Op-2.1

4 godziny temu, Ignachinio napisał:

Ale to takie pokemony by były… myk i chimera wyjeżdża swoje zrobiła i wracaj do środka :grin: :grin: :grin: CO to by się działo…

Z innej beczki.. zadania na PDA z informacjami dla Kutwy.. gdzie szukać tego cudu.. bo ani na Agropromie ani u Bandytów ani w Prypeci nie mam :face_with_tongue:

@boberm

takie cuda wyskakują bo wklejeniu twojego dodatku. Silnik jest mniejszy niż ten który był w grze…

Ma ktoś inny pomysł na to zadanie?

Na którymś patchu toto działalo - tylko że nie pamiętam na jakim😐

Aaa czyli pewnie 7.3 albo 8.0 na 8.2 nie działa.

Nic się nie stało grze jak podmieniłem pliki z powrotem?

Witam czy ten ręczny teleport dla Krzyża jest na Placu Budowy gdzieś ???

A gdzie 1 raz można spotkać Chemika bo w zapomnianym lesie go nie ma.

Ok już wszystko mam ale kolejne pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???

1 godzinę temu, suchyyy1 napisał:

pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???

@suchyyy1 Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6 takich różnych zamówień ma Sidor. Żeby odblokować dialogi na te zamówienia u Sidora, trzeba u Górnika wziąć zadanie na tajemnicze czipy. Pytasz o te czipy Sidora i on Ci chyba mówi że ma ich kilka i odda Ci je jak wykonasz dla niego właśnie te zamówienia. jakoś tak to leciało😊

2 polubienia

Panowie gdzie lezy PDA Dimaka w tych podziemiach.. Morduję się z tym niemiłosiernie.. Ktoś coś? w którym miejscu szukać?

@Ignachinio Leży na ziemi w tej okrągłym pomieszczeniu. Żeby się pojawiło musisz w tym pomieszczeniu z kolumnami pokręcić się po tych kratkach na ziemi, zrespi się stado psów, jak je położysz to pda powinienes znależć.

1 polubienie

4 godziny temu, Ignachinio napisał:

Panowie gdzie lezy PDA Dimaka w tych podziemiach.. Morduję się z tym niemiłosiernie.. Ktoś coś? w którym miejscu szukać?

1 polubienie

Dziękuje ruszyło :slightly_smiling_face:

Witam co mam zrobić by dostać kwest od Dana na fleszkę w Mrocznym parowie.

@suchyyy1 Sam już nie pamiętam… Najpierw musisz mu przynieść ten psi hełm który zdobyłeś z Arharą na Agro. Potem wykonaj zadanka Arhary na notatnik i weż zadanie na notebook na Radarze. Wtedy chyba Dan z Tobą zagada o tej fleszce.

1. @wariat- to już mam dawno za sobą a Arhara jest dawno na Zatonie. Jupiterze. No nic jakoś przeżyję

A kontroler w wiosce nowicjuszy. Co zrobić by się pojawił???

Ta fleszka nie jest jakoś mocno ważna dla fabuły, ale zadanie jest potrzebne, bo jeden z oddziału najemników w Parowie bedzie miał przy sobie jedna z kart talii Kuzniecowa. No sorry że nie pomogę ale nie pamiętam tego moda już tak szczegółowo.

1 polubienie

@wariat- to nic i tak bardzo ale to bardzo pomagasz a kontroler w wiosce nowicjuszy. Co zrobić by się pojawił???

@suchyyy1 O jakiego kontrolera Ci chodzi?

@wariat- No wygląda jak kontroler i można z nim pogadać i podczas rozmowy są przerywniki filmowe z jadącą trupiarką i inne. Co mam wcześnie zrobic by się pojawił

Aaa to o to Ci chodzi🙂 To jest stalker Pietrow🙂 Faktycznie, mamy z nim ciekawą, nawet trochę śmieszną pogawędkę🙂

Trzeba u Sidora opłacać składki. Pietrow pojawi się w wiosce jak wybierzesz składkę by pomóc kontrolerom. Ale żeby u Sidora pojawiła się opcja składek, musisz mieć parę milionów na koncie. Chyba jest wymagane osiągnięcie Numizmatyk, czyli musisz nazbierać 5 milionów RU. Wtedy u Sidora pojawia się dialog że Ci smutno, masz za dużo siana i takie tam śmieszne rzeczy. Te składki też są kosmiczne, myślałem, że ze śmiechu zejdę.:grin:

3 polubienia

@wariat- super wielkie dzięki za pomoc :slightly_smiling_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

@wariat 2 miliony wystarczą a nawet ciut mniej chyba, wiem bo mam ten dialog ale coś nie kwapi mi się tego używać

1 polubienie

Panowie ten likier dla Kuznietzowa gdzie znajdę? Wiem, że ktoś wrzucił tutaj filmik ale nie mogę go odszukać… :frowning:

Dawanie flaszek temu kontrolerowi na bagnach coś daje? Ile trzeba dać aby cokolwiek się tam pojawiło?

Na Jupiterze znalazłem walizkę ale potrzebuję do niej drugi kluczyk kto go posiada?

@Ignachinio- likier

A co do 2 klucza oba są w cementowni

2 polubienia