Mam problem na Bagnach nie wiem jak wykonać zadanie z odnalezieniem ładunku wojskowych. Obszedłem wszystkie miejsca. Został mi tylko park maszynowy na którym został jeden bandyta ale on się nie da zabić. Jak ktoś wie to proszę o podpowiedź.
@Elkitrim, czy zabicie tego gościa na Parku Maszynowym, spowoduje zaliczenie tego zadania?
Ładunek wojskowych jest w jednym z wagonów na północy.
sedoro byłem przy tech wagonach ale niczego nie znalazłem, może źle szukam, pójdę jeszcze raz, a może potrzebny specjalny przyrząd żeby go znaleźć
Tak musisz mieć detektor, który robi ten mechanik z Kordonu, chyba jakoś tak to było.
Witam, mam mały problem, podczas gry w tego moda co jakiś czas mam wylot do pulpitu niestety bez loga.. Czy da coś się z tym zrobić?
Drodzy moi,
gips zdjęty, ale 26 dni stacjonarnej rehabilitacji przede mną. Do tej pory szło ciężko i nie miałem okazji pograć. Teraz szykuje się na kilkunastodniową sesję. Jest problem ! Nadal jestem w początkowej fazie. NIe mogę wysadzić drzwi, pomomo licznych wariantów podejścia do problemu. W kolejnych grach różne ładunki, wrzucone pod drzwi i łup !!! A te drzwi ni … Podpowiedź poproszę ładnie !!!. A propos emisji - nie tylko anabiotyk, ale jeszcze śpiworek i przespać ( w miare bezpiecznym miejscu )
W piwnicy w wiosce jest świetny łaunek z detonatorem - to ten. Rozkraczysz drzwi bez problemu
Znalazłem w czerwonym schowku PC-15. W piwnicach nic ! Tym ładunkiem robie dużo buuum i jedynie jak nie uciekne, to urywa mi nogi. Drzwi jak to drzwi, nic nie mówią i są zamkniete. Czy może potrzebny jest jakiś inny ladunek ? Powoli zaczyna to być nużące. Filmik zobaczyłem i tam nic innego nie robią. Może nie wykonałem jakiegoś warunku? Czerwonych wybiłem wszystkich, bo biegam po terenie i wrogów “niet”
Ps.
Już wiem !!! W tym rejonie można znaleźć 2 lub 3 ładunki, ale drzwi rozwala jedynie pakiet z wioski, pozostałe przy drzwiach robią dużo hałasu. Juhu !!! Idę dalej.
Ps2.
Dwa dni minęły i już jestem na ATP. Co można było wykończyć, to wykończyłem a teraz gra wykańcza mnie. Sejf jest, lodówkę potraktowałem nożem i trochę się otworzyła, Ale gdzie kluczyk ? Rano rehabilitacja, po obiadku spanko i w ten sposób noce są moje . Na sniadaniu mamroczę " gdzie ten kluczyk, gdzie kluczyk ?" i wszystkie kobiety ciekawie sie na mnie patrzą. A wiecie jakie kobiety i w jakim wieku przebywają w sanatoriach rehabilitacji narządu ruchu ? …eeeee, nie wiecie!!!
Chmm może to głupie pytanie ale co nalezy zrobic aby w tym modzie nadal było słychać lektora polskiego?
A to chyba jakiś żart…
*```
FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : out_of_memory_handler[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 336[error]Description : [error]Arguments : Out of memory. Memory request: 16 K
Bo mam 16GB ramu...
Wszystkie mądrale postanowiły mi dokopać i zero podpowiedzi, ale ja umnyj. Dla wszystkich początkujących- w tym modzie po dotarciu do miejsca lub porzedmiotu fabularnego nie następuje automatyczne przekierowanie, jak w podstawkach. Trzeba efnąć. Efnąć, czyli wcisnąć “F” , pomimo braku zachęty w napisie, jaki sie pokazuje. Tak trzeba zrobić z drzwiami w norze Sidorowicza ( wtedy zadziała ładunek wybuchowy ), albo przy sejfie bandytów w ATP. Po dotarciu do sejfu ( jak sie pokarze napis . że zamknięte ) efnąć i wtedy dojdzie do przekierowania na kluczyk. Dalej już proste…
Panowie podchodzę już któryś raz z rzędu do zadania odprowadź oddział monolitu, i za każdym razem gdy podchodzę do nich z ludźmi powinności to otwierają ogień, nie wiem czy tak ma być w tym modzie? W podstawce, wdrażali się w struktury powinności i zadanie zaliczało ![]()
Źle coś zrobiłem?
0023:05582B7A xrPhysics.dll, phcapture_destroy()
Nie gryzie się z gunpackiem?
Swoją drogą niezniszczalne SWD, dane nam na poczatku ZAJEBIŚCIE ułatwia rozgrywkę (500 pestek heja-ho!)
Mam taki oto problemik
*```
FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : …- zew prypecigamedatascriptsui_mm_opt_main.script:205: attempt to call method ‘NeedVidRestart’ (a nil value)
Wywala mnie do pulpitu po naciśnięciu zastosuj w opcjach nawet bez wprowadzania zmian.
@ s4top
Wejdź do głównego folderu gry, zmień nazwę folderu gamedata na inną (np.: gamedataXX), odpal ponownie grę - powinien załadować Ci się czysty Zew Prypeci. Ustaw sobie wszelkie parametry video gry (bo jest u Ciebie jakiś problem z tym elementem) i “zastosuj” zmiany.
Następnie wyjdź z gry, przywróć pierwotną nazwę folderu gamedata i odpal ponownie grę.
Zmiany inne niż graficzne nie będą raczej powodować wysypu gry.
Witam wie może ktoś gdzie jest anomalia przestrzenna przenosząca do doliny mroku? Bo pół dnia już szukam i nic!!!
Poszukaj w temacie bo już było.
Jest na równinie tej z helikopterem.
Czyli na tej z polem minowym?
Pomocy gdzie jest trzeci tajny dokument z x-18?
Witam,mam taki problem-jestem na magazynach wojskowych i mam się udac do zatonu by przejść na agroporm ale przy każdej prubie sejwu lub użycia przejścia na inną lokację wywala mnie na pulpit i w logu ne ma zapisu o błędzie.
Witam wszystkich,
Mod jest rzeczywiście świetny, niemniej jednak chciałbym trochę nacieszyć oczy “fajerwerkami” pogodowymi z atmosfear 3. Wiadomo mi jest, że w przypadku SG 2.2 można zasymilować AF3 (przy pomocy małego patcha). Czy ktoś z Was próbował? Jeśli nie, to pytanie kieruję to technicznie obeznanych. Czy takie połączenie sniper+AF3 byłoby możliwe i obeszłoby się bez żadnych kolizji?
Czekam na Wasze cenne rady
Pozdrawiam