STCoP Weapon Pack 3.4

Czasami zdarza się przeoczyć jeden link. A wcześniej przeoczyłem tego fixa, bo nie śledzę tego moda na bieżąco. Sprawdziłem temat tego moda na rosyjskim forum i był tam fix. I go później dodałem do tematu.

Ukończyłem Zew Prypeci z tą paczką broni. Muszę przyznać, że ciekawe egzemplarze broni sprzedaje Żwawy. Dla przykładu Wintar:

\

Nie wiem, czy czasami Gauss nie powinien mieć 10 naboi, a nie 11.

A dla M249 naboje z taśmy powinny się skończyć, jeśli już dążymy w stronę realizmu…

Gauss powinien mieć 10, ale pewnie działa ten sam system co w reszcie broni czy Gunslingerze, czyli osobny nabój w komorze. Raczej zbyt wiele sensu to tutaj nie ma, ale ok  

Da radę jakiś mirror podrzucić? Z Yandexa nie mogę nic pobrać. 

EDIT: Dobra mam, v. 3.4.7 jest tutaj https://drive.google.com/file/d/1SPPG6_NjhVt-qCidFs5rAeFaMtmH8Lre/view

PS. Wygląda na to, że mod ten powoduje CTD na stracie. 

Jak masz CTD to od razu dawaj loga błędu, się zobaczy co tam nie gra.

1 polubienie

Poprawka tekstur soczewek celowników od Ferr-um: [KLIK]

Tekstura soczewek lornetki: [KLIK]

Instalować na STCoP Weapon Pack 3.1.

Screeny:

Spoiler

Wideo:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=Yc3s\_c1GIc4

dałeś mi kolejny powód by jeszcze raz wrócić do zewu prypeci i te kropidła :grin: przetestować. Pozdro.

Witam Kolegów Stalkerów.

Po raz kolejny wróciłem do zony tym razem z ciekawą paczką kropideł :grin: dodaną przez kolegę tom3kb, by sprawdzić jak się ona prezentuje i miło zostałem zaskoczony, oprócz widoku składanych i rozkładanych kolb w niektórych egzemplarzach broni, przez animacje zmian magazynków, ładowania pojedynczych nabojów czy nawet widocznym odrzucie po strzale a na oprawie dźwiękowej wystrzałów i szczęków zamka kończąc. W połączeniu z Absolute Nature 3 wygląda to bardzo dobrze, od razu widać że stalkerowi ubyło lat :wink:

4 polubienia

Jest jakieś “tłumaczenie” tego moda? W polskiej czy angielskiej wersji nieco daje po oczach ten “skryptowy” język literowo-podłogowy, aż ustawiłem ruskij jazyk, by igrać biez takij artiefaktow. Wiem, że pa rusku nie potrafię (trochę wstyd, iż uczę się go już sześć lat :p). Ale coś tam ogarniam (chyba, nie wiem).

W #1 pod nagłówkiem “Autor spolszczenia” nie ma ksywki spolszczającego, więc i spolszczenia nie ma. I ta uwaga dotyczy każdego moda.

ten mod mi nie wyswietla broni ani rąk wiecie jak to naprawić ?

Sprawdź w opcjach pozycję “Pokaż Broń” lub coś w tym stylu.

wszystko mam włączone , możliwe że pliki się zle pobrały?

@blacho miałem ten sam problem z Stcop v3.5 w modzie The Exception, nie widziałem modeli broni. Nie masz czasem jakiejś wiekowej grafiki bo u mnie 13 letnia i strzeliłem, że to może być jej wina. Czegoś nie obsluguje?

gtx1660 ti

z tego co kojarzę jeśli nie widzisz modelu broni w ekwipunku to jest to błąd w pliku broni dotyczący jej lokalizacji w pliku textures/ui_icon_bas albo mod nie nadpisuje pliku z modelami broni