Filmik pomocny ale nadal u Doktora nie mogę ruszyć dalej. Mówi że coś jeszcze zostało w Sarkofagu
Obejrzyj dokładnie filmik po sarkofagu idziesz do czerwonego lasu tam są 2 schowki, a potem do baru i dopiero wtedy wracasz do doka.
To pochodna tego cuda z podziemi co jak wejdziesz to następuje zniszczenie pancerza. W grze występuje jeszcze w jednym miejscu takie cudo.
Ogólnie omijać ![]()
17 godzin temu, carlopapa napisał:
Czy ktoś wie co to za anomalia na bagnie w Dolinie Mroku?? zbliżenie do niej kończy się śmiercią.
Kolejna jest na Zatonie pod mostem… zanim się połapałem że nie da się przeskoczyć to z 5 razy wczytywałem
Przyjaciele! Zrobił ktoś questa na nadajniki 3 elektrokontrolerów? Za chiny nie mogę zdjęcia zrobić…
Każdy jest gdzieś indziej i ma swoją ochronę, którą wybijasz ze snajperki, jak trafisz w questowego to masz powiadomienie, wczytujesz save. Podbiegasz używając osłon lub się uchylają. Zdjęcie i w długą do następnego
Cytat
Przyjaciele! Zrobił ktoś questa na nadajniki 3 elektrokontrolerów? Za chiny nie mogę zdjęcia zrobić…
Wgraj sobie anticzita i fixa z tego tematu:
Mnie denerwują tego typu zadania, a jak sobie to wgrasz to tylko wyciągasz aparat a on sam robi zdjęcia.
Nadajniki umieściłem tylko wlasnie z tym zdjęciem mam problem. A ten antyczit i fix zapisów nie uszkodzą?
Nie nie uszkodzą, ale na wszelki wypadek zrób sobie kopię zapisów przed wgraniem anticzita.
Znalazłem w swoich zasobach fiksa dla v.2.09 na schowki. Ale nie zrobiłem sobie info do niego. Najprawdopodobniej są to schowki Kostii. Tyle tylko, że fix działa o ile został wgrany przed pierwszą rozmową z Kostią. Może to jednak być fix na schowki Kolekcjonera. Zadziała przed znalezieniem notatki. Dlatego sprawdzenie ( jeśli nie jest to nowa gra) powinno być zrobione z odpowiedniego zapisu.
Метки на тайники ОП-2_v2.09.rar
Dobrze by było, gdyby ktoś aktualnie grający to sprawdził.
14 godzin temu, carlopapa napisał:
Nie nie uszkodzą, ale na wszelki wypadek zrób sobie kopię zapisów przed wgraniem anticzita.
Gram na patchu 8.2 a tam jest podane na patcha 7.3 ![]()
Godzinę temu, dave23 napisał:
Gram na patchu 8.2 a tam jest podane na patcha 7.3
Jeżeli to jest fix na schowki Kolekcjonera ( a na 99% tak)- nr patcha nie ma znaczenia. I tak jak @kondotier pisze - znacznik pojawi sie w momencie pierwszego odczytania notaki o kolejnym schowku.
20 minut temu, boberm napisał:
Jeżeli to jest fix na schowki Kolekcjonera ( a na 99% tak)- nr patcha nie ma znaczenia. I tak jak @kondotier pisze - znacznik pojawi sie w momencie pierwszego odczytania notaki o kolejnym schowku.
Mi chodziło o ten cheat na robienie zdjęć…
2 godziny temu, dave23 napisał:
Mi chodziło o ten cheat na robienie zdjęć…
A to … proszę . Na patch 8.2
Witam w którym miejscu leży ten plecak niewidzialnych na wysypisku o którym mówi Wieprz w zadaniach błyskawicy??
Zadanie na kompleks WOŁKOW i latające wyspy, jestem już w szpitalu, zebrałem arty z ostatniej wyspy - zaliczyło mi zadanie ale nie dostałem smsa od Kartografa - w konsoli - zapisując grę - wypatrzyłem taki błąd jak na screenie - powie mi ktoś co spaściłem ? Nie zebrałem jednego schowka bonusowego w martwym mieście, bo nie mam tam jeszcze dostępu
Przepraszam że zdjęcie ale nie dałem rady zrobic prnscr a nie mam ekstra programów do tego ![]()
Zadanie się zakończyło, otrzymałem osiągnięcie kartograf, ale nie dostałem tego smsa co pisze na czerwono - czy to mi mocno utrudni grę?
edyta:
dołączam save tuż przed tym :
dobra gram dalej, nie wiem co się będzie działo - trudno - najwyżej nie skończę solanki…
W dniu 17.03.2022 o 16:58, boberm napisał:
16.Фотографирование(8k.2).rar 6.84 kB · 2 pobrania
A to … proszę . Na patch 8.2
Nie działa… Wypstrykałem całą klisze i nic🤔
@koboldzisko to zadanie jest poboczne. Nie musisz go kończyć. Mi też za pierwszym podejściem nie udało się go ukończyć i leciałem drugi raz. Jak zgarnąłeś wszystkie arty to jest git.
Kolejne podejście do moda i pytanko. Ma ktoś może działającego linka do tego “zmodyfikowanego silnika” dla wersji 8.2, aby usunąć napis developer mode ? ten z https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21 nie działa.
Witam robię właśnie zadanie “Tajemnica wysp” i tam pojawia się na Kordonie Maria i chce żeby odnaleźć jej męża i jest misja na uratowanie go na CEA-2 z rąk Monolitu, a jestem już po przymierzu z Monolitem i są neutralni w stosunku do mnie a niektórzy nawet przyjaciele a nie chcę tego stracić bo ganianie po Centralnej Prypeci i za każdym razem walczyć z nimi to zrobiło się już nudne. Moje pytanie brzmi czy jest jakaś opcja na ogarnięcie tego zadanie żeby Monolit znów nie stał się dla mnie wrogiem??