Witam dobra rozkmina jest, tylko strasznie wolny ten stalker, rusza się jak wóz z węglem trochę przesada z tymi jego ruchami aż denerwujące, reszta cool, hardkorowo też
@Mayer99 nie bardzo musisz ciułać tą kasę bo
Spoiler
Winchestera dosyć szybko dostaniesz na Kordonie. Po misji gdzie z ekipą wybijamy gadające Mięsacze uciekamy do tunelu z elektrami przed emisją. I po niej chyba dostajemy go w nagrodę tak mi się wydaje bo ja nie dostałem. Bo podczas emisji jest cutscenka i wypada on z rąk dowódcy więc można dorwać go za darmo nie za pieniążki
Ale strzela się z niej świetnie.
@metek58 jest tak jak pisze @Szczepan9205 patche nie są kumulatywne (każdy ma inny rozmiar) i trzeba je wrzucać wszystkie.
Ile jest zakończeń? Z 3 już zrobiłem.
Pacze/path wrzucałem po kolei wg. numeracji i daty wyjścia i bez problemu.
@tom3kb No właśnie mi Winchester tam nie wypadł… Nawet po misji poleciałem tam popatrzeć i poszukać fantów…Za to mam Sig550 z jakiegoś bandyty na Wysypisku ![]()
![]()
mod ukończony bardzo dobry w sumie, Zakończenia są takie smutne, bo nie ma dobrego albo puszczamy, albo umieramy, Axe nie zasłużył mu na los przypisany, ale modyfikacja sama w sobie świetna, gdyby była jeszcze dłuższa lub miała więcej zakończeń, to by było świetnie te zakończenia zostawiają taki niesmak i chęć zrobienia wszystkiego inaczej, choć wiadome jest, że taki koniec jest nieunikniony.
@Dezzy12345 Zrobiłeś to zakończenie:
Spoiler
gdzie aresztujemy naukowców?
To, w którym wyłączamy zasilanie.
@LisKot O w morde jeża. Sidor wszędzie musi wyniuchać swego nosa do interesu i nie ma zmiłuj się, że będzie inaczej. Praktycznie w żadnym modzie, o ile się nie mylę, Sidorowicz byłby taką postacią, że hojnie wynagrodziłby stalkerów za wykonanie zadań. Jednakże słusznie ktoś napisał i to w Anomaly jako radę, że gdyby nie Sidorowicz i jego znajomości, handel, doszłoby do blokady, wojny między wojskowymi, a stalkerami w Zonie.
Wracając do do tematu True Stalker, jestem obecnie na lokacji wysypisku. Muszę przyznać, że mod za każdym razem mnie zaskakuje i pozytywnie. Koszta broni, w tym przypadku, od przemytnika nie są aż tak wygórowane. Kupiłem sobie od niego, strzelbę Sajgę. Warto się nachodzić i wykonywać zadania poboczne, a tego jest multum, zwłaszcza, gdzie łaziłem po Kordonie. Dzięki temu, za wykonywanie zadań, idzie sporo zarobić. Co bardziej, misje poboczne nie są ot takie zwyczajne, że bij, zabij coś, kogoś, przynieś, a są znacznie zadania rozbudowane i mają swoją historię. Także w tej kwestii jest to spory plus.
Od przemytnika najlepiej kupić egzoszkielet wolności i ten najdroższy pistolet, resztę zdobędzie się podczas zadań.
Wygląda znajomo. ![]()
Mam rozkminę z misją ucieczki podziemiami po akcji z bandytami w Dolinie Mroku. Lezę korytarzami mając zabić Mastera i cały czas mnie cofa w inne miejsce… what to do…? ![]()
![]()
@Mayer99 Przed teleportacją chciałem zebrać artefakty, zdążył się on wtedy tak zbliżyć, że mój strzał był śmiertelny(nie zdążył się teleportować).
Daj zapis, to coś pokombinuję.
Mayer99 - cierpliwie do niego strzelałem i wracałem po teleporcie na właściwy trop.
Dotarlem do Depotu (swałka
).
Ale ja lezę podziemiami, dochodzę do jakiegoś momentu, słyszę śmiech piekielny i cofa mnie w inne miejsce w tych podziemiach…jprd. Zadanie brzmi: znajdź kryjówkę mastera.
Trzeba było pójść w prawo.
Zapis już podesłałem.
Dzięki…wszystko pięknie tylko ja nie mogę się do niego zbliżyć bo mnie cały czas odsyła teleportując…jak do niego podejść mam? Skradać się ?
Edit: wyszłłemmm!!!
3 zakończenia sprawdzone i mam niedosyt, jeszcze bym pograł dłużej w moda ![]()
Po dłuższej przerwie od Stalkera i powrót do takiego moda. Po prostu rewelacja! Grając w TS miałem wrażenie jakbym grał w nową część Stalkera niż w moda.
Jeśli nowe mody będą wychodzić w takim klimacie to czekam z niecierpliwością.
Modzik miodzio, dawno tak dobrze się nie bawiłem grając w stalkera Straszny ze mnie dusigrosz, ale to popłaca. W schowkach szczególnie w x18 można znaleźć fajny szpej, a kasę zainwestować u szmuglera.
Mam tylko pytanie, przeczytałem w opisie jednej łatki że po emisji ma wyskakiwać informacja o tym że zrespiły się niektóre artefakty, czy emisje występują naturalnie w grze po przespaniu kilku dni czy tylko w kiedy popychamy fabułę do przodu?
Ale dlaczego już spojlery walicie na prawo i lewo Panowie ![]()