Wiatr czasu 1.3

@tom3kb Przeszłoby, tylko model byłby nie ten, co trzeba, a jeśli to jeszcze z tych tzw. “HD” modeli, to… :blush:

Mnie to wygląda jakby coś się nie dograło podczas instalacji i na jednym może się nie skończyć, ewentualnie twórca repacka go nie przetestował, też bardzo możliwe.

@pandamian

Pobierz paczkę z namiaru.

https://drive.google.com/file/d/1eUUDGraVgI7Q7J23wkD2puK_Q1TIkguf/view?usp=sharing

Wypakuj do gamedata ZE ZGODĄ NA ZAMIANE PLIKÓW.

Sprawdź czy pomogło.

niestety nie pomogło i dokładnie tak jak wspomniał Meta że na jednym się nie kończy bo mi gre crashuje w wielu miejscach i pomaga dopiero jak wezmę nową grę ale to znowu mi crashuje w innych miejscach i przez to nie mogę przejść misji

Wychodzi na to, że coś nie do końca się doinstalowało.
Mogę spróbować pomóc tylko w ten sposób, że postawię moda u siebie i odostępnię Ci jako całość
ale grać trzeba będzie od nowa.

Nie wiem z czym jest problem ale nie mogę pobrać spolszczenia bo wymagane są jakieś uprawnienia.

Dopiero teraz zauważyłem, że kiedyś opracowałem spolszczenie spawnera do tego moda…
Czyli musiał być dobry i musiałem w niego grać BARDZO DAWNO :blush:

13 minut temu, OldMan napisał(a):

Wychodzi na to, że coś nie do końca się doinstalowało.
Mogę spróbować pomóc tylko w ten sposób, że postawię moda u siebie i odostępnię Ci jako całość
ale grać trzeba będzie od nowa.

Nie wiem z czym jest problem ale nie mogę pobrać spolszczenia bo wymagane są jakieś uprawnienia.

Dopiero teraz zauważyłem, że kiedyś opracowałem spolszczenie spawnera do tego moda…
Czyli musiał być dobry i musiałem w niego grać BARDZO DAWNO :blush:

bardzo dzięki

@OldMan Autor tego spolszczenia zażyczył sobie, żeby usunąć wszystkie jego prace z forum i to taka nieciekawa sprawa. Jeśli mod się okaże dobry, to może zrobię kiedyś swoją wersję od zera, bez wydziwiania z repackami i nie będzie problemu.

Edit.
A przepraszam, jednak Wiatr czasu 1.3 coś jest.

Ok. Już wszystko pobrałem i zacząłem instalację.
Jak wszystko zakończę podam tutaj link do całości.

Link do całości:
https://drive.google.com/file/d/1-9ZIGQr75ZVLZcyC1N6AnN7EE_47bbJG/view?usp=sharing
Wystarczy pobrać, wypakować w dowolne miejsce (najlepiej poza dyskiem C ) zrobić skrót do Stalker-COP.exe
na pulpit i mod powinien działać:

1 polubienie

10 godzin temu, OldMan napisał(a):

Ok. Już wszystko pobrałem i zacząłem instalację.
Jak wszystko zakończę podam tutaj link do całości.

Link do całości:
https://drive.google.com/file/d/1-9ZIGQr75ZVLZcyC1N6AnN7EE_47bbJG/view?usp=sharing
Wystarczy pobrać, wypakować w dowolne miejsce (najlepiej poza dyskiem C ) zrobić skrót do Stalker-COP.exe
na pulpit i mod powinien działać:

Wielkie dzięki

hej - ktoś m podpowie jak naprawić wyświetlanie krzaczków w imionach zamiast polskich liter. reszta jest ok ale imiona to krzaczki

@scigacz1975 a nie zacząłeś czasem grać na ruskiej wersji, a potem wrzuciłeś spolszczenie i grałeś dalej?

?

noo - odpaliłem żeby sprawdzić. Czyli nowa gra

@scigacz1975 no odpal nową grę dla testu. Często tak było, że jak grałeś po rusku to już ci npce będą mieli imiona w krzakach, dopiero rozmowy z “nowymi” po zainstalowaniu spolszczenia były już po naszemu.

podziałało

jeszcze pytanko bo latarka tu świeci wszędzie byle nie do przodu - macie gdzieś jakiś pliczek na latarkę?

@scigacz1975 @kondotier często w różnych tematach modów wrzucał lepsze latarki więc trzeba by w szukajce poszukać.

Tu np w temacie NS

Tylko to do cienia to nie wiem czy to by w ogóle zadziałało do modów na Zewie, w tematach LA też chyba wrzucał jakieś.

Tu niby poradnik jak polepszyć latarkę w Anomaly ale niby sprawdza się w innych grach z serii Stalker: Klik

1 polubienie

Cześc kochani wiem że odgrzewany kotlet ale jestem w labie pod generatorami i nie moge broni wyciągnąc xD nawet noża nic pomoże ktoś?wczytywanie i odpalanie od innego momentu tez nic nie daje

Bo tam fabularnie na początku nie masz możliwości wyjęcia broni. Zrobisz kilka zadań w tym labie to wyjmiesz. To już jest sama końcówka tego moda.

Uff bo już myślałam że cos sie popsuło dzięki xD

Pomimo licznych wylotów związanych z brakiem pamięci (nawet przy odpalaniu gry z drugiego skrótu), udało mi się ukończyć moda.

Myślę, że autor wykonał kawał dobrej roboty - fajna historia, która dosyć ładnie się skleja. Dostajemy dużo informacji podczas gry, warto też zaglądać w każde pomieszczenie czy zakamarek.

Polecam!