Na przekór śmierci: W diabelskim kręgu

Jeżeli wychodzą patche po których nowa gra jest obowiązkowa to jeszcze raczej za wcześnie na mówienie o polonizacji. To świeżynka i powinna trochę okrzepnąć.
//
@metek50 tym oscyloskopem przypomniałeś mi lata szkolne w pracowni elektrycznej… ..też były ruskie. X-odchylanie poziome…Y- odchylanie pionowe.

Patrząc na screeny, to wartości do wpisania były na oscyloskopie :whistling: . Tylko je przepisać i wybrać przyciski zatwierdzania.
Stara zasada, ukryć pozostawiając na widoku :teehee: :devil: .

Patrząc na screeny, to wartości do wpisania były na oscyloskopie :whistling:

No to dlaczego nikt mnie nie słuchał, kiedy o tym pisałem O TUTAJ???

W Giga Hertzach to Ci się dobrze wydaje, ale A - to jest amplituda, nie moc (moc to P). Przynajmniej mnie się tak wydaje. Moim zdaniem, to jest taka mała zabawa, żeby wszystko nie było aż takie proste, ale chyba wystarczy wprowadzić podane na górze wartości w puste pola (o ile są klikalne, ale to już nam @metek58 powie). Przynajmniej mnie się tak wydaje.

Bo to za proste rozwiązanie było, żeby je wziąć pod uwagę :geek: .

Tak jak napisał @kondotier - “ukryć na widoku” i to mnie zapędziło w kozi róg. Gdybym uważniej przeczytał o czym pisał @Papaczos, to nie kwitłbym do około pierwszej w nocy! Ale byłe już na tak wysokiej amplitudzie nerwowej, że gdyby mi się w tym czasie, rozebrała obok mnie powabna dwudziestolatka, prawdopodobnie mając dwie amplitudy w oczach, dalej klikałbym przyciskami na ekranie, chcąc dojść… jak działa to “made in haraszo”. Sory @Papaczos, żałuję, ale miałem wtedy spore ciśnienie i zamglone ze złości oczy.

Witam
Chciałbym ostrzec przed urzywaniem 3 broni, powodują wylot. Bynajmniej u mnie, PK Zulusa, mie pamiętam który ale , albo unikatowu sig 220, lub hk usp i któraś z unikatowych strzelb winchester lub spas. Loga nie mam, przypadkiem go usunełem :frowning: A i za pamięci , zły wpis w l85 tactical, ten:anm_idle_sprint = svu_idle_sprint_2 , powoduje wylot.

1 polubienie

Pojawiła się adaptacja AF3 dla moda…http://www.unibytes.com/pZkl4J528ugLqw-Us4P3UgBB?drgn=1.

Opisy są tutaj…http://stalker.uz/mody-zov-pripyati/adaptatsiya-atmosfear-3-dlya-smerti-vopreki.html

Gra się fajnie. U mnie brak wylotów. Na razie jedna kicha - zadanie z najemnikami i żywnością: jakby brakowało dialogów… No i kluczowe pytanie - tłumaczenie będzie? Bo sam nie mam czasu tłumaczyć, wujek googiel średnio pomaga… Poza tym nie chcę znać z góry fabuły.

@fasolaks, jak tylko wydłuży się wiek życia tłumaczy, to zapewne wszystkie mody będą spolonizowane.

Oj tam wszystkie. Ja tylko o ten jeden proszę

Pomyślę nad tym modem, jeśli @smox wyrazi aprobatę i nie ma w tej chwili jakichś innych planów, to i owszem, bo sam jestem tym modem zainteresowany.

Nie widzę przeszkód. Jeżeli uważacie, że mod zasługuje na spolszczenie, to go spolszczymy

No to postanowione! Po uporaniu się z dopełniającym patchem 3, do Powrotu Szramy, spełnimy prośbę @fasolaksa i nie tylko.

Biorę się za tego moda.
Aby nie zaśmiecać tego tematu, dobrze by było dołożyć oddzielny temat o problemach.

Biorę się za tego moda, tzn?

Pobrałem, postawię i będę grał.
Jak pogram trochę, to spróbuję wam pomóc w tłumaczeniu. Może się przydam .
Ale to dopiero jutro.
//
Co jest grane - z tego tematu zniknęła mi cała wymiana po powyższym poście. Przerwałem połączenie z forum i jak wróciłem po jakimś czasie, to taki numer.
Na dodatek przerwało mi ściąganie moda. Ściąga mi go na nowo od zera.

Jest przeniesiona do działu Problemy… http://stalkerteam.p…oda/#entry56748 .

Dwa pytania w sprawie instalacji:

1. Czy po przemianowaniu kopii rus na pol, dogrywać pliki z polskiej podstawki i skąd wziąć ten plik dla CoP?
  2. Po rozpakowaniu fixa na mocną latarkę, pierwszy katalog jest w “robaczkach”, a następne już czytelne. Temu z robaczkami, na jaką nazwę zmienić, lub gdzie wgrać te czytelne.

Żadnych plików nie dogrywać. W tym katalogu masz: bright, normal i low - określenia natężenia światła. W każym z nich są gamedata odpowiednia dla natężenia. W archiwum w robaczkach (âáź«úąş«óŰę ń«şáÓʬ.rar) jest halogenowa.

Pytanie było stąd, że ja ten katalog z robaczkami mam po rozpakowaniu jako główny i bezpośrednio w nim te katalogi “jasności” ( i katalog ze screenshotami dla każdego typu mocy ), a w nich gamedaty, oraz ten robaczkowy rar. Wyjaśnione - zmienię obu nazwę na zrozumiałą.
Czyli że, wgrywamy tylko jedną gamedatę jasności lub halogen - tak mówi logika - ale w modach różnie bywa.