Dobra wróciłem się parę kart i przeczytałem xD ale teraz proszę o wyjaśnienie, co to za misje CN ? nie mogę tego znaleźć w przewodniku
No dobra - najpierw musisz byc we własciwym miejscu scenariusza. Wracając z pierwszego otwarcia X 18 musisz wejść na Kordon poprzez Mroczny Parów. Po wejściu na teren Kordonu dostajesz info od Sidorowicza o spotkaniu. Idziesz do Wioski Kotów , po drodze rozmawiasz z Fanatem który stoi tam gdzie poprzednio stał Wilk. On mówi Ci o akcji najemników - rozwiązujesz problem . Rozmawiasz z Fanatem i idziesz do Sidora . Tam m-innymi dostajesz propozycję przyprowadzenia buggy z Bagien. Otwiera sie przejście .
Wchodzisz na Bagna - zaraz przy wejsciu spotykasz niejakiego Diakona /Diaka - i dalej to juz ściezka scenariusza poprowadzi… tylko czytaj uważnie rozmowy …
Kiedyś była teoria, że do tego abyś mógł znosić tam broń i sprzęt po zabitych a potem wykonywać kursy handlowe tylko z granicy lokacji do handlarza.(Radar-MW)
Kiedyś była teoria, że do tego abyś mógł znosić tam broń i sprzęt po zabitych a potem wykonywać kursy handlowe tylko z granicy lokacji do handlarza.(Radar-MW)
ale one mają malutką pojemność - 100 elementów chyba - to takie drobiazgi można tam wsadzić plus obowiązkowy zamek
Panowie dwie sprawy. Gdzie mniej więcej znajdę ten teleport dla Krzyża na Placu Budowy? I dlaczego w miejscu gdzie powinien być Blenda go nie ma? Znacznik na mapie pokazuje Przy wejsciu do laboratorium ale nie ma tam żywego ducha…
teleport dla krzyża jest na bazie wojskowych - zaraz jak wejdziesz na lokacje po prawej w tych zabudowaniach - jeden z wojskowych go ma - najpierw posprzątaj lokacje potem bier teleport - bo się helikoptery pojawiają jak dotkniesz ten teleport
a co do Blenda - kto to jest - rozjaśnij bo nie kojarzę gdzie on się ma pojawić - bo nie pamiętam tego akurat
O ile pamiętam(mogę coś pomylić) to musisz iść na piętro, pewnie coś zrobić, pojawią się czerwone sms-y, i Bleda, odkupisz pda i ucieczka przez dach za ogrodzenie
O ile pamiętam(mogę coś pomylić) to musisz iść na piętro, pewnie coś zrobić, pojawią się czerwone sms-y, i Bleda, odkupisz pda i ucieczka przez dach za ogrodzenie
Witam. Nie wiem czy to tutaj i nie wiem czy wszyscy wiedzą ale muszę się podzielić swoją radością. Odkryłem ,po wielu próbach z przeskakiwaniem przepaści na wiadukcie w Mrocznym Parowie ,że można spokojnie sobie przejść.
Jak weźmiecie od Fenrira zadanie na leże snajpera na wysypisku… to nie zaczynajcie tego zanim nie zrobicie całych latających wysp… bo potem znika Watażka i jesteście w czarnej dziurze…
Ja po wysypisku poszedłem robić zadania na Astronoma… wracam potem na Zaton a tam nie ma Fenrira i Watażki… no i klops… tydzień czasu gry, czyli kilkadziesiąt godzin pójdzie w powietrze… no nic dziś przerwa żeby sie nie stresować, jutro od nowa będziemy robić zadania.
Witam ponownie znowu mam problemik, gdzie znajdę schowek sowy w zakładzie metalurgicznym? Ma być na podstacji zasilania, ale .. nie wiem jak wygląda podstacja zasilania w stalkerze
Witam ponownie znowu mam problemik, gdzie znajdę schowek sowy w zakładzie metalurgicznym? Ma być na podstacji zasilania, ale .. nie wiem jak wygląda podstacja zasilania w stalkerze
jak mi się nie pozajaczkowąło- to w piwnicy na zbiorniku wystającym ze sciany…
Schowek z notatką dla ducha, dokładnie, niestety po translatorze i filmikach na YouTube nie mogłem znaleźć, a niestety opek ma to do siebie, że nie ma znaczników celu w dużej mierze dziękuję za pomoc