Gdzie mogę znaleźć lub kupić śpiwór bo szukam i szukam ale nic
@guccimucci5 Sprawdź u Sidora, on powinien mieć. Pamiętam że miał śpiwór w sprzedaży.
Guccimucci5 - jeśli sidor nie ma spiwora na stanie to będzie miał później jak wykonasz parę kwestów dla niego lub dla niego i paru zawodników z wioski.
Śpiwór już mam ale teraz pytanie czy jest jakiś mod który zwiększa loot u martwych NPC bo z ammo średniawa bo max 10 sztuk do kałacha znajduje a u handlarza srogo liczy za paczkę no i jak jesteśmy przy modach to jakiś spawner jest? Bo z doświadczenia z NS2016 przyda się jak psycha siądzie albo gra powie że nie zdobędziesz tego itema i koniec.
Godzinę temu, guccimucci5 napisał:
mod który zwiększa loot u martwych NPC
Godzinę temu, guccimucci5 napisał:
jakiś spawner jest?
Poczytaj sobie w #1 poście, znajdziesz tam spolszczony spawner + ułatwienie od Junxa. Są też tematy w poradnikach z instrukcja instalacji dodatków do moda.
Na początku ta amunicja owszem pomaga ale potem ma się jej tony i nie ma co z nią zrobić ![]()
Witam. przeszukalem forum ale nie znalazlem aby ktos mial taki problem. Problemem jest brak Czarnomora . Szukalem go po zrobieniu fotek i przed , nie ma go na terenie fabryki , przeszukiwalem tez marte zombiaki ale i tam go nie bylo . Raz pojawil mi sie zombi z ktorym moglem handlowac ale nie byl to czarnomor i nie bylo zadnych opcji dialogowych tylko standartowe - Do widzenia . Czy jest mozliwosc aby sie spawnowal w innym miejscu niz teren fabryki kompleksu X 16 ?
A moze ktos ma sejwa w trakcie lub po zebraniu tej snajperki aby ruszylo dalej z blyskawiaca ?
Edit film nz czaszki znalazlem
Macie może jakiś mod na więcej artefaktów na pasku? Bo widziałem że gość miał więcej slotów na arty niż ja a w sumie przydało by się coś takiego.
Z braku innych modów do grania, dla zapełnienia tej dziury chcę pograć i w tego.
Pobrałem go z tego odsyłacza OP-2.1+Patch 8.2 . Ale coś mi się to nie widzi. Czasy pobierania plików były sekundowe, co przy takim modzie jest raczej niemożliwe. Ktoś mnie oświeci, czego brakuje?
DODANO
Już sam sobie wyjaśniłem. To opis do odsyłacza wprowadza w błąd. Znak plusa w opisie sugeruje, że jest on do moda już z patchem. Ale moda w nim nie ma.
@Agrael Sugeruję zmianę tego opisu, bo są pod nim tylko sprawy związane z patchami.
PODBICIE TEMATU.
Mod postawiony i uruchomiony bezproblemowo.
Mam pytanie do wyjadaczy OP 2.1, a szczególnie do @smox , bo sygnalizował ten sam problem.
Czy w tym modzie, oprócz szybkich zapisów i zapisów na lokacji będzie można robić swoje zapisy z menu?
Te zapisy na lokacji owszem, są wygodne, ale chciałbym robić swoje z własnym opisem. A pomimo okienka w hUDzie do ich robienia, nie da się tam nic wpisać.
@kondotier weź sobie zrób kilka/kilkanaście zapisów najpierw przez konsole, a potem będziesz je nadpisywał. Bo tak przez menu nie dało się chyba zrobić.
@kondotier
Gotowe. Wstawka OP-2.1 i tak czeka w kolejce do gruntownej poprawy, ale zmienić zawsze można.
Da ktoś odświeżony link do configs itd bo tamten wygasł.
@Szramowski Rozpakowane pliki patcha 8.2.
https://drive.google.com/file/d/1nJqIkmTCp1IliM6eHKLmIPbhvRhFXTxo/view
Link pochodzi z tej strony
https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyrjaemsja-v-fajlah-op-21/
Dwa pytania.
-
Czy oprócz noża otrzymanego od Kuzniecowa za zabicie pijawki, można jeszcze gdzieś znaleźć, zdobyć, kupić nóż?
-
Ma ktoś fiksa, na jeszcze niższy niski przysiad niż daje mod?
Ad1 Zaparł mi się Kuzniecow i nie ma dialogu na zabicie pijawki. Dostał wódkę, będę szukał kart. A ja już idę po dokumenty z Agro. A bez noża części mutków mi wiszą. Mam młot.
Ad2. Wstawiłem fiksa z rus strony cziterzenia i nie dość że nie zadziałało, a jeszcze na minimapie dostałem czerwony napis “Develpoer cuts save restrikted” . Ale zapisy mogłem robić. Coś mi świata, że był taki antyczit do wstawienia, likwidujący ten napis.
Ad1. Noży i innej broni białej jest potem w ciul.
@tom3kb To chyba jeden z uroków tego moda. Poskarżyłem się na Kuzniecowa, wróciłem do gry i przy kolejnym podejściu dziad już miał te dialog na kilka zadań, w tym na pijawkę. Krótka piłka i nóż w slocie. A na zrzutach, to nie Godzina grozy, ale obrońcy Wilkowej maszynki do golenia.
Prawie bez strzelania. Ze strzelby rozwaliłem trzech.
Zapytacie jak? Dwa kanistry z benzyną znalezione w elewatorze i dwa granaty. Ale fpsów miałem tyle co kot napłakał. Ledwo mogłem odejść.
@guccimucci5 @suchy1280 Wesprzyjcie mnie. Daję zapis do zabrania schowka Kolekcjonera pod mostem. Weźcie mi go. Wojsko po wódce, nie strzelają.
dzień 2. 20.42. kordon.dds dzień 2. 20.42. kordon.sav
I to jest jedna z przyczyn, że OP określiłem modem od sadystów dla masochistów.
Oczywiście, każdy kto ma OP 2.1 na kompie, może mnie wesprzeć. Albo działającym fiksem na jeszcze niższy przysiad.
Cytat
Macie może jakiś mod na więcej artefaktów na pasku? Bo widziałem że gość miał więcej slotów na arty niż ja a w sumie przydało by się coś takiego.
30 artów:
https://stalkerportaal.ru/board/op_2_2/30-artefaktov-na-poyase/42-1-0-820
@kondotierSpróbowałem i nawet się do niego dostałem… ale wojskowi niestety dalej są spragnieni i za spust pociągają ![]()
Posiadasz zapis przed podarowaniem niebiańskiego nektaru wojskowemu?