Mam taki problem:
Mam zabić bandziorka nożem do rzucania na Dziczy , robię to i nie chce mi zaliczyć zadania.
A dokładnie to: Zabić Chrona miotając nożem
Mam taki problem:
Mam zabić bandziorka nożem do rzucania na Dziczy , robię to i nie chce mi zaliczyć zadania.
A dokładnie to: Zabić Chrona miotając nożem
@ bolo
Wrzuć gdzieś sejwa na hosting tuż przed atakiem na Chroma. Sprawdzę wieczorem o co chodzi.
Tak uczciwie powiem, że nie za bardzo wiem nawet co to jest hosting, poniżej sejw , jak to nie w tym miejscu miałem wkleić to wybacz laikowi.Nowy Archiwum WinRARa.rar
Potrzebny jest sejw zanim zaatakujesz punkt na Dziczy. Może ważna jest kolejność. Ja najpierw zrobiłem Chrona, a potem dopiero resztę bandy.
@ bolo
Z podestu, który jest obok wagonu ustawionego prostopadle do wagonu, przed którym stoi Chron. Wchodzisz na barierkę, wychylasz się w lewo i rzucasz. Spróbuj tego sposobu.
A jakby Ci się nie udało tego dokonać, to masz poniżej sejwa z zaliczonym zadaniem “zabicia Chrona nożem do rzucania”.
Musiałem “zmusić” grę, by je zaliczyła, bo faktycznie coś nie zaskakiwało z tym nożem, a jak go zastrzeliłem, to zadanie nie zaliczało się.
Tak więć spróbuj mojego sposobu opisanego powyżej, bo jestem ciekaw czy kolejność faktycznie ma znaczenie.
Niestety nie zaliczyło mi zadania a zostawiłem jednego z obstawy i ubiłem Chrona to mi nawet nie zaliczyło zlikwidowanie bandytów. Zobaczę na Twoim swjeie, dzięki.
Taki problem był jak testowaliśmy BETĘ RUS tego moda.
Jesteś pewien, że zainstalowałeś wszystko jak należy ?
Instalowałem zgodnie z poradnikiem, głowy nie dam, że ewentualnie coś nie poknociłem, ale wydaje mi się, że nie. Na Twoim sejwie poszło, nawet w barze dialog z Zmieniającym … był troche inny niż przedtem tzn. przedtem po dialogu barman zniknął a teraz zmienil się i dopiero wtedy zniknął.
Szkoda, że uruchomiłeś ten dialog w Barze… Zmieniający pod postacią Barmana miał dobre ceny skupu złomu
Mam takie pytanie, jak długo będę nosil w plecaku ileś tam KSENOFORMÓW, zajmują miejsce.
Schowaj je sobie w jakimś schowku, bo nie pamiętam, czy na tym etapie gry jeszcze Ci się do czegokolwiek przydadzą.
Przy tobie zostanie tylko jeden tzw “Złoty Kotlet” - ten, o którym ciągle Ci będzie marudził Zmieniający Oblicza. Potem w trakcie gry zabierze go od Ciebie jeden z NPCów.
Bardzo dziękuję.
Prosze o poradę jak trochę zwiększyć udzwig, mogę nosić 100 kg ale to troszke za mało.
Witam,mam mały problem z zadaniem Chłodna stal,mianowicie po zabiciu bandziorów nie zalicza mi zadania.Wszystkich co do jednego zabiłem nożami do rzucania,niestety po wejściu w ten punkt z domkiem nic się nie dzieje.Pytanko, czy muszę wykonać to zadanie,czy mogę sobie je odpuścić?
@ JARO19
Zadanie konieczne do wykonania. Spróbuj jeszcze raz je zaliczyć wgrywając sejwa sprzed rozmowy, w której je otrzymałeś. Zadanie zalicza zabicie wszystkich za pomocą noży do rzucania, a nie wejście na punkt. Nie uciekł Ci jakiś bandzior gdzieś w krzaczory ?
Jak to nie pomoże, to podrzuć sejwa. Coś wykombinuję
JARO19 - przyczyną nie zaliczenia, może być nie przeprowadzenie wszystkich koniecznych rozmów w Bazie CzN. Musisz mieć unikatowy pistolet i kilka innych fantów. Pogadaj z wszystkimi w bazie. I chyba dopiero powrót do bazy ( za dużo czasu minęło gdy grałem w moda ) i rozmowa o zadaniu skutkuje uruchomieniem dalszej gry.
Natomiast nie koniecznie musisz pozabijać bandytów nożami. Ja ich powystrzelałem, zadania mi nie zaliczyło już po pierwszym strzale, ale grać mogłem dalej, bez problemów fabularnych.
Dziękuję za pomoc,hmm rozmawiałem ze wszystkimi w bazie łącznie z Witalijem(cerkwia),niestety nie zalicza mi tego zadania,próbowałem parę razy,tak jak pisałem wcześniej, zabijam ich nożami i raczej wybijam wszystkich, bo za każdym razem jest 12 trupów.Głupie pytanie, próbuję dodać tego sejwa do postu i wyświetla mi się nie masz uprawnień do wysyłania tego typu plików,o co kaman?Chyba że coś żle robię :P.
Musisz go spakować przy pomocy jakiegoś hostingu i wstawić link do niego.
Ale najpierw znajdź kogoś, kto będzie chciał i mógł Ci tego sawa sprawdzić. Nie wiem, czy jeszcze ktoś oprócz Ciebie gra w ten mod.
A po zabiciu bandytów wróciłeś do bazy na rozmowy?