@Stalkier1999 Wnioskuję, że numerek przy nicku to data urodzenia. Młodyś, ale nie na tyle, żeby tłumaczyć tym głupotę.
kazik i kondotier byli grzeczni, ja nie zamierzam - kup oryginał, albo nie zawracaj gitary. Nie stać cię? Skoś sąsiadowi ścianę, pomaluj trawnik, wyprowadź jego śmieci albo wyrzuć psa i voila, możesz lecieć na zakupy. Nie bądź idiotą, który kradnie efekty czyjejś kilkuletniej pracy, obecnie wyceniane na kilkadziesiąt złotych.
A ja jestem na księżycu i kopię Twardowskiego w tyłek. Są inne kraje, inne waluty oraz Internet, który daje praktycznie nieograniczone pole możliwości zakupu dowolnych rzeczy: od łóżeczka dla dziecka, przez oryginalne gry, aż do pęku granatów. Wystarczy chcieć.
Hiszpani to mieszkańcy Hiszpanii.
Nie chwal się, bo nie masz czym. Mody działają na piratach, ale często coś nie działa tak, jak powinno - i najczęściej jest to wina pirackiej wersji.
Żeby nie szukać daleko, to możesz zajrzeć TUTAJ i w wiele innych miejsc, Google jest tam, gdzie zawsze… Ale nie, hejże, przecież napisałeś, że “nie masz środków”. Czyli nie kupisz. Wracamy do tego, co pisałem wcześniej: zdobądź środki, kup oryginał.
Albo, w konsekwencji, pójdziesz na zieloną trawkę, bo pewnie nie tylko ja mam alergię na bezmyślne piracenie.
@tom3kb Masz rację. Kiedyś była gdzieś na forum rozmowa o repackach i korzystać w sumie może każdy, ale wypadałoby mieć ten oryginał, żeby moralnie być w porządku. Jesteśmy jakąś społecznością skupioną wokół gry, akceptowanie piractwa w takiej formie jak powyższa jest zwyczajnie dwulicowe… Albo po prostu tylko ja mam na to alergię i wszystko gra.
Po “nowym” jechać może i nie wypada, ale jak mi mówi, że ściągnął z torrenta i to było legalne, to pomyśl sam: gość wniesie cokolwiek do czegokolwiek, czy jest na poziomie ameby po lobotomii i niewiele tracimy, jeśli odejdzie?
Ale dobra, spasowałem, nie będę odwalał chamówki. Tylko trzymajcie nas w osobnych celach
temat moda został “zawłaszczony” przez nieobecnego już na forum Godlike, usunął moja wstawkę i zrobił swoją, wstawiając tam linki wg, swojego pomysłu. A że jego konto zostało z forum usunięte, to są w temacie braki. Dlatego #1 tego tematu jest delikatnie mówiąc spierniczony.
Jest jednak nadzieja w @cichym, gromadzącym w prywatnym archiwum wszystkie ciekawe mody i może posiadać finalne spolszczenie.
Chcę też przypomnieć, że Ranger801 zrobił do tego moda fixa, napisami pokazującego przetłumaczone tak angielskie wypowiedzi, jak i informacje głosowe.
A jest to przy grze bardzo istotne, bo zawiera podpowiedzi.
@anatol - a to intro zrobił Allen. Taka jest informacja w #1 tematu pobierania moda. Ranger801 zrobił napisy do przetłumaczonych przeze mnie informacji “gadanych” . Bo niektóre z nich są bardzo istotne i bez ich zrozumienia, nie bardzo wiadomo o co chodzi. To że jedno i drugie znajduje się w tym samym fixie, to tylko ułatwienie.
Witam, mam otóż pewien problem z wczytaniem save’a. Wszystko się ładuje i gdy ma wczytać wywala mnie do pulpitu i po chwili pokazuje się “Bugtrap”. Od razu mówie, iż aktualizowałem S.T.A.L.K.E.R.a do 1.0004.
Już dobrze nie pamiętam, dawno go stawiałem, ale chyba do niego trzeba mieć oryginalne 1.0004, lub podnoszone z 1.0000. Na degradowanej z 1.0006 nie pójdzie. Było to w #1 tematu moda, dopóki Godlike nie namieszał w tematach. Teraz w zrobionym przez niego temacie, nie ma połowy informacji.