Waffen Hybrid Pack

nie będzie, folder " shaders " dodałem by była “lepsza” grafika na dx10 ale nie zauważyłem różnicy

Niektóre giwery maja popsute celowniki na razie spotkałem tylko: wintorez, HK G33G/1, gauss gun

Fix będzie w 1 poście

#5 Fix Celowników

https://mega.nz/#!75V1CJTC!g7IhhTdpHV5FEhm8XDqckElrA5hPQ981r0RaJ_LX-LI

Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wrzuciłem wszystkie trzy foldery i dalej to samo.

Wydłużam listę: wintorez, gauss gun, L96A1, postrach kroczącej śmierci

HK G33G/1(do niego niestety nie mam teraz dojścia, aby potwierdzić jakaś poprawę)

folder “4-3 monitor” dajesz jak używasz 1280x1024 , “16-10 monitor” jak na 1280x800 a 16-9 monitor na 720p

zobacz wideo

2017-07-26 22-27-22.mp4

Zrobiłem całkowicie nowy folder gamedata i dalej nie działa gram na 1280x1024, ale sprawdziłem wszystkie inne rozdzielczości i inne foldery .

Nie wiem czy tak ma być ale folder 4-3 jest okrojony o textures.

11 minut temu, LOWCAKOZ napisał:

Nie wiem czy tak ma być ale folder 4-3 jest okrojony o textures.

Tak wiem , bo były nie potrzebne [są już w gamedata]

wiem że to będzie czasochłonne ale pobierz ponownie [no chyba że już masz pobrane]

i wypakuj po kolei nadpisując gamedate [usuń wcześniejszą gamedate]

• Modpack
  • #0 Zestaw Tekstur By Paranoia
  • #1 Aktualizacja
  • #2 Aktualizacja
  • #3 Nowe Celowniki
  • #4 Bardziej klimatyczne Menu gry i nowe efekty night_Vision
  • #5 Fix Celowników

Mam to pobrane wrzucałem własnie w tej kolejności.

Postaram się pościągać wszystko na nowo i zobaczymy jak to będzie.

1 polubienie

14 godzin temu, antrix napisał:

Fix będzie w 1 poście

Dodałem do pierwszego postu :blush:

1 polubienie

Pościągałem wszystko z pierwszego posta, wypakowałem WinRar-em wrzuciłem do nowej gry i dalej to samo. Trudno postrzelam sobie czymś co działa jak powinno, ale mam pytanko czy było by dożo roboty dorzucić dynamiczne zmiany relacji miedzy frakcjami i czy wymagało by to rozpoczęcie nowej gry?

Co do celowników to jeszcze sprawdzę , tak dało by się [i pewnie nockę na tym popracuję :} testowanie ] nie wymaga nowej gry.[chodzi ci o “DoctorX Dynamic Faction Relations” ?]

Tak, dokładnie DoctorX Dynamic Faction Relations

Czy FN 2000 taktyczny nie łączy się z zadnym celownikiem? (jeden mi podświetla ale nie mogę założyć)

Co do celowników to jest wszystko ok u mnie , do co FN 2000 to nwm bo w skryptach broni nie grzebałem [prawdopodobnie potrzeba ulepszenie do broni]

Co do celowników

co każde zmienienie opcji grafiki wpisz w konsoli “texture_lod 1” i wczytaj ponownie grę

i nawet jak nie zmieniasz opcji grafiki to i tak wpisz “texture_lod 1” i wczytaj ponownie grę

2017-07-28 03-34-39.mp4

“texture_lod” to to samo co detale tekstur w opcjach(od 0 do 4, gdzie 4 to najlepsza jakość)

Tak tylko przypominam… :]

1 polubienie

Zrobiłem jak pisałeś, ale nie pomogło grałem więc dalej chodziłem sobie ze żniwiarzem bo działał prawidłowo. W pewnym momencie poczułem ze coś mi się nie podobały moje ostatnie i troszkę wcześniejsze wydatki więc odżałowałem zdobyte przedmioty i wczytałem stary zapis przejścia na kordon, a w gratisie CELOWNIKI SIĘ NAPRAWIŁY.

1 polubienie

" wpisz w konsoli “texture_lod 1” i wczytaj ponownie grę " bo to było wymagane :grin:

a tu masz

#6 DynamicFactionRelations od DoctorX [Opcjonalnie]

https://mega.nz/#!zg8UXR7I!S2RcsdJ8WPoDln8VC3hSsZArAOJa9Yvmvn1Fy3B95Y0

Nowa gra nie wymagana

jak jakieś bagi będą to pisz ;D

Super, bardzo dziękuje.

1 polubienie

@antrix

Dodałem te kilka fixów ostatnich do pierwszego postu :grin:

1 polubienie

Dzięki :grin:

Niedługo zrobię patch uzupełniający o “nowe” funkcje