F.o.t.o.g.r.a.f

Tu masz video.

Schowek z kodami, przynajmniej u mnie, leżał między ławkami, koło schodków, po lewej stronie trybun, patrząc na CEA, a stojąc u góry trybun (pod daszkiem) po stronie Prypeci. Schowek całkowicie zlewa się z podłożem. Dlatego musisz szukać powoli. Też się nałaziłem. W poradniku masz kilka miejsc spawnu i na pewno tam znajdziesz. A dziadek milczy bo czegoś nie zrobiłeś. Czego - nie pamiętam. Wczytaj się w poradnik.

Wielkie dzięki, zaraz sprawdzę. W tym bloku to szukałem po mieszkaniach a to nie było w mieszkaniu. Jeszcze raz wielkie dzięki.

A ja jak zwykle jestem problemowy :slightly_smiling_face: , kolejne pytania do Weteranów: Czy jak pójdę do Martwego Miasta zanim rozmówię się z Dziadem

Zapadłą (nie okradł mnie jeszcze - chyba za skromne schowki) to będę miał szanse jeszcze uwolnić jego wnuczkę? Ganiam kolejny dzień przed MM aby dać mu szansę mnie okraść i nic (nie ma go też ani w Promzonie ani Barze). W międzyczasie chyba za długo zwlekałem bo dopadły mnie “teleportacje” i tu mi jakoś Sacharow nie pomaga. Miał tylko raz dialog na leczenie i go zastosował mroczki mi trochę przeszły ale teleportacje nie (wracałem kilkukrotnie do Sacharowa i nie ma już tego dialogu o leczeniu). Pozbyłem się normalnych kryształów, mam tylko te “półamulety” - trochę boję się je zostawić bo nie wiem czy je Dziad kradnie a trochę stref psi może zabraknąć aby je odtworzyć. To tyle przydługiego wstępu :slightly_smiling_face: a pytanie: Czy to jest normalne i występuje przed konkretnym zadaniem czy np po określonej liczbie dni i jak temu zaradzić.

Mam jeszcze jedną sprawę. Czy da się grać dalej jak się wybierze życie człowieka czy emisja mnie zawsze zabije?

Powiem szczerze, że nie pamiętam. Możesz to sprawdzić w poradniku cichego.

Ale jaki problem. Zrób twardy zapis przed finałową sceną, a następnie wybieraj mozliwości. Osobiście się dowiesz, jakie są zakończenia.

@najdrok ja dziadkiem Zapadło nie zawracałem sobie głowy w ogóle. Jakieś schowki robiłem, później dostawałem info o okradzeniu. Sprawdzam - schowki nieruszone. Więc odpuściłem ten quest całkowicie. Z drugiej strony jest tak dużo zajęcia z talizmanami, że…

Witam podałby ktoś link do torrenta z tym modem ??

Pobieraj normalnie bo raczej nikt ci na torrencie nie będzie specjalnie seedował. Na pewno nie przy polskim necie.

Link znalazłem TUTAJ ale czy ktoś będzie udostępniał musisz sam sprawdzić.

1 polubienie

Dzięki wielkie link działa torrent też

Mam pytanie bo jestem nowy jak sie dodaje reutacje innym na forum ?

19 minut temu, Stalkier1999 napisał:

Dzięki wielkie link działa torrent też

Mam pytanie bo jestem nowy jak sie dodaje reutacje innym na forum ?

Jeśli nie masz napisanych 50 postów to nie możesz.

Aha dzięki za informacje .

Niestety mod nie działa nie wiem czemu .

Uruchamiam pojawia sie jak zawsze ten obrazek , potem czarny ekran i wywala mnie na pulpit .

Wszystko zrobiłem dobrze skopiowałem gamedate , zmieniłem wpis w fsgame , wrzuciłem gamedate z patchem i podmieniłem i nie działa .

Walić ten mod siłuje sie już godzine i gówno z tego wychodzi robie tak jak admin na początku napisał i nic .

@Stalkier1999 Zapodaj loga.

O to chodzi że nawet loga nie ma i to jest dziwne .

Prześledź proszę DOKŁADNIE, krok po kroku cały proces instalacji moda. Czy wszystko wykonałeś prawidłowo?

Prześledziłem 2 razy i nic dalej sie nie włącza i nie ma żadnych logów .

Wszystko zgodnie z instrukcją zrobiłem .

Zamiast tego wgrałem sobie Priboi Story i miałem jeden problem z nim ale sie uporałem .

@Stalkier1999- Ponieważ temat Fotografa który założyłem, przez Godlike został bez powodu usunięty i on założył nowy dodając swoje linki, mógł przy okazji coś sknocić.

Pobierz więc moda z jego macierzystej strony: http://stalkermod.ru/MODYI-Teni-CHernobyilya/stalker-mod-fotograf-chast-pervaya.html

A przy okazji, pytanie. Czy na pewno stawiasz moda na podstawkę v.1.0004?

Bo jeśli stawiasz na wyższą, np. 1.0006, to ona jest przyczyną kłopotów.

Dzięki za link .

I niestety mam wersje 1.0006 i nie wiem jak gre odpatchować .

Szukałem plików na podminke do bin żeby zmniejszyć do 1.0004 ale nigdzie znależdżć nie mogłem .

Był temat na forum Stalker Polska czy jakoś tak próbowałem ale nie wychodziło mi .

Narazie raczej nie będe grał w Fotografa , bo gram w Priboi Story jak przejde tooo napewno wgram jak mi sie uda odpatchować .

14 minut temu, Stalkier1999 napisał:

Był temat na forum Stalker Polska czy jakoś

Wystarczyło u nas poszukać :face_with_tongue:

2 polubienia