Op-2.1

@DelaQxi Daję wideo, ale w ciemno. Prosisz o pomoc, to pisz na jakiej to ma być lokacji. A tak to jest wróżenie z fusów.

https://www.youtube.com/watch?v=0k6MkwslMpg

4 godziny temu, kondotier napisał:

@DelaQxi Daję wideo, ale w ciemno. Prosisz o pomoc, to pisz na jakiej to ma być lokacji. A tak to jest wróżenie z fusów.

https://www.youtube.com/watch?v=0k6MkwslMpg

Z całym szacunkiem, napisałem na stronie 239, ostatni post, że potrzebuję lokalizację schowka sowy w zakładzie metalurgicznym

Kiedy pojawia się doktor w Prypeci???

@carlopapa Doktor pojawi się gdy znajdziesz jego notes w bazie monolitowców w Prypeci.

1 polubienie

Dzięki serdecznie bywałem w tej bazie kilka razy i notatnika nie było a teraz się pojawił.

Kolejne pytanko co trzeba zrobić aby od Sacharowa otrzymać zadanie na torbę z CEA-1 i otrzymać od niego przejście z ATP-Prypeć??

3 godziny temu, carlopapa napisał:

Kolejne pytanko co trzeba zrobić aby od Sacharowa otrzymać zadanie na torbę z CEA-1 i otrzymać od niego przejście z ATP-Prypeć??

Po wyłączeniu aparatury w X 16 i wykonaniu zadan dla Kalinina na ATP ( nie pamietam czy wszystkich) - zadanie jest dostepne.

1 polubienie

Super dzięki tak czułem 5 lat temu grałem w OP-2 i powypadało mi wszystko, a zostały mi dla Kalinina tylko noktowizory.

Niestety po wykonaniu wszystkich questów Kalinina na ATP łącznie z bimbrem dla bandytów ciągle Sacharow nie ma dialogu na temat tejże torby :pensive_face: a przejście potrzebne po medalion dla doka.

a nie było tak, że trzeba było zrobić zadanie na wieżyczkę dla Czapy ? dopiero potem można było brać się za Sacharowa

W/g https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_kvesty_jantarja_i_dikoj_territorii/9-1-0-703 - zadanie pojawia sie w/g załaczonego schematu. Ale głowy juz teraz nie dam, czy aby nie pojawia sie zaraz po pierwszej wizycie w X16 a potem juz nie…

Cytat

a nie było tak, że trzeba było zrobić zadanie na wieżyczkę dla Czapy ? dopiero potem można było brać się za Sacharowa

Wieżyczkę już zrobiłem dawno.

Cytat

czy aby nie pojawia sie zaraz po pierwszej wizycie w X16 a potem juz nie…

Prawdopodobnie tak, ale jako że borykałem się z ciągłymi wylotami z logiem “out of memory” to nie chciałem brać wiele zadań od NPC-ów żeby jeszcze nie pogarszać, a medalion dla doka już mam podciągnąłem sobie skok i wskoczyłem na ten wieżowiec tylko czy to nie skomplikuje bardziej fabuły w przyszłości???

Jest jeszcze schowek Striełoka na drzewie - pojawiający sie po wedrówce po linach między budynkami . A na budynek do tej pory teleportowało się via przejście na ATP. Ale jak udało się raz - to pewnie i pózniej także będzie można skorzystac z tej “drogi”:-)))

Chodzi Ci o mój wskok na wieżowiec??

3 minuty temu, carlopapa napisał:

Chodzi Ci o mój wskok na wieżowiec??

Ano:-))) Chyba że znajdziesz jakąś inna drogę.

@carlopapa Jeśli chodzi o torbę, to w 2,2, mi to zadanie zaskoczyło bardzo późno, więc wniosek że tylko po pierwszej wizycie w x16 odpada, po sejwach widzę że dopiero jak zrobię zadanie “Sygnał dźwiękowy” to mi daje na “Torbę…”, a to jest zadanie Saharova, jak robisz minigun dla Adrenaliny

1 polubienie

Właśnie chodzi o to, że Adrenalina oprócz dysku na ATP który już dostał nie ma żadnego dialogu odnośnie miniguna.

Magiczna jest ta gra właśnie Adrenalina zaczął gadać odnośnie miniguna ogarnę to i dam znać czy pomogło z torbą dla Sacharowa.

@carlopapa Niemożliwe? Adrenaliny ma dialog od razu ja się pojawia, pytasz go czy pomoże z bronią i amunicją przed dalszą drogą, Ty mu przynieś minigun od wojska z Jantaru a on da Ci snajperkę. Sprawdzę czy ten quest uruchmia Saharova na torbę i odpiszę

Być może i mia, ale nie zwracałem uwagi bo myślałem że jakieś kolejne zamówienie.

Ogarnąłem to tak żeby pojawiło się zadanie na torbę dla Sacharowa trzeba wziąć zadanie na miniguna od Adrenaliny :grin: Dziekuję wszystkim za pomoc i za zainteresowanie :+1::+1::+1:

Jest torba

1 polubienie

Panowie mam problem ze schowkiem Strieloka w sarkofagu. Poszedłem w miejsce pokazane na filmiku i nic tam nie było…

Dobra nieważne, to jeszcze nie ten etap :grin:

A ten schowek przy schodach to gdzie? Bo szukam tego filmiku co kiedyś był i nie mogę znaleźć.

Tutaj masz schowki Striełoka.

Czy ktoś wie co to za anomalia na bagnie w Dolinie Mroku?? zbliżenie do niej kończy się śmiercią.

1 polubienie