Zdjęcia

Jaki mi port jachtowy robią na wsi w zatoczce na zbiorniku, a ja kuźwa wciąż w totka nie mogę trafić żeby sobie jakiś jacht kupić

Pozostaje siedzieć pod drzewkiem i pić chłodne piwko, zrobiliśmy sobie ostatnio kilka takich taborecików z Akacji (okorować to to było trochę zabawy w tych wszystkich wgłębieniach) Nóżki z pręta zbrojeniowego 12mm to każdego grubasa utrzyma.

4 polubienia

Normalnie rewelka. Oryginalne i praktyczne.

A co to za zbiornik?

1 minutę temu, Yossarian napisał:

A co to za zbiornik?

Zbiornik Jeziorsko, województwo łódzkie.

1 polubienie
  • to ty nieledwie - ca 40 km - mój krajan jesteś.

21 minut temu, tom3kb napisał:

a ja kuźwa wciąż w totka nie mogę trafić żeby sobie jakiś jacht kupić

Własną rączką własne szczęście czyli poradniki z serii : Adam Słodowy “Zrób to sam”

4 polubienia

2 minuty temu, boberm napisał:

ca 40 km - mój krajan jesteś.

Na wsi mam dom po dziadkach, to często tam siedzę, jakoś wolę na wieś pojechać niż w mieście pomiędzy blokami siedzieć. A są i stawy i lasy dodatkowo to jest gdzie się szwendać.

1 polubienie

I tak trzymaj… “Betony” mają swoje , powiedzmy - dobre strony- zimą , ale reszta pór roku -  wracajmy do korzeni. “Kongresówa” rulez…

1 minutę temu, tom3kb napisał:

Na wsi mam dom po dziadkach, to często tam siedzę

I zamiast zaprosić kolegów-stalkerów, żeby pomogli w budowie jachtu, to się czaisz ?

Chociaż z drugiej strony patrząc to jeden Titanic wystarczy

1 polubienie

1 minutę temu, apg2312 napisał:

żeby pomogli w budowie jachtu, to się czaisz ?

Mam jeszcze ponton taki spory dwuosobowy ale ostatni raz pływałem nim po podwórku w tą wielką powódź z 1997r to teraz jak guma struchlała to faktycznie mógłby być Titanic Aż muszę kiedyś wyciągnąć i sprawdzić czy działa gumsko było grube i solidne to może jeszcze ok.

2 polubienia

Bez wygranej w totka, też można. Materiał na budowę niekoniecznie nowy jak na filmiku, znajdziesz w każdym śmietniku i to w nadmiarze .

https://www.youtube.com/watch?v=IsbktPjcEr4

Zgłosił bym się do budowy, ale moja wątroba nie pozwala na uczestnictwo w “chrzcie” statków.

1 polubienie

“Jak co roku…”  nie, nie w Chałupach

Spoiler

Coś dla miłośników damskich wdzięków…

Spoiler

“Kacze” stópki mojej Pani   A niech mi który piśnie jej choć słówko, że to opublikowałem 

4 polubienia

Do zamglonego helskiego portu zawitał…

4 polubienia

Do morza mam daleko, na “Jajorkę” nie pojadę bo mnie nie stać. To muszę do upałów przygotować się w wersji LOW

Moje morze. (Bo nad zbiornik to nie ma co chodzić bo przeważnie syf woda jak sinice zakwitną, a wiatr pcha je na moją stronę zbiornika, no i tu mam ciszę i spokój)

Za palmy musi robić orzech i czereśnia

8 polubień

- zazdrość mnie zżera …

Tajemniczy obiekt pod specjalnym nadzorem

4 polubienia

W dniu 10.06.2019 o 13:09, boberm napisał:

- zazdrość mnie zżera …

Wczoraj było pierwsze próbne kąpanie na wierzchu 24, na środku 20 stopni. Po wymieszaniu 20.

Po całym dniu pocenia się przy kosiarce było miłe chłodzenie.

1 polubienie

“Trzynastka” od Jarka zmienia życie emerytów i rencistów  

3 polubienia

Ale pasażerka to chyba co najmniej “osiemnastka”, bo inaczej “jaguar” może mieć problemy z wyhamowaniem.

Jak widać na zdjęciu, Jaguarowi z wrażenia aż się trochę popuściło… 

A ten łysol obok Twojego auta to kto? A przy okazji - mówiłem, że w fiolecie będzie Ci dobrze