Witam.
Ja dopiero zaczynam rozgrywkę, i dlatego pytanie techniczne.
Po zainstalowaniu TS oraz patchy od 1 do 4 wciąż mam na ekranie startowym gry że jest to wersja 1.0
Tak ma być?
Pozdr.
2 minuty temu, OldMan napisał(a):
Moim zdaniem wersja powinna się zgadzać:
Czyli mam coś pochrzanione. Dzięki za info.
@waldiamiga Mogę się mylić, ale jeżeli nadal w menu wyświetla Ci się wersja 1.0 to musiałeś źle wrzucić łatki?
Ogólnie folder, w którym są pliki łatek powinien wyglądać tak:
Więc wejdź w folder z True Stalker → Content → Patches i zobacz czy masz tam te pliki, a jeżeli nie to coś źle wrzuciłeś ![]()
@gawron historia Topora (wrzuciłem w spoiler u ciebie) to w sumie taka historia “prawdziwego stalkera” bo ilu takich widzieliśmy we wszystkich modach robiąc zadania i fabułę ![]()
11 godzin temu, tom3kb napisał(a):
to w sumie taka historia “prawdziwego stalkera” bo ilu takich widzieliśmy we wszystkich modach robiąc zadania i fabułę
Jasna sprawa, ale nie w każdym modzie człowiek przywiązuje się do postaci, a w tym jakoś mi tak wyszło. Pewnie dlatego, że to dobry mod jest.
Pozwolę sobie jeszcze na screen końcowy.
Brawo za Sevę, a nie jakieś tam egzo czy assault armour. Ja w tym gameplayu ogrywam pancerz CS3-1, przy zakupie którego dostaje się również hełm Sfera-12. Z innej beczki: jakie unikalne bronie znaleźliście w grze? Moje znaleziska/zdobycze:
Groza 5.45., Wintorez, Ak74, AK74-UB, Saiga, Sig P220, L85a1 z GL i eotech…i to chyba tyle…
@Mayer99Ja tam się dorobiłem na koniec to Egzę kupiłem, a bronie chyba te same miałem. Dodatkowo znalazłem jednego Desert Eagle ale nie wiem czy to zwykła pukawka czy można powiedzieć, że “unikalna”. Wydaje mi się, że nikt nie nosił.
W jednym schowku miałem też P90 i Five-seveN.
Unikalne w ikonie mają fioletowe tło, te zwykle - nie. W plikach gry są jeszcze Sig Streloka, Dragunov, SVU np….
Pojawił się obszerny wywiad (oczywiście po rosyjsku) z częścią ekipy.
Rozmawiali o rozpoczęciu prac nad projektem, rekrutacji głównych deweloperów, ogólnych nastrojach przed i po premierze.
Pytanie do @tom3kb i @LisKot, jak byście się zapatrywali na zagranie w TS raz jeszcze tylko tym razem po naszemu
? Chętni, czy nie bardzo?
@Szczepan9205 nie bardzo. Ale wrzucaj spolszczenie jako otwarte beta testy
pewnie sporo ludzi będzie grało tylko kwestia taka czy będzie im się chciało wklejać błędy. Jak będą jakieś duże babole to na pewno wypłyną ![]()
@tom3kbNo właśnie, dlatego testy będą, ale zamknięte bo mamy dopiero pierwszą pełną wersję spolszczenia, testy będą po to, żeby korekty w tekście zrobić i dopiero ta przetestowana i poprawiona wersja wyląduje na ST😛
Hejka czy moze ktos doradzic bo gra mi sie nie zapisuje w zadnym miejscu
@grzmot14 to uruchamiaj z uprawnieniami administratora albo nie instaluj rzeczy w c:\programfiles... Tylko obojętnie gdzie indziej.
@Szczepan9205 Będę mógł dzisiaj pograć, ale trochę później. Na tę chwilę jestem zajęty.
Jestem chetny potestować.
Ja jestem teraz w Yantarze więc większa część gry za mną ale mogę też potestować.
@portals o pierwszy raz widzę, że grasz w jakiegoś moda ![]()
Nie ukrywam że miałem sporą przerwę ale pora coś pograć. No ale nie róbmy offtopica.