Tak, wydałem Cichego, podłożyłem bombę, po wybuchu zniknął blok betonu zasłaniający wejście, zobaczę czy mam sejwa po zejściu do kanału albo przed, bo robię sobie zawsze twardy zapis przed schodzeniem do podziemi, jak bedę miał to wrzucę.
Trochę się pośpieszyłem i postawiłem moda jeszcze raz. Nic nie szkodzi. Mały jest. Dodałem tylko polonizację. Folder “meshes” wywaliłem, ale musiałem wrzucić z powrotem bo miałem errora w związku z jego plikami. A dbx-y mam rozpakowane.
Następny problem.
W podziemiach, brak teleportu w ścianie z tunelem ściekowym.
Witam, mam taki problem i proszę o podpowiedz, nie mogę wyjść z budynku na samym początku gry, rozwala mnie śmigłowiec, w poradniku nic takiego nie ma miejsca. Czy tak ma być czy nie, proszę o sugestie. Kombinowałem z tym wyjściem i wstyd się przyznać nie daję rady.
A rpg7 z 2 rakietami to nie łaska użyć, jest w budynku Ja przebiegłem z tego wyjścia z budynku do tego “hangaru” naprzeciwko co możemy w nim spać i spokojnie wpakowałem mu z jego drugiego końca dwie rakietki w tyłek, no i po Mi 24.
Śmigło ogonowe, to najczulsze miejsce śmigłowca. W każdym modzie w jaki grałem, łatwiej go strącić strzelając nawet AK w śmigiełko, niż z rpg7. Zestrzeliłem go nie wychodząc z budynku, biegając tylko do okien po obu jego stronach.
Też znam tą metodę ze śmigiełkiem, ale nie chciało mi się go ganiać w kółko od okna do okna, a jak byliśmy przy wyjściu z budynku to on tak masakrycznie szybko strzela, że nawet przycelować nie mogłem
A z Rpg, pykłem sobie go bezpiecznie z dystansu w plecy. I aż się zdziwiłem, że za pierwszym razem trafiłem bo przeważnie jak strzelam z granatnika w modach to oglądam pięknie powoli przesuwającą się helkę i moje rakiety mijające ją o włos