Powrót do Zony

Witam .Jestem przy zadaniu sejf na Szewczence - tam gdzie podłącza się trzy akumulatory. Jaka jet kombinacja włącz/wyłącz nieznane urządzenia, tak aby można było przejść anomalię i otworzyć sejf?. Gł. bohaterowi zabrakło wódki i ma problem z rozróżnianiem kolorów.

Brix32 - tutaj wszystkie filmy:

Tutaj film który cię interesuje, od 31:00:

Witam i wielkie dzięki za filmy. Załapałem o co chodzi, ale niestety bez wódki się nie obejdzie - widok jest czarno-biały. Muszę gdzieś znaleźć wódkę.

Pójdź do swojej bazy na tartak - liesopiłka, tam jest znachor, on ma wódkę.

@brix32 też po tej lokacji latałem z czarnobiałym obrazem, dalej już tego problemu nie miałem, wódy było w opór, a nawet można ograniczyć alkoholizm bohatera ale to z fabułą zobaczysz.

Dziękuję za odpowiedzi. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz - znalazłem dwa paszporty nieżyjącego i mam pytanie, czy je trzymać? Będą do czegoś potrzebne?

Witam. Mam problem ze spolszczeniem, zrobiłem wszystko tak jak było w instrukcji, efekt finalny załączam.

Zew Prypeci Steam’owy, wersja gry się zgadza.

Co jest nie tak?

@Raizo601 to jest samodzielny mod, a nie do wrzucania na grę.

8 minut temu, tom3kb napisał(a):

@Raizo601 to jest samodzielny mod, a nie do wrzucania na grę.

Sory, chodziło o mod “Ocalały: Ucieczka z Zony” , za dużo kart otwartych miałem na kompie, i nie w ten temat poszło.

Witam. Mam problem z pobocznym zadaniem spuścizna - znalezieniem zwłok Muchoboja, niestety w miejscu za garażami w zakładzie utylizacji zgodnie z poradnikiem “Powrót do zony” tryb przygoda - zwłok Muchoboja nie ma. Przeglądam cały obszar zakładu utylizacji, ale zwłok Muchoboja nie ma. O co może chodzić?

Nie działa również po ponownej reinstalce. Co należy robić?

@Wania_Kindżał zainstalować odpowiednie biblioteki vc++, dla bezpieczeństwa ze stronki microsoftu albo jakiejś legitnej.

1 polubienie

W dniu 15.11.2024 o 22:49, tom3kb napisał(a):

@Wania_Kindżał zainstalować odpowiednie biblioteki vc++, dla bezpieczeństwa ze stronki microsoftu albo jakiejś legitnej.

Zainstalowałem najnowsze, ze strony Microsoftu. Nie działa dalej niestety.

41 minut temu, Wania Kindżał napisał(a):

Zainstalowałem najnowsze. Nie działa dalej niestety.

Nie najnowsze tylko te, których dotyczy ten błąd (chyba widziałem 2015/2017/2019 no ale to sobie googlnij). Dodatkowo możliwe, że jeśli masz system 64bitowy i tak musisz też dodatkowo zainstalować te dla systemów 32bitowych.

Zobacz w ogóle jakie masz te biblioteki np: 2005, 2008, 2012, 2015, 2017, 2019 itd.

Ps. A zobacz do moda czy tam nie ma też w jego folderze jakiegoś folderu z dodatkowymi programami typu openAL i którąś wersją vc++. Bo ostatnio często były dodawane. Folder typu tools albo coś w tym stylu.

1 polubienie

Rozumiem, dziękuję.

@Wania_Kindżał no może być, że trochę będziesz musiał pokombinować.

Albo olać temat bo modów do wyboru jest :poop:

1 polubienie

14 godzin temu, tom3kb napisał(a):

@Wania_Kindżał no może być, że trochę będziesz musiał pokombinować.

Albo olać temat bo modów do wyboru jest :poop:

Właśnie zacząłem Anomaly, więc pewnie będzie co robić.

Wysłałby mi ktoś autosave’a “przygoda. spotkanie z grupą”? Mój jest zbugowany, w miejscu gdzie powinien być kanister z benzyną na wieży on się nie pojawia.

@Wania_Kindżał bo kanister ma kilka miejsc spawnu w bazie, w temacie były nawet zdjęcia jak poszukasz.

1 polubienie

Dziękuję, już miałem zrezygnować z tego moda.