Gra mi crashuje w podziemiach agropromu po skorzystaniu z drabiny i podejściu dalej do drzwi
stack trace:
0023:0C940875 xrRender_R4.dll
Gra mi crashuje w podziemiach agropromu po skorzystaniu z drabiny i podejściu dalej do drzwi
stack trace:
0023:0C940875 xrRender_R4.dll
@kofobewJeżeli dobrze pamiętam to w Podziemiach Agropromu trzeba było zmieniać render z DX11 na DX10 lub nawet DX10, albo oświetlenie statyczne - musisz metodą prób zobaczyć na którym Ci pójdzie, a jak wyjdziesz już z podziemi to możesz z powrotem wrócić do tego renderu, na którym grasz.
4 godziny temu, Szczepan9205 napisał(a):
@kofobewJeżeli dobrze pamiętam to w Podziemiach Agropromu trzeba było zmieniać render z DX11 na DX10 lub nawet DX10, albo oświetlenie statyczne - musisz metodą prób zobaczyć na którym Ci pójdzie, a jak wyjdziesz już z podziemi to możesz z powrotem wrócić do tego renderu, na którym grasz.
Zgadza się, gra się crashowała przed tą informacją. Po zmianie oświetlenia na statyvzne udało się. Rozumiem, że po tych dokumentach już żadnych zadań fabularnych nie ma…
@kofobewSzczerze? Nie pamiętam bo dawno ogrywałem SGM, ale na pewno fabuła leci dalej bo mod się kończy klasycznym zakończeniem Zewu - odlotem z Zony. Nie pamiętam tylko jak to szło fabularnie - czy do Agropromu się wracaliśmy jak już dotarliśmy na Zaton, Jupiter i do Prypeci czy po początku na Kordonie lecieliśmy na Wysypisko i stamtąd do Doliny Mroku, Baru lub Agropromu.
Kofobew - 40 filmówe z finałem na Agropromie - zobacz co cie czeka i co możesz jeszcze zrobić:
Wrzuć ktoś to jeszcze raz na dysk gogle bo nie da sie pobrać a z tym mega to zaraz pi3rdolca dostane kilka h czekania na jakieś transfery i dalej nie pobiera
@Trynda z mega bez rejestracji to raczej takiego dużego pliku nie pobierzesz.
Jakby co to mod jeszcze jest np tu https://cloud.mail.ru/public/C2G9/u1hMbxmD8 ale nie wiem jak szybko stamtąd zasysa.
Witam ogrywam sobie właśnie moda drugi raz i mam problem jak parę osób wcześniej czyli “error 8 Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie”, pogram kilka minut i wywala, próbowałem zmieniać rozdzielczość na mniejszą (normalnie 1920x1080), ustawienia graficzne także pozmniejszane na minimum ale nic zbytnio nie działa, czy ktoś znalazł jakieś rozwiązanie tego problemu?
specyfikacja:
i5-9600kf
rtx 2070S
32 gb ramu
W dniu 18.10.2024 o 01:46, Trynda napisał(a):
Wrzuć ktoś to jeszcze raz na dysk gogle bo nie da sie pobrać a z tym mega to zaraz pi3rdolca dostane kilka h czekania na jakieś transfery i dalej nie pobiera
co do mega to polecam mega downloader, problemów nigdy nie miałem samego sigerous’a pobrałem chyba w 15 minutek
Link do programu na drive: https://drive.google.com/drive/folders/1RHDmR0_z2nnmzWbNKETHjwldDTmTKUKA?usp=sharing
@scigacz1975 jeszcze na takim czymś znalazłem:
Da się włączyć HUD na poziomie mistrz? Granie bez HUD mnie nie jara ani granie na niskim poziomie trudności ![]()
Da się przywrócić stare PDA ale to mniejszy problem w sumie.
Z góry dzięki
Jak naprawić zbugowane głuszcza w zatonie - stoi przed windą i celuje gdzieś w górę. Jakiś plik usunąć czy coś?
@scigacz1975 a nie ma w pobliżu jakichś wrogów do ubicia? A najszybciej wczytaj wcześniejszy zapis zanim schodzicie na dół np.
wrogów wybiłem łacznie z pijawkami w podziemiach, save nie pomógł, switch distance na 150
edzia: o co chodzi z misją w czerwonym lesie - ganiam przy wiedźmińskim kręgu i nic nie znajduję
Ścigacz1975 - z tego co pamietam to artefakt cos jak oaza to jest na drzewie obok “wypustek” wokół dołu.
ok - jeszcze pytanie gdzie szukać na jupiterze anomalii-przejścia na dolinę mroku
@scigacz1975 chyba pod kołem Pogłębiarki w kamieniołomie.
Przed gąsienicami koparki od strony wykopaliska, jak staniesz pod odpowiednim kątem zobaczysz kulistą sferę.
Dzienks - znalazłem. Teraz szukam schowków wolności w dolinie mroku