Op-2.1

32 minuty temu, wariat napisał:

Podczas gry Esc i w menu pauzy “S”. Albo Esc i F1, zależy jaki to spawner. Ale raczej “S”.

Dziękuję, wieczorem będę testował

Uwaga, nie wiem czy dostane odp na to pytanie ze względu iż spory ułatwiacz..

Kombinezon antygrawitacyjny gdzie znajdę? Kiedyś kiedyś czytałem że strażnica na Agro, ale tam nie ma :slightly_smiling_face:

@DelaQxi Jeśli chcesz wiedzieć, patrz w spojler.:slightly_smiling_face:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=9jzyCo1npNM

2 polubienia

Użyłem spawnera, znalazłem Mauser c-96, ale nie znalazłem żadnej fleszki muzycznej ani nie znalazłem pompki TOZ -194 - a spędziłem wczoraj trochę czasu na szukaniu, gdzie je mogę znaleźć w spawnerze ? albo co robię nie tak, że ich nie ma ? spawner cały w krzaczkach, ale klikając pojedynczo na krzaczki domyśliłem się który przycisk co robi, ale wyszukiwania tam nie znalazłem…

@koboldzisko - w tym temacie gdzies w początkach winien być spawner pl stworzony przez jednego z userów tego forum.

1 polubienie

10 godzin temu, boberm napisał:

• w tym temacie gdzies w początkach winien być spawner pl stworzony przez jednego z userów tego forum.

ok to zaczynam kopać :slightly_smiling_face:

Zadanie z pooszukiwaniem ducha, mam porozmawiać z Jakutem i odpowiada coś takiego.. grać dalej czy jakiś błąd?

@DelaQxi No to musisz iść do Freemana. Generalnie musisz podciągnąć wątek z poszukiwaniem zabójcy Kła. Musisz też wykonać kwesty Freemana na pistolet i walizkę od Jamesa, jeśli jeszcze tego nie robiłeś.

2 polubienia

17 godzin temu, wariat napisał:

@DelaQxi No to musisz iść do Freemana. Generalnie musisz podciągnąć wątek z poszukiwaniem zabójcy Kła. Musisz też wykonać kwesty Freemana na pistolet i walizkę od Jamesa, jeśli jeszcze tego nie robiłeś.

Zrobiłem, z Freemanem jedyny dialog to “co tam nowego”, standardowy dialog ze stalkerami i zadania cykliczne, walizkę i big Bena już mu oddałem

10 minut temu, DelaQxi napisał:

Zrobiłem, z Freemanem jedyny dialog to “co tam nowego”, standardowy dialog ze stalkerami i zadania cykliczne, walizkę i big Bena już mu oddałem

Temat Kła zamknąłeś “dymisją” Gawra?

31 minut temu, DelaQxi napisał:

Sacharow miał jakieś zadanie które pchało to wszystko… nie pamiętam co trzeba było zrobić dla Sacharowa, chyba chodziło o zaginioną ekspedycję naukową - dopiero potem Freeman miał nowe teksty

Macie rację, muszę pchnąć dalej wątek fabuły z kłem, aktualnie jestem na etapie PDA Tyrana? Rozmawialem o nim z danem, ale oczywiście nie robiłem screenów ważniejszych fragmentów i teraz nie wiem co z nim dalej..

22 minuty temu, DelaQxi napisał:

Macie rację, muszę pchnąć dalej wątek fabuły z kłem, aktualnie jestem na etapie PDA Tyrana? Rozmawialem o nim z danem, ale oczywiście nie robiłem screenów ważniejszych fragmentów i teraz nie wiem co z nim dalej..

Ale masz PDA Tyrana czy nie ? Bo ja nie masz to musisz od Wolności dostać przejscie na plac budowy, tam znaleźć PDA Tyrana i wrócić do Informatora - on da ci namiary na Gawra :slightly_smiling_face: a potem to już z górki

Nie mam, a od kogo z wolności to wziąć?

12 godzin temu, DelaQxi napisał:

Łukasz bodajże dawał przejście - i od razu mówił żeby zniszczyć konwój z amunicją dla najemników i dawał ci chyba ze 2 trzmiele na to - weź ze sobą PTRD albo RPG7 bo są tam BTRD z którymi ciężko walczyć granatami, bo są daleko - i weź 6 granatów podwójnych F1 żeby na strzał brać te ciężarówki

14 godzin temu, DelaQxi napisał:

Aby dostac ten quest musisz

• zrobic zadanie na imadło dla Wkręta

• skoczyc do Krzyża w Zapomnianym Lesie i wykonac quest na ręczny teleport ( i dopiero wtedy pojawia sie linia tekstowa o łukaszu i Placu Budowy )

BTW; Jak juz tam masz iść, to skocz do Pieczary , pogadaj z Górnikiem , uratuj gostka w Labiryncie - dostaniesz zadanie ma mydło któe znajdziesz na Placu…

4 polubienia

13 godzin temu, boberm napisał:

Aby dostac ten quest musisz

• zrobic zadanie na imadło dla Wkręta

• skoczyc do Krzyża w Zapomnianym Lesie i wykonac quest na ręczny teleport ( i dopiero wtedy pojawia sie linia tekstowa o łukaszu i Placu Budowy )

BTW; Jak juz tam masz iść, to skocz do Pieczary , pogadaj z Górnikiem , uratuj gostka w Labiryncie - dostaniesz zadanie ma mydło któe znajdziesz na Placu…

Zadanie na mydło mam, jestem na etapie kontrolerów w zapomnianym lesie, czyli sądzę że trochę daleko, ale dziękuję wam za pomoc, wiem już że muszę ruszyć pozostałe wątki fabularne :slightly_smiling_face:

Witam ponownie, mam dzisiaj dwa pytanka:

• Gdzie jest Dan ? w przewodniku pisze że na Kordonie lub na Bagnach, przeszukałem obydwa miejsca i nic …
  • Gdzie jest Fant ? robię zadanie z imadłem dla Wkręta, podobno muszę udać się do Zakładów Metalurgicznych i kazał mi znaleźć tego kolesia, przeszukałem Mroczny parów i tak samo nic nie znalazłem ;(

normalnie szlak mnie trafia

@Przymulołek Dan jest np na poprzedniej stronie :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Dobra wróciłem się parę kart i przeczytałem xD ale teraz proszę o wyjaśnienie, co to za misje CN ? nie mogę tego znaleźć w przewodniku