Ralfi…kłopoty to twoja specjalność
Co mod to porażka. Przykro mi.
Ja też zauważyłem że wszystkie mody dodatkowe są źle przeportowame i nie da się ich ukończyć w poprzedniej wersji i tej. Tylko samo Anomaly działa prawidłowo.Sprawdze jeszcze Zew Prypeci.
gamma raczej bez problemów większych..
usunąłem dziś wszystko wyczyściłem rejestr.. nowe rozdanie i na razie jest ok. ale te mody fabularne w tej wersji antology naprawdę się raz na jakiś czas rozjeżdżają..i niestety nie pomaga cofnięcie się w save…
Ale GAMMA nie ma na razie dużych dodatkowych wątków fabularnych, a przecież chyba o to w Anthology chodzi.
Jak sama nazwa wskazuje…
Witam, mam problem z pda mam bluescreen na nim i nie wiem co mam zrobić, zakupiłem nowy pda u handlarza ale nic to nie pomogło
Witaj
Musisz zresetować PDA. Wyjąć baterię i uruchomić na nowo. Podczas uruchamiania kiedy masz ekran powitalny z OS wchodzisz w USTAWIENIA ( prawy górny narożnik PDA obok wskaźnika baterii )
…PDA - BIOS - zakładka „Główna”
ostatnią opcję na dole PDA - BIOS - zakładka „Główna” - „Podkręcanie” - „Wyłączone” …i dalej
PDA - BIOS - zakładka „Rozruch” - „Zapisz i zachowaj bezpieczny tryb rozruchu”
ps.
3 dni temu napisałem więcej o PDA poczytaj.
chyba niedługo wjedzie anomaly antology 2.1 ..STALKER Anomaly Anthology 2.1
ЗБТ | Прохождение
Mam pytanie.. nie macie wrażenia że ambient w antology jak i najnowszej Gammie jest dosyć monotonny? w sensie mam czasami wrażenie że tylko kilka ‘muzyczek” jest zapętlonych.. we wcześniejszych wersjach gammy ten ambient zmieniał mi się na pewno częściej i na pewno było to też zależne od lokacji w której byłem.. teraz bez względu czy to zaton czy kordon mam wrażenie że raczej te same nuty…w której części gamma chyba? miałem coś że mogłem sobie sam wybietać ambient w tle-nie mówię o muzyce z mp3 czy radia…może to teraz losowe i jak ci tam przypadnie tak leci? a może ktoś zna jakiś sposób na zmianę ambientu w trakcie gry? może jakieś komendy w konsoli ?? jest taka możliwość w antology ?
Dla mnie słuchanie jakiejkolwiek muzyki w Stalkerze, to zaproszenie chimery w moje progi. Zawsze pasek muzyki w menu ląduje na 0%. Ja tam wolę słyszeć mutki z daleka.
A jak się czuję za pewnie, zawsze sobie mogę włączyć muzykę w PDA (i tak robię, pościągałem jeszcze mody z dodatkowymi utworami, a i sam raz za kiedy coś dodam)
Dokładnie muzyczki to słucham kiedy indziej i gdzie indziej. Muzyczka w Anomaly w ogóle stalkerach zabija … ciebie. Dlaczego ? bo slychać wszystko co na ciebie dybie. Słyszę anomalię , wszelakich skubańców czających się w krzakach albo za rogiem.
Czołem panowie. Moglibyście reuploadować spolszczenie bo link nie działa? Dzięki wielkie
S.T.A.L.K.E.R. Anomaly Anthology 2.0 - spolszczenie v.1.0 BETA
Oryginalny link Szczepana który się podmienił podczas ostatnich edycji 1 posta.
Super. Dzięki ![]()
![]()
Po paru godzinach grania pojawił mi się taki problem że żeby latarka świeciła muszę trzymać klawisz wciśnięty. Ktoś wie co się stało z grą ?
Ok. Już znalazłem. Jak komuś wyskoczy ten problem to musi mieć włączone animacje.
Pzdr
nie noo.. przecież ona delikatnie w klimat wprowadza.. wiadomo że się przycisza żeby nie dudniło ale fajne te utwory w tle stalker zawsze miał…
droga we mgle podczas misjiz Borlandem do podziemi konkretnie do labolartorium x-5 -ten pada ale brak kontrolera..nie można ukończyć misji!! więc tak już jak wcześniej pisałem obecnie pod względem fabuły mod kuleje strasznie..
Mi wywala grę do pulpitu , a nie mam żadnych błędów niczego, tylko dzwięk windowsa jak błąd i tyle. Mam zainstalowane spolszczenie, nie wiem czym to może być spowodowane bo nic innego mi nie wyskakuje, odrazu ekran modorganizera jest.
Jestem w tym samym momencie. LAB X5 Borland padł kontrolera brak. Ktoś ma pomysł jak z tym ruszyć dalej?
Grałeś i co się stało ? coś musiałeś pozmieniać. Usuń shadery i user.ltx. Gra wygeneruje pliki na nowo. W MO2 nic nie zmieniałeś ?