Zagubiona dusza (Gone Soul)

Przydało by się modowi orzeźwienie w postaci nowych tekstur : broni , środowiska , itp . Walka z bossem w laboratorium powinna w mojej opinii być troszkę lepiej zrobiona , nie oczekuje że nagle na ekranie powinien pojawić się wielki napis "musisz teraz używać specjalnych granatów " , zwłaszcza że pierwszym odruchem jak pojawia się boss nie jest przeszukiwanie trupów , wystarczyła by notatka , dialog , cokolwiek . Twórca powinien bardziej przyłożyć się do pisania dialogów , czasami dialogi są dziwne skonstruowane , pieprzą trzy po trzy , i nie wiadomo o co im chodzi . Szkoda że w zakończeniu nie ma napisów , lub w spolszczeniu nie ma notatnika z wyjaśnieniem monologu (taka mała uwaga) . Ale i tak gratki @mrozek za spolszczenie :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face:

2 polubienia

@kamilxx2 Fajnie, że po ukończeniu modów fabularnych coś o nich napiszesz :slightly_smiling_face: Może to skłoni pozostałych to podzielenia się własną opinią.

Polecam serię Złoty Kufer. Szczególnie w drugiej części jest co robić.

1 polubienie

Savedgames proszę nie mam nigdzie wszystko sprawdziłem ani zapis ani szybki f5 dodałem ręcznie folder z savedgames i nic.

@innowierca w pierwszym poście masz przecież plik fsgame do wstawienia na zapisy w głównym folderze gry.

@innowierca Zanim podmienisz plik fsgame.ltx, to w tym który aktualnie masz w modzie, zobacz w nim ścieżkę do katalogu z zapisami i tam ich poszukaj. Będziesz je mógł przekopiować do katalogu który zrobi ci fsgame.ltx pobrany z #1, spojler instalacja. Przekopiuj również user.ltx, bo inaczej będziesz musiał zaczynać nową grę i na nowo robić ustawienia.

Dziękuje 2 razy nadpisałem plik fsgame przez to nie miałem savów . Pozdrawiam

Witam, mam wylot bez loga żadnego w labie jak infernus wywala właz po zazyciu nalewki, zmiana oświetlenia i grafiki nic nie daje

@Kopek2131111 Też miałem ten problem. Wrzuć tego fiksa i powinno pomóc

https://disk.yandex.ru/d/26t61vmJN2arGQ

Myślę, że dobrze byłoby go dodać do pierwszego postu.

Można pobrać od nowa i postawić.

Mod repak od Serega-Lus: https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_repack/call-of-pripyat-usedsaia-dusa-repack-ot-serega-lus/135-1-0-3403

Скачать мод с GoogleDrive - https://drive.google.com/file/d/1ppOemn2VboxvFlPJEJbmRlgpE94JXL04/view
Скачать Repack - 51e8311c697c852a283476847925e5d4.torrent

spałner: [12.6 Kb] Скачать с Сервера торрент! (Обновлено: 2021.11.17)
/_ld/6/615_Spawner_Ushedsh.zip utorrent (Скачиваний: 2473)
[12 КБ] Скачать с Облако #1!
Спавнер для сталкер «Ушедшая Душа»

1 polubienie

Niestety, nie możesz uzyskać dostępu do tego dokumentu, ponieważ narusza on nasze Warunki korzystania z usługi.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Centrum pomocy Dysku Google. ogólnie chodzi o mod Zagubiona dusza (Gone Soul) niemoge pobrać pasha

Patcha nie pobierzesz dlatego że jest nieaktualny. Widziałem repacki w w wersji final na rus podstawce. Żeby działało spolszczenie potrzebna jest polska wersja gry(korzysta z plików polskiej podstawki) i nie chciało mi się sprawdzać czy mod ma spakowane pliki db oprócz gamedaty.

Możesz przetestować i sprawdzić czy zadziała skopiowanie folderów gamedata i bin z repacka na polską podstawkę. Link do repacka jest w ostatnich postach tematu o modzie.

EDIT: Niestety spolsczenie nie zadziała z finalną wersją moda bo jest całkowicie przepakowany w plikach db.

Stworzyłem po to konto, żeby tylko zdobyć spolszczony mod R.M.A. Restoration Mod, niby jest ten mod na stalkerteam.pl ale jak klikam na link prowadzący do MEGA i nagle okazuje się, że ten plik jest niedostępny. Link do podstrony → R.M.A. Restoration Mod . PS Ma ktoś zaarchiwizowanego tego pliczka? Będe bardzo wzdzięczny za pomoc. EDIT: Wiem że tytuł tematu nie zgadza się z moim zapytaniem tak do końca, ale jak tutaj prowadziliście rozmowę to nie chciałem tworzyć kolejnego tematu.

@chrupek24576 no właśnie, macie tematy modów to tam sobie piszcie, a tak to coraz większy bałagan się będzie robił bo w jednym temacie będą rozmowy od czapy :wink:

No ale żeby nie było to RMA jest jeszcze do pobrania na gry online:

Czy to ta wersja co była tutaj i czy działa z nią spolszczenie to już musisz przetestować samemu.

Ps. Albo zajrzyj na moddb bo tam wersja wrzucona w 2024 czy nowsza nie wiem, może to samo tylko później wrzucone na tą stronkę.

https://www.moddb.com/mods/old-storyline-restoration-mod-rma

Witam wszystkich,mam taki problem że po rozmowie ze Szwedem w szpitalu mam się skierować na zapomniane ziemie ale lokacja się nie ładuje,pasek ładowania staje w miejscu i trzeba resetować kompa…

Witam Kolegów. Z miesiąc temu zacząłem grać w zagubioną duszę (modyfikacja fajna tylko twórcy strasznie gonią po zonie co nie bardzo mi się podoba - ja lubię zajrzeć w każdy zakamarek i pohandlować znalezionymi przedmiotami) wypiłem miksuturę i przeniosło mnie do jaskini razem z dwoma gośćmi utknąłem i niewiem co dalej jak wyjść z tamtąd? Proszę o pomoc.

Przechodzenie moda to szybko znajdziesz co trzeba zrobić bo mod krótki to i filmików mało.