@Zwinny O proszę, a ja myślałem że więcej. Chociaż w pózniejszej części gry bywałem u Sidora dosyć rzadko, mogłem ten dialog u niego przeoczyć. Tak więc @suchyyy1 sorki za wprowadzenie w błąd.
@Ignachinio Ja tego małego kontrolera olałem bo nie chciało mi się specjalnie co 12 godzin latać am z gorzałą dla małego pijaka. Co ja kelner czy co😁
Jak znalazłeś walizkę, to powinieneś mieć jeden kluczyk, ten od Aaza. A drugi znajdziesz w Cementowni. przeszukaj dokładnie biurko. I uważaj na działka.
Ta wódka dla tego kontrolera na bagnach? Nie wiem, ja tego nie robiłem więc nic nie mogę powiedzieć. Może @boberm będzie coś o tym wiedział😊
Ten maluch wciaga sukcesywnie co 12 godzin ( plus/minus) po połówce. I trwa to dosyć długo- przeplatane informacjami o schowkach tak co 10 butelek . Finalnie dostajesz podziękowanie w formie schowka ( kilku schowków ) i info o przyszłym rewanzu. Generalnie opłaca sie wykonac ten “dłuuuugi” quest.
Mam takie pytanko na które nie mogłem nigdzie znaleźć informacji. Rozchodzi się o pojemnik na embriony dla Sacharowa, w opisie wspomniane jest coś o niewidzialnych schowkach. Mógł by ktoś podpowiedzieć ?
@ramirez12 Musisz wykonywać zadania dla Kutwy. Po wykonaniu kilku powinien pojawić się u niego dialog dotyczący niewidzialnego schowka w Dolinie mroku. Tak rozpocznie się linia fabularna na niewidzialne schowki, które są rozsiane na kilkunastu lokacjach. Podczas ich znajdywania, w jednym z tych schowków znajdziesz ten kontener dla Sacharowa.
Komu by się chciało latać aż na bagna co 12h, ten quest jest przesadzony jak wiele w tym modzie
Jakby na to nie patrzeć, to cały Op-ek zbudowany został na zasadzie -Solianka plus multum idiotycznych questów zawartych w innych questach . No i masz kilkaset godzin gry .
@boberm Myślę że to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje😊 Mam sporo czasu na granie, ale ja tam wolę takie długie, złożone mody jak OP czy Reborny, niż takie pomniejsze które bym przechodził w kilka dni, aby zaraz szukać następnego.
@suchyyy1 nie ma takiej opcji, ja kilka dni temu też robiłem to zadanie za fotki różnych miejsc w zonie dla Fotografa i poprostu spałem na lokacji Jantar aż w końcu się trafiło
@suchyyy1 Emisji nie da się wywołać ani przyspieszyć, ale znalazłem możliwość spania bez ograniczeń dla łatki 8.2. Zrób najpierw kopię podmienianych plików.
Orientuje się ktoś w którym miejscu na bazie monolitu w Prypeci jest pendrajw/PDA z danymi na temat nowego pancerza które polecił nam zdobyć Kutwa? nie mogę znaleźć, wszystkie szafki pootwierałem i nic a na tych rosyjskojęzycznych poradnikach ciężko się szuka zdając się wyłącznie na niezbyt dokładny translator.
Skoro tam nie ma, musisz szukać na innych lokacjach. Możliwe że na Agro szukałeś w niewłaściwym miejscu, bo tam nie ma go w biurku. Mam filmik, proszę bardzo:
@wariat dzięki za filmik na pewno się przyda do innych lokacji ale nie mniej jednak musi chyba być jakiś inny wariant gdzie znajduje się to PDA albo mam jakiś błąd
@ramirez12 A przeszukałeś te pozostałe miejsca u Borowa i tą szafkę na Agro? Bo jeśli nie ma jej w Prypeci, to musi być w którymś z pozostałych miejsc. To wszystkie możliwe miejsca pojawienia sie tego pda z kartą pamięci, nikt inny nie miał problemu że się nie pojawiła w tych lokacjach.