@cichy Ładny psiak, ale jeśli w ciągu dwóch dni już odkrył najlepsze miejsca w całym domu to ja bym na Twoim miejscu uważał - za tydzień możesz już być na wylocie ![]()
Witaj w klubie Piotrek! ![]()
Pies się zawsze odwdzięczy, kot nigdy! ![]()
Mój sortuje żarcie w lodówce na te które już jadł i na te na potem ![]()
@cichy szacun, kolejny psiak znalazł dobrą rodzinę i ciepły dom, ale nie daj się tak wygryzać
. U mnie tylko taki skrzydlaty bandyta
, gorszy od kota, drze japę w najbardziej nieodpowiednim momencie i robi co mu się żywnie podoba.
Moje ponowne odwiedziny w Lublinie mile mnie zaskoczyły: zakończyły się “wykopki” w centrum miasta i od razu wszystko wygląda bardzo przyjemnie - tylko temperatura nie była odpowiednia do podziwiania widoków. Na szczęście to moja nie pierwsza wizyta w tym mieście (i nie ostatnia z pewnością).
Lublin ładne miasto, byłem parę razy, ale to było dość dawno temu. Za każdym razem miałem wrażenie, że jest ‘’ opustoszałe ". Mało ludzi w centrum, w komunikacji itp.
Ewentualnie odniosłem takie wrażenie, bo mieszkam w Warszawie, a tutaj jest tłok wszędzie czego szczerze nie znoszę ![]()
A skoro już była mowa o zwierzętach to oto Ben - król kanapowiec, najbardziej rozpieszczony bernardyn i przy tym większy leń ode mnie ![]()
@Agrael jeszcze dwa takie i będziesz miał trzech króli
.
Byłem w Lublinie jeden raz, przy okazji spędzania wakacji nad jeziorem w Majdanie Sopockim, ładne miasto z klimatem i miałem podobne wrażenie jak @Agrael.
Jedni do Zony przychodzą, a inni się w niej rodzą…
Fotki wykonane w promieniu 1,5km od domu, w którym mieszkałem przez blisko 90% swego życia. Niestety, aparat był raczej podłej jakości.
Ostatnia fotka - czyli że też jesteś blokersem.![]()
Ano, nie da się ukryć… Ale hip hopu nie słucham. ![]()
U nas na osiedlu to młodzież słucha Konkwisty ![]()
![]()
p.s. nie mogę spokojnie patrzeć na fotki ze śniegiem bo u nas/mnie tylko -15 i goły asfalt i “żeński” wiatr.![]()
Agrael w sobotę idziemy ekipą nad stawy koło lotniska (Strachowice), otwarcie sezonu na ogniska i kiełbasę, oraz potem kartofle z popiołu.![]()
Coś dla forumowych purpuratów ![]()
Spoiler
Ruiny zamku biskupów krakowskich Lipowiec
Decyzją administracji każdy purpurat zobowiązany jest do założenia trzech tematów tygodniowo w dowolnym dziale. W przeciwnym razie czeka go weekend w spa (poniżej ćwiczenia poprawiające uniżoność postawy).
Lub miesięczny pobyt w apartamencie z firankami w szkocką kratę.
Można też podziwiać widoczki z lotu pikującego ptaka (atrakcja jednorazowa)
Tak ostatnio rzuciło mi się w oczy i uznałem, że fajnie wygląda.
A jeszcze parę starych, najpierw robale ![]()
Po zimie pękł mi klosz przed domem, bo była taka żaróweczka w środku.
W blokowiskach też może być kolorowo. To moje widoki, choć trochę za wczesne. Przyrodzie się coś w tym roku poplątało.
Widać, że matury tuż, tuż.
Zamiast ekscytować się newsem o Stalkerze 2, pooglądajcie na uspokojenie majowe widoczki z parku pałacowego w Pszczynie.
Bajoro, drzewa i magnolie, to lubię.
Na moim osiedlu tez pełno magnolii, nawet mamy 2 czerwone klony kanadyjskie😁