@Zwinny Musisz znaleźć dwie części recepty na niego podczas fabuły snajpera. Jeden jest opisany jako “Ślicznotka w klatce” w pda i on jest na Magazynach wojskowych a drugi bodajże w schowku Propera na dźwigach na Zatonie.
Ten schowek propera zgarnąłem ale tam chyba nie było żadnego przepisu a o “Ślicznotka w klatce” pierwsze słyszę.Mam wrażenie że coś się zbugowało
@Zwinny Popatrz czy nie masz takiego opisu w zakładce Dane na PDA.
A jeszcze coś mi się kojarzy że połowa recepty może być w bonusowym schowku Resident Evila w rurze pod kompleksem wentylacyjnym na Jupiterze chociaż nie jestem pewien.
Dobra już mam tą receptę a nie pamiętasz skąd wziąć na skaczącego pseudogiganta?
@Zwinny Na VK pisze że po zakończeniu łańcuszka zbierackiego u Sacharowa i oddaniu mu kontenera na embriony.
No więc ja nie mam przepisu, trochę popatrzę i najwyżej trzeba spawner odkurzyć
A to nie było za te kombinezony Ducha coś kojarzę.
Już wiem u winsora za cykliczne na detektory wpada
Udało Ci się zaawansowany detektor artów nr 3 odszukać?
A sacharow nie sprzedaje? Ja jeszcze nie grałem od tamtej pory, zmęczył mnie już ten mod, zobaczyłem na wiki że jest ten embrion u winsora za cykliczne
Ja już zakończyłem przygodę. Więc nie pomogę choć moda mam. Może kiedyś wrócę tam sobie luźno pobiegać.
12 grudnia 2025r. premiera kolejnego dodatku do OP 2.2 (autor wcześniej wypuścił dodatek Schowki Deimosa). Co nowego w tym “Infiltratorze” nowe zadania, w tym dwie nowe linie fabularne, które rozgrywają się na wcześniej nie wykorzystanych lokacjach, nowe przedmioty, nowe uzbrojenie i wiele innych.
Aha, dodatek nie będzie wymagał rozpoczęcia nowej gry, będzie można grać na starych zapisach.
Na koniec krótki filmk czego możesmy się spodziewać:
Ps. Chyba do Zony chociaż na chwilę musiał Doomguy wpaść w odwiedziny🤔
Jak zapełnią puste lokacje to ciekawe ile czasu zajmie przejście wszystkiego od zera omg, ale fajnie że op nie umarł i dalej jest rozwijany
Dajcie znać jak to wygląda? I czy spolszczenie działa a jak nie czy idzie grać po angielsku.
Pewności na razie nie mam ale pewnie będzie wymagała najnowszego patcha do Op 2.2 15.03.2023, a ta wersja nie była przetłumaczona na polski. Tak było już z poprzednim dodatkiem jeśli chodzi o wymagania.
W tym patchu było trochę zmian w opisach więc po zarzuceniu na niego spolszczenia ze starszej wersji jakieś problemy będą, no chyba, że ktoś ma np opka skończonego i odpaliłby sobie zapis jakiś dowolny żeby ograć tylko dodatek.
A ale tu też mogą być problemy bo nie pamiętam czy zapisy ze starszej wersji działałyby na tym najnowszym patchu? ![]()
Schowki Deimosa ograł @Wariat ale nie wiem czy grał na polskim opku, napisał tylko, że na kopii żeby nie namieszać sobie.
Opka już dawno ukończyłem wiec to mam z głowy. No ni warto będzie spróbować.
Wyszedł ten nowy dodatek do Op 2.2, tak jak pisałem wymaga patcha 15.03.2023.
Z tego co czytam to wątek rozwija się z przechodzeniem OPka, głównie w drugiej połowie gry. Tam jest coś napisane o linii fabularnej “Snajpera”, aż tak dobrze, na modzie się nie znam żeby pamiętać, o którą linię chodziło.![]()
Dodatek rozgrywa się głównie na 7 wcześniej nie wykorzystanych lokacjach, zaludniono je i w ogóle. Są dwie główne linie fabularne, rozbudowana fabularnie wersja Schowków Deimosa i nowa Broń masowego rażenia.
Wspomniane jest o 12 questach głównych i 100 cyklicznych, no i wiadomo nowe pukawki, pancerze, schowki itd.
Oddzielnego tematu mu nie robię bo u nas to będzie raczej ciekawostka dla tych paru osób co postanowi ograć po rusku ![]()
No ale jakby ktoś chciał to link do tematu na Ap Pro, a tam wiadomo szczegółowy opis, linki, porady, instalacja itd: Klik
Fabuła Snajpera to Fenir i jego zadania. Najlepszy pancerz w grze z niej leci.
Pytanie czy któryś z naszych tłumaczy o ile jeszcze jacyś są. Byłby w stanie zerknąć w te dodatki i przetłumaczyć?
No i plus do tego raczej potrzebny by był najpierw przetłumaczony najnowszy patch do opka.
Jeszcze miał wyjść ten Convergence rozszerzenie