Aktualnie dodać to pobieralni mogę tylko ja ale będą chciał żeby mogło (znowu) robić to więcej osób. Jak ktoś chce coś dodać niech podeślę na PMa to zrobię to.
Co do aktualizacji postów, włączyłem testowo tryb wiki - zobaczymy jak się to sprawdzi.
Aktualnie dodać to pobieralni mogę tylko ja ale będą chciał żeby mogło (znowu) robić to więcej osób. Jak ktoś chce coś dodać niech podeślę na PMa to zrobię to.
Co do aktualizacji postów, włączyłem testowo tryb wiki - zobaczymy jak się to sprawdzi.
OK dzięki za udostępnienie. Przy okazji kończę spolszczenie tyle, że nie mam bazy żeby je gdzieś umieścić/zgrać/ zrobić upload.
Coś w #1 już zaktualizowałem …zostało spolszczenie.
W sensie? Wystarczy, że wrzucisz na jakiś darmowy hosting czy tam mega, google drive czy yandex np ale jest tego pełno. I dodasz link.
Czy nawet dodasz jako załącznik do posta, prawy narożnik ikonka “dysku” ze strzałką do góry gdy go masz otwartego i piszesz.
A potem da się cynk portalsowi i wrzuci do pobieralni jeśli też będziesz tego chciał.
Jak będzie w miarę gotowe dawaj znać to wrzuce do centrum plików
@Marcx W takim razie jak będziesz miał skończone to proponowałbym Ci pożyczyć tekstury czcionki + plik fonts.ltx ze spolszczenia Gammy - lepiej będzie myślę wyglądała ta czcionka niż ta domyślna z Anomaly/CoC/Zewu Prypeci bo miejscami ta klasyczna za mała jest, szczególnie jak się gra w dużych rozdzielczościach.
Taka moja propozycja, ale decyzja do Ciebie należy ![]()
Spolszczenie ’ Escape from Pripyat ’
DODANE
![]()
Hmm,zapomniałem moda …trzeba chyba przenieść tam gdzie Gamma itd. czyli przetłumaczone.
ps.Sooory nie ma już tego podziału ![]()
Witam jak w tym modzie w ustawieniach zaawansowanych zlikwidować takie niebieskie światełka między np: liśćmi drzew i nie tylko.Grzebałem już trochę w tych ustawieniach i nic to nie dało , a nie chcę rozwalić sobie kolejnego moda aby stawiać na nowo .
@Marcx witam, potrzebuje kontaktu z ziomkiem od spolszczenia jest poważny błąd który crashuje gierke, najlepiej jakbyś discorda podał
@heniekk Z czym masz problem i na czym polega ten błąd ? jak można ci pomóc ???
Pisz tutaj Błędy w spolszczeniu Escape From Pripyat 4.2
napisalem tam @Marcx