Sigerous Mod 2.2 S.N.I.P.E.R

Tu masz, drugi post jakie są zadania na danej lokacji, kolejne posty dokładny opis.
http://sigerous.ru/forum/14-3824-1

1 polubienie

Mam tylko 1 Gamedate.http://www.sendspace.pl/file/cf32795f7c12c63b1d07222
Rozpakowuje Teraz 7-ZIP nie winrarerm.

No i pojawił się pierwszy wylot:

*```
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can’t open section ‘’. Please attach [*.ini_log] file to your bug report

Czyżby chodziło o pamięć? Bug trafił się w Zatonie przy zaciemnieniu.

Fatal error wstawiamy w kod<>. cichy

W zadaniu o znalezienie towaru wojskowych po rozmowie z Bagrationem mam już georadar . Co powinienem robić dalei aby znależć towar wojskowych .

Mam problem przy ładowaniu gry:

*```
FATAL ERROR

[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader
[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreFS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : d:program filesgsc world publishings.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatatexturesnwmumpwpn_aek919k.dds
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.

Duża litera, fatal error wstawiamy w kod<>. cichy

“Brak wystarczającej ilości zasobów dla wykonania tego polecenia” - przeczytaj ten temat, powinien pomóc: http://stalkerteam.p…z-pamiecia-ram/ .

@Kowalosiu69 - odpowiedź była w temacie czystego SGM 2.2 - idź tam gdzie jest pociąg na Bagnach. Powiadomienie o odnalezieniu przesyłki wyświetli Ci się na ekranie.

100 wskazówek i mądrych porad: porada #35 nie dłubcie “się” w nosie … . Chyba miało być “sobie” ale nie znalazłem tematu do zgłaszania błędów polonizacji Snipera.

1 polubienie

Jest na Trackerze. "Nie dłubcie sobie w nosie bo… "coś z mózgiem jak pamiętam.

W poradzie #60 również jest literówka.

Taj jak pisał @cichy…Jest już otwarty Tracker dla tego moda..zgłaszajcie błędy do poprawy z foto koniecznie bo to ułatwia wyszukiwanie.

Link…http://stalkerteam.p…stalker-sniper/

Jak ktoś ma czasu trochę…

Gdzie w kordonie można przeżyć emisje…bo ani w posterunku wojskowym ani w wiosce jest to niemożliwe…

Nie ma schronienia na Kordonie i kilku innych lokacjach.(jeżeli nie pomyliłem modów.. )…potrzebne są specyfiki, które handlarz sprzedaje po 1000.
W inwentarzu nazywa się ..ANABIOTYK. Inna opcja to spróbuj przespać emisję.

Nie ma schronienia na Kordonie i kilku innych lokacjach.(jeżeli nie pomyliłem modów.. )

Nie pomyliłeś Pierwszy anabiotyk dostajemy od dowódcy posterunku wojskowego, potem trzeba sobie radzić tak, jak napisał @malakas w poprzednim poście.

Mam regularne wypady już przy odbijaniu pierwszej wioski.

*```
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can’t open section ‘’. Please attach [*.ini_log] file to your bug report

Nie zależnie od ustawień, śmiga na wymaksowanych i średnich tak samo, a crash leci dalej.

Mod pobrany z torrenta. Wykorzystanie pamięci przy crashu wynosiło 62%.

Nie pomyliłeś Pierwszy anabiotyk dostajemy od dowódcy posterunku wojskowego, potem trzeba sobie radzić tak, jak napisał @malakas w poprzednim poście.

Myślałem że skoro są emisje w tych lokacjach to także są bezpieczne miejsca…to moim zdaniem trochę do pupy,że zapomianiano o tym lub celowo tego nie dodano. Wy też macie lola, że po ulepszeniu podstawowej snajperki traci swoje ,wspaniałe właściwości" tj celność,niezawodność itp?Jest lol z uruchamieniem gry gry pod win 7 64 i może dlatego mam ctd.

Cichy ja to tylko w pozytywnym znaczeniu o ile można tak napisać;-)

Nie używamy wulgaryzmów. cichy

Taki już urok ulepszeń. Musisz dokładnie czytać, co która modyfikacja daje, i nie walić wszystkich jak leci.

@apg2312 ma rację, grając w moda i nie tylko, należy czytać informacje w oknach dialogowych. Jest to najbardziej wskazane w modach, bo w podstawkach nic nowego się nie pojawi i jak ktoś w podstawkę gra już któryś raz z kolei, to zna na pamięć prawie wszystkie pytania i odpowiedzi. Mody mają tą specyfikę, że zmieniane są i dodawane też zadania, co zmienia naturalnie treść rozmów i kto czyta tylko pobieżnie, może mieć potem problemy ze zrobieniem zadań, czy to jak w tym przypadku kolegi @Gulgoi, spapranie sobie porządnej pukawki. Dobry stalker, to wie co mówi i wie co mówią inni.

1 polubienie

Ja wszystkich ulepszeń nie zrobiłem ale po ich zamontowaniu broń nagle szybko się psuła i mniej celnie strzelała choć właśnie ulepszałem także celność. To chyba błąd , że jak zaczniemy tą broń ulepszać to coś się knoci.

Zawsze możesz pobawić się w edycję plików odpowiedzialnych za ulepszanie broni - ja tak zrobiłem, bo miałem ten sam problem co Ty.
Ale w sumie, w tej snajperce wystarczy ulepszyć celownik - o ile się nie mylę wystarczy dodać zoom i wykrywanie źródeł ciepła…i nic więcej nie potrzeba :slight_smile: