Czasami zdarza się przeoczyć jeden link. A wcześniej przeoczyłem tego fixa, bo nie śledzę tego moda na bieżąco. Sprawdziłem temat tego moda na rosyjskim forum i był tam fix. I go później dodałem do tematu.
Ukończyłem Zew Prypeci z tą paczką broni. Muszę przyznać, że ciekawe egzemplarze broni sprzedaje Żwawy. Dla przykładu Wintar:
\Nie wiem, czy czasami Gauss nie powinien mieć 10 naboi, a nie 11.
A dla M249 naboje z taśmy powinny się skończyć, jeśli już dążymy w stronę realizmu…
Gauss powinien mieć 10, ale pewnie działa ten sam system co w reszcie broni czy Gunslingerze, czyli osobny nabój w komorze. Raczej zbyt wiele sensu to tutaj nie ma, ale ok
Da radę jakiś mirror podrzucić? Z Yandexa nie mogę nic pobrać.
EDIT: Dobra mam, v. 3.4.7 jest tutaj https://drive.google.com/file/d/1SPPG6_NjhVt-qCidFs5rAeFaMtmH8Lre/view
PS. Wygląda na to, że mod ten powoduje CTD na stracie.
Jak masz CTD to od razu dawaj loga błędu, się zobaczy co tam nie gra.
Poprawka tekstur soczewek celowników od Ferr-um: [KLIK]
Tekstura soczewek lornetki: [KLIK]
Instalować na STCoP Weapon Pack 3.1.
Screeny:
Spoiler
Wideo:
dałeś mi kolejny powód by jeszcze raz wrócić do zewu prypeci i te kropidła
przetestować. Pozdro.
Witam Kolegów Stalkerów.
Po raz kolejny wróciłem do zony tym razem z ciekawą paczką kropideł
dodaną przez kolegę tom3kb, by sprawdzić jak się ona prezentuje i miło zostałem zaskoczony, oprócz widoku składanych i rozkładanych kolb w niektórych egzemplarzach broni, przez animacje zmian magazynków, ładowania pojedynczych nabojów czy nawet widocznym odrzucie po strzale a na oprawie dźwiękowej wystrzałów i szczęków zamka kończąc. W połączeniu z Absolute Nature 3 wygląda to bardzo dobrze, od razu widać że stalkerowi ubyło lat ![]()
Jest jakieś “tłumaczenie” tego moda? W polskiej czy angielskiej wersji nieco daje po oczach ten “skryptowy” język literowo-podłogowy, aż ustawiłem ruskij jazyk, by igrać biez takij artiefaktow. Wiem, że pa rusku nie potrafię (trochę wstyd, iż uczę się go już sześć lat :p). Ale coś tam ogarniam (chyba, nie wiem).
W #1 pod nagłówkiem “Autor spolszczenia” nie ma ksywki spolszczającego, więc i spolszczenia nie ma. I ta uwaga dotyczy każdego moda.
ten mod mi nie wyswietla broni ani rąk wiecie jak to naprawić ?
Sprawdź w opcjach pozycję “Pokaż Broń” lub coś w tym stylu.
wszystko mam włączone , możliwe że pliki się zle pobrały?
@blacho miałem ten sam problem z Stcop v3.5 w modzie The Exception, nie widziałem modeli broni. Nie masz czasem jakiejś wiekowej grafiki bo u mnie 13 letnia i strzeliłem, że to może być jej wina. Czegoś nie obsluguje?
gtx1660 ti
z tego co kojarzę jeśli nie widzisz modelu broni w ekwipunku to jest to błąd w pliku broni dotyczący jej lokalizacji w pliku textures/ui_icon_bas albo mod nie nadpisuje pliku z modelami broni