Jak napisałem że nie dostałem to nie dostałem, postaw 2.1 i daj znać to ci dam tego sejwa..
Chyba się nie zrozumieliśmy a może ja napisałem nieczytelnie. Nie pisałem o tym czy Ty dostałeś to zadanie czy nie, tylko o tym, że w OP-2.1 to zdania jest
w tym momencie.
Postawiłem już moda więc możesz wstawić sejwa.
Mam wersję z patchem 8.2.
Już trochę pobiegałem po Kordonie
Nie przypominam sobie, żeby zadanie na dokumenty dla Kuzniecowa były od czegoś uzależnione poza wódką na jego urodziny.
No nic jutro jeszcze posiedzę nad tematem.
Jeszcze jak masz jakiegoś świeższego sejwa to też możesz wstawić.
@suchyyy1 Ta nitka fabularna z tą rarytasową bronią i lekarstwem na Groma nie jest jakoś mocno ważna, to tylko poboczne zadanka. Główne fabuły Ci się nie zablokują jak tego nie wykonasz. Nie ma czym się przejmować.
@wariat za posterunkiem wojskowych jest schowek Kolekcjonera ale bronią go 2 BTRy, 2 Hindy i stado wojskowych, da się tamtędy przejść na cichacza czy musze robić zadyme?
Nie spiesz się ze schowankami Kolekcjonera - w którymś momencie dostaniesz zadanie od Sidora na zwinięcie danych z tego posterunku. A ze do pomocy dostaniesz “bandę” niejakiego Buusty’ego - to oni wyczyszczą posterunek za Ciebie . Tak że tego … czasami warto pozbierac kilka zadan na tym samym terenie aby zbędnie nie ganiać w jedną i drugą stronę.
bez odpowiedniego folderu i pliku to nawet google nie pomoże
@tom3kb w tej grze są Emisje? Bo dni lecą a tu nic, a ta “Godzina Strachu” nie jest straszna. Coś zawyło, ktoś coś przez komunikator powiedział i tyle było
@tom3kb Nie modernizowałem nic w tym modzie bo się nie znam, a wyloty i tak mam i to czasami dość często. W każdej chwili moge wywalić ten folder z pogodą. I co z tymi Emisjami? Są?
@boberm Pobrałem, zmieniłem i wkleiłem a noce nadal jasne jak poranki, Nic to nie dało ale dzięki za chęci