Tytuł oryginalny: Ушедшая Душа (Gone Soul) Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 13.07.2021 r. Autor: SGS Team Autor spolszczenia:@mrozek Śr. długość rozgrywki:(ok. 10 godzin)
OPIS:
Spoiler
Fabularna modyfikacja na platformie Zewu Prypeci, w której wcielamy się w najemnika.
Fabuła w Zagubionej Duszy rozpoczyna się 2 tygodnie po wydarzeniach z Czystego Nieba. Nieznany klient postanawia wynająć cztery oddziały doświadczonych najemników, których celem jest odnalezienie i zniszczenie słynnej grupy Striełoka. Powierzone zadanie z pozoru wydaje się proste, jednak czy wszyscy najemnicy okażą się bezwzględnymi mordercami bez zasad?
Cechy moda:
nowa fabuła;
trzy zakończenia historii;
aktorstwo głosowe;
wiele nowych przerywników fabularnych i oskryptowanych scen;
trzy nowe lokacje;
nowe kombinezony i artefakty.
GALERIA:
Spoiler
INSTALACJA:
Spoiler
Poprawna kolejność instalacji:
Zew Prypeci 1.6.02
W głównym katalogu gry należy usunąć folder bin (wcześniej tworząc kopię zapasową) lub zmieniając jego nazwę.
Zawartość pobranego, a następnie rozpakowanego archiwum z modem (gamedata oraz bin) należy umieścić w głównym katalogu gry.
Mod innej wstawki na forum nie ma. Jest jedynie w , którego temat i tak trzeba przenieść do archiwum.
Tak czy siak, zaraz skończę poprawiać Twoją wstawkę, bo przecież jesteś zarejestrowany na ST od 2013 roku i z nieznanych mi powodów nie chcesz lub nie potrafisz stworzyć normalnego opisu moda.
Przypominam, że dział " Mody z opisem wielojęzycznym " już nie istnieje, więc wypadałoby nauczyć się języka polskiego, jeżeli chcesz dodawać mody.
Nie jestem złośliwy i nie chcę ciągle zwracać Ci uwagi, ale mógłbyś nas kiedyś zaskoczyć.
Mod fajny, dynamiczny, moc zabawy, nowe mutanty, artefakty, postacie, nieszablonowe i fluktuacyjne zagrywki, akcja wartka niczym Wodospad szklarka w Sudetach.
Polecam, coś nowego i tradycyjnego, żadne tam czary mary.
13tego vidkunsen wstawił odsyłacze do pobierania z Yandeksa. Ich nie uwzględniłeś. Mnie z Google nie chciało pobrać. Sygnalizowało przeciążenie.
A skąd wziąłeś ten fix na Czerwony Las?
Zapytaj wstawiającego moda, a zarazem jedynego który grał, czy ten fix CzL i przez niego wstawiony lab, to to samo. Lab w rozszerzeniu ma tylko .zip bez cyfry, ale dał normalną gamedatę.
no, szczególnie, że są nowe arty i kombinezony ale, że to pierwszy mod autora, nad którym pracował 3,5 roku to może zapomniał
Ale chyba nie jest tak źle jak na pierwszy projekt, a nawet bym powiedział, że bardzo dobrze bo jak widzę, że na Ap Pro dostał 8/10. Może lubi oryginalne pukawki albo nie wiedział jak dodać inne.