Przy próbie wybrania pierwszej opcji dialogowej z Maksem ( chodzi o pierwszy dialog: że meduza to za mało za ukończenie questu ). W misji: ‘‘Rozłam w wolności’’. Mam wylot do pulpitu.
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description :
[error]Arguments : Can’t open section ‘svoboda_exo_outfit’. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
Mod totalnie nie działa po zmianie ustawień, świeżo po instalacji.
Na początku da się wejść do moda, lecz po zmianie ustawień (jakość na maks, oświetlenie na dx11 i rozdziałka na fullhd) i wyjściu z gry - mod się już ponownie nie uruchamia, jedynie w menedżerze procesów pojawia się “xrEngine” czy coś takiego.
Wiadomo o co chodzi? Używam repacka, nawet nie zainstalowałem jeszcze spolszczenia.
@mujo70Pojęcia nie mam Po końcówce chk. obstawiałbym, że ten plik podczas uruchamiania może coś sprawdzać, ale co dokładnie to nie mam pojęcia - znalazłem kiedyś info, że usunięcie tego pliku pomaga na problemy z uruchamianiem Zewu Prypeci bo sam takie miałem przez jakiś czas no i okazało się, że pomaga nie tylko u mnie.
Co jakiś czas wracam sobie do ogranych wcześniej modów. Z powodu długiego hulaszczego trybu życia teraz mam - “pamięć dobrą, ale krótką”. Teraz gram w tego moda. Problemów w zadzie większych nie mam, kilka razy miałem wyloty na które pomagało wczytanie ostatniego zapisu. Pomimo upływu czasu mod dalej trzyma fason i może się podobać.
Chciałem zagrać stalkera ale już podstawkę przeszedłem a teraz gram na modzie wind of time i się nie da grać bo jak wchodzę w teleport to crashuje, a pobocznych misji też nie da się zrobić bo crashuje. Tylko zmarnowany czas.
@pandamian W razie czego zawsze można [PORADNIK] Jak sprawdzić logi, niektóre problemy da się naprawić : P
Jednak w przypadku tych śmisznych repacków dane gracza mogą być ulokowane w innym miejscu. Można to sprawdzić w pliku fsgame.ltx.
@pandamian W razie czego zawsze można [PORADNIK] Jak sprawdzić logi, niektóre problemy da się naprawić : P
Jednak w przypadku tych śmisznych repacków dane gracza mogą być ulokowane w innym miejscu. Można to sprawdzić w pliku fsgame.ltx.
Crashuje mi i wyskakuje że program x-ray engine v1.6 przestał działać
@Meta a jakby wziął zrobił kopię innego modelu i zmienił mu nazwę na tą jakiej brakuje to by przeszło czy raczej nie bardzo i i tak by się gra wywaliła?
A może w tym folderze jest z jakąś inną nazwą ten model? Zapisana błędnie czy coś?