Tak ale ty poszedłeś tam z buta, prawda? A Bagienny Doktor da ci zadanie na Miejsce Wiedzy i wskaże drogę o której mówiłem post wyżej.
Spoiler
Tak ale ty poszedłeś tam z buta, prawda? A Bagienny Doktor da ci zadanie na Miejsce Wiedzy i wskaże drogę o której mówiłem post wyżej.
Gdzie na Zatonie znajduje się Nadleśnictwo dawno nie grałem i wyleciało mi z głowy.
@anatol
… po drugiej stronie mostu na przeciwko Oczyszczalni. ![]()
Dziwisz się jak 3 miechy nie grałem przez Elektrę pod stołem.![]()
Uaktualniona wersja polonizacji do pobrania stąd - link z mega
Wstawione ![]()
Przy rozmowie z żołnierzem o dostaniu się na Zaton na bagnach przy helikopterze wywala mnie do pulpitu bez loga.
@anatol, mi też się już zdarzyło w modzie ale ponowne wczytania zapisu lub chwilowa zmiana na statykę grafiki pomagała.
Przed chwilą, pacjent1972 napisał:
@anatol, mi też się już zdarzyło w modzie ale ponowne wczytania zapisu lub chwilowa zmiana na statykę grafiki pomagała.
Dzięki.
Mam taki problem nie mogę rozpakować tej bazy przy użyciu unpacker_rus pomóżcie panowie pograłbym ![]()
Albo po prostu niech mi ktoś wyśle zawartość tej bazy, dzięki z góry
@Henkie Proszę, rozpakuj sobie 7 zip.
Dzięki wielkie ![]()
Przy wylotach na Bagnach wystarczy - czasami - obniżenie do 50% odległości widzenia i oświetlenia bez schodzenia na statyczne.
Mi wywala zaraz po uruchomieniu. Jakieś rady?
@KramarSenior, wrzuć log błędu.
Jak to zrobić masz tutaj:
Dziękuje, już przynajmniej jakiś krok do przodu.
A oto mój błąd:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mobile.xml, for language pol
Wyglada na to, że brakuje “tablicy” ? Albo pliku?
Po kolei instalacja.
Podstawka
Mod (gamedata,bin)
To Desktop.7z (2.33 MB) (rozpakuj i wrzuć do gamedaty za zgoda na zamianę plików)
To weapons_fiks.zip (1.8 MB) (postępowanie jak wyżej)
Polonizacja
Ma hulać.
Właśnie najgorzej chyba mam z podstawką. Kupiłem juz chyba ze 3 wersje, z cda, z steam, i oryginala. Do żadnej praktycznie żaden mod mi nie działa. Pamiętam o pliku fsgame.ltx. Z kolei do instalacji modów, która werjsa bedzie najlepsza ? Tzn wiem ze 1.0004 ale z jakiego źródła?
Tak czy ianczej dzieki za pomoc, przeinstaluje wszystko jeszcze raz i spróbuje.
, mod działa na wersji SoC 1.0004 i taką masz mieć zainstalowaną by mod mógł prawidłowo działać.
Jeśli masz jakieś problemy z instalacją modów to masz temat w sam raz dla siebie:
Udało się uruchomić (hura :D) ale przy próbie odpalenia nowej gry wyskakuje taki bład:
Chyba nawet ten sam co poprzednio.
EDIT@
Chociaż może sprawa być inna albowiem mialem pare wersji stalkerow i teraz patrze ze ten log jest z jakiegoś starszego. Jest możliwośc że log z wersji którą teraz gram mógł się umieścić gdzies indziej?
Edit2@
Ok, znalazłem. Teraz jest taki bład:
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CBlender_default::Compile
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender_R1\BlenderDefault.cpp
[error]Line : 50
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Not enought textures for shader, base tex: crete\crete_walls_j12a