Witam czy ten ręczny teleport dla Krzyża jest na Placu Budowy gdzieś ???
A gdzie 1 raz można spotkać Chemika bo w zapomnianym lesie go nie ma.
Ok już wszystko mam ale kolejne pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???
pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???
@suchyyy1 Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6 takich różnych zamówień ma Sidor. Żeby odblokować dialogi na te zamówienia u Sidora, trzeba u Górnika wziąć zadanie na tajemnicze czipy. Pytasz o te czipy Sidora i on Ci chyba mówi że ma ich kilka i odda Ci je jak wykonasz dla niego właśnie te zamówienia. jakoś tak to leciało😊
@Ignachinio Leży na ziemi w tej okrągłym pomieszczeniu. Żeby się pojawiło musisz w tym pomieszczeniu z kolumnami pokręcić się po tych kratkach na ziemi, zrespi się stado psów, jak je położysz to pda powinienes znależć.
@suchyyy1 Sam już nie pamiętam… Najpierw musisz mu przynieść ten psi hełm który zdobyłeś z Arharą na Agro. Potem wykonaj zadanka Arhary na notatnik i weż zadanie na notebook na Radarze. Wtedy chyba Dan z Tobą zagada o tej fleszce.
Ta fleszka nie jest jakoś mocno ważna dla fabuły, ale zadanie jest potrzebne, bo jeden z oddziału najemników w Parowie bedzie miał przy sobie jedna z kart talii Kuzniecowa. No sorry że nie pomogę ale nie pamiętam tego moda już tak szczegółowo.
@wariat- No wygląda jak kontroler i można z nim pogadać i podczas rozmowy są przerywniki filmowe z jadącą trupiarką i inne. Co mam wcześnie zrobic by się pojawił
Aaa to o to Ci chodzi🙂 To jest stalker Pietrow🙂 Faktycznie, mamy z nim ciekawą, nawet trochę śmieszną pogawędkę🙂
Trzeba u Sidora opłacać składki. Pietrow pojawi się w wiosce jak wybierzesz składkę by pomóc kontrolerom. Ale żeby u Sidora pojawiła się opcja składek, musisz mieć parę milionów na koncie. Chyba jest wymagane osiągnięcie Numizmatyk, czyli musisz nazbierać 5 milionów RU. Wtedy u Sidora pojawia się dialog że Ci smutno, masz za dużo siana i takie tam śmieszne rzeczy. Te składki też są kosmiczne, myślałem, że ze śmiechu zejdę.