kupiłem, a bronie chyba te same miałem. Dodatkowo znalazłem jednego Desert Eagle ale nie wiem czy to zwykła pukawka czy można powiedzieć, że “unikalna”. Wydaje mi się, że nikt nie nosił.

W jednym schowku miałem też P90 i Five-seveN.

Unikalne w ikonie mają fioletowe tło, te zwykle - nie. W plikach gry są jeszcze Sig Streloka, Dragunov, SVU np….

Pojawił się obszerny wywiad (oczywiście po rosyjsku) z częścią ekipy.

Rozmawiali o rozpoczęciu prac nad projektem, rekrutacji głównych deweloperów, ogólnych nastrojach przed i po premierze.

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=bFFOpCtAztc

Pytanie do @tom3kb i @LisKot, jak byście się zapatrywali na zagranie w TS raz jeszcze tylko tym razem po naszemu :face_with_tongue:? Chętni, czy nie bardzo?

@Szczepan9205 nie bardzo. Ale wrzucaj spolszczenie jako otwarte beta testy :smirking_face:pewnie sporo ludzi będzie grało tylko kwestia taka czy będzie im się chciało wklejać błędy. Jak będą jakieś duże babole to na pewno wypłyną :slightly_smiling_face:

@tom3kbNo właśnie, dlatego testy będą, ale zamknięte bo mamy dopiero pierwszą pełną wersję spolszczenia, testy będą po to, żeby korekty w tekście zrobić i dopiero ta przetestowana i poprawiona wersja wyląduje na ST😛

Hejka czy moze ktos doradzic bo gra mi sie nie zapisuje w zadnym miejscu

@grzmot14 to uruchamiaj z uprawnieniami administratora albo nie instaluj rzeczy w c:\programfiles... Tylko obojętnie gdzie indziej.

@Szczepan9205 Będę mógł dzisiaj pograć, ale trochę później. Na tę chwilę jestem zajęty.

1 polubienie

Jestem chetny potestować.

1 polubienie

Ja jestem teraz w Yantarze więc większa część gry za mną ale mogę też potestować.

@portals o pierwszy raz widzę, że grasz w jakiegoś moda :hugs:

Nie ukrywam że miałem sporą przerwę ale pora coś pograć. No ale nie róbmy offtopica.