Anomaly Antology 2.0

Czy przypadkiem nie pytałeś o to samo tutaj H.A.C.R. 2.0 (HayZee’s Anomaly Community Remaster) ? Wszystko tam wyjaśniłem co, gdzie, jak zmienić i na koniec zmian …ZAPISAĆ te nowe ustawienia.

Witam mam problem z otworzeniem plecaka schowków przeszukiwaniem trupów , trwa to bardzo długo . Grzebię już dwa dni i nic nie wychodzi ktoś pomoże , miałem już taki problem w innym modzie ale nigdzie nie mogę znaleźc rozwiązania . Może coś poprzestawiałem w dodatkach bo tam zmieniałem parametry szybkości otwierania plecaka i innych rzeczy.I jeszcze coś takiego niczym nie mogę zlikwidować takiej ikony .

Chodzi o radiację ??? Napromieniowałeś się na maxa …to się teraz wylecz. najlepiej u jakiegoś konowała w Rostoku na pzykład, albo na bagnach. W Antologii w wiosce kotów też jest dostępny lekarz.

No i artefakty nosimy w POJEMNIKACH, bo niektóre zgodnie z opisem baaaardzo promieniują. Na przyszłość .

1 polubienie

Dzięki , a ta sprawa z początku postu o długim otwieraniu plecaka i innych skrytek trupów da się jakoś rozwiązać czy nowe wypakowanie .Króry preparat naszybciej i najbardziej obniża promieniowanie w innych modach są leki przeciwpromienne.

TU też są ale najtaniej wychodzi leczenie w gabinecie …suma sumarum. Dodatkowo przeważnie w każdym modzie są pozmieniane parametry tych specyfików, tabletek etc. więc jednej recepty co najlepsze nie ma. W Zonie ratujemy się co mamy akurat pod ręką …100% efekt to wizyta u lekarza.

Namieszałeś w ustawieniach to teraz cierp. To co zaczęło u ciebie szwankować ustawiamy w kilku miejscach niezależnie od siebie więc nie ma jednej rady tu i tu ustaw to i to . Jedyne wyjście to usunięcie z
F:\A.N.T.H.O.L.O.G.Y\Anomaly 1.5.3\appdata pliku user.ltx
Zresetujesz wszystkie ustawienia. Przykro mi. Modding to trudna rzecz.

1 polubienie

Wielkie dzięki A nie ten plik odpowiada za te ustawienia axr_options i jeszcze ten noktowizor . Po usunięciu pliku user nic bardzo się nie zmieniło może troche lepiej otwiera się plecak ale handel z handlarzami to porażka i jeszcze ta noktowizja białe chmury dziwna poświata.

Witam pomoże mi ktoś ustawić dobrą grafikę w tym modcie moje parametry sprszętu

zgóry dzięki .

Trochę nowych informacji o nadchodzącej wersji 2.1. Oświetlenie i roślinność w modzie wymieniona. Paczka broni odświeżona, nowe modele i tekstury pukawek, nowe udźwiękowienie i animacje, także nowe dodatki do broni.

Zmiany w fabule moda.

Rozgrywka ma być utrudniona, mocniejsze agresywniejsze mutanty, mniej widoczne anomalie, w strefach radioaktywności trzeba będzie chodzić w maskach p-gaz, a w strefach ze skarzeniem chemicznym/biologicznym czy to na powierzchni, czy w laboratoriach używać kombinezonów z zamkniętym obiegiem powietrza. Z huda zniknie minimapa, zostanie kompas. Dobra wiadomość dla niektórych, że będzie też możliwość grania bez tych utrudnień.

Zmiany dotkną też handlu, będzie drożej, nie wszyscy handlarze będą też mieć dobry/najlepszy sprzęt.

Aktualnie trwają zamknięte beta testy, a premiera v2.1 planowana jest na marzec 2026.

A co później? W planach prace nad wersją 3.0, w której ma być dodana fabuła z Czystego Nieba plus może kilka innych.

Ten komentarz i informacje …..to raczej dotyczy i powinien się znaleźć tutaj Anomaly Antology 2.0 :face_savoring_food: Wersja v.1.2 nie jest już wspierana ani modyfikowana.

1 polubienie

Dostępna jest (Aktualizacja 24.01.2026) Wymiana silnika w Anthology

Aktualizacja silnika

Ewentualne pytania i odpowiedzi TUTAJ

Poprawione/przeniesione.

1 polubienie